Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 24.3.2007 - Fanoušci brání svou oblíbenou postavu

24.3.2007 - Fanoušci brání svou oblíbenou postavu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 28.3.2007 14:20:41
Etin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Když to pořádně napíší a bude to mít hlavu a patu, tak proč ne? ;-) Ale ať to jen proboha není něco ve stylu "Tak jsem zpátky !" (všichni překvapený výraz, Sheppi zbraň v ruce) "No to víte, ta doktořina mě strašně vyčerpávala, při výbuchu jsem měl antický štít, který se náhodou aktivoval v chodbě, teda to jsem měl štěstí, co? Tak jsem toho využil a zaletěl si jumperem na ostrovy :-) Ani jste si nevšimli že chybí, co?"

Jinak Carson je naprosto skvělá postava, mám ji rád ze všech nejvíc hned po Zelenkovi :-) To asi ta jeho empatie... navíc v Sunday mě to dostalo, celý den naprosto veselý... a pak... :-( :?
Až do úplného zblbnutí... ;)

Příspěvek 28.3.2007 16:47:42
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jedna epizoda by se napsat dala. Třeba Rodney a Shepp budou vyprávět Carterové nějakou událost: "To se stalo asi před rokem"...a flasback, skočí o rok zpátky na nějakou misi, kde byli s Carsonem. Flashback je asi jediné řešení.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.5.2007 18:44:40
72 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mýho je naprosto přirozenou cestou jak ho dostat zpět povznesení. Měl gen antiků už od narození, tak ho prostě někdo, kdo je na půl cesty zachránil (stejně jako Daniela). Prostě si to v okamžiku výbuchu tak přál (znáte ta vyprávění o tom jak se vám promítne před očima celej život -- tak v tomhle okamžiku ještě mrtvej nebyl!) až se probudil na prosluněném a harmonickém místě podobný tomu, kde se zakopal sheppard (jak tam běžel čas rychleji), kde mu pomáhali se na povznesení připravit. A prostě by si vybral zpět lidskou formu. Tím by se vysvětlila spousta věcí včetně časového rámce, který byl pryč. Proti tomuhle snad nikdo nic namítat nemůže ne?

Nebo druhý scénář, měli by kopii carsona uloženýho z nějakýho pokusu s wraithským zařízením, který je na Wraith darts a prostě by si vzpoměli až posléze.. prostě okecat "rozumně" v kontextu seriálu to jde, ale já se přikláním k tomu povznesení.

Navíc nevím co proti tomu máte je to sci-fi, ale on byl jedna z nejúžasnějších postav a já bych ho moc rád viděl zpátky.

Příspěvek 29.5.2007 21:42:31
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

uz asi 20dni si poustime si s rodicema poustime SGA. Zprvu to odsoudili ze to bude kravina, ale po prvnich dvou dilech se chytli, a ted kazdej den na me pokrikujou "..kdy dame wraithy?!" :lol: Vcera umrel Carson, mama to obrecela jako zelva.. Nebo v kazdym dile, "..snad mi Rodney neumre vid?!" , "Ronon je sympatak.." , "..ta Teyla je kravka.." :D :lol: "..Ta Weirova mi nekoho pripomina, je mi nejaka povedoma..". , "Ten Seppard mi pripomina Faberu..." , .......
Kazdopadne to, ze se jeste objevi ji neprozradim :) Kazdopadne jsou z toho nadseny, moc se netesim az dokoukame 3x20, to zas bude kazdej, "tak kdy vyjde novej dil?", nastesti jeste nevideli 9 a 10 radu SG1, a pak treba Heroes :) jsme TV maniaci :rendeer:
Nemám rád soboly

Příspěvek 07.6.2007 13:02:12
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Carsona mel rad snad kazdy... Priklanim se k nazorum, ze pokud by jeho navrat (nemyslim tim flashbacky) byl nejakym zpusobem skutecne, zajimave a rozumne udelany, tak proc ne... Na druhou stranu, ale odesel jako HERO, tak bych ho nechal...

Stejne ale musim znovu rict, ze ta scena s tim vybuchem byla udelana vyborne... Odesel stylove... :)
Surrender or be destroyed!!

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM