originální DVD s SG-1 v češtině neseženeš, neboť neexistuje. Nechá se sehnat akorát anglická verze s titulky
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "
Já jsem něco viděl na kabelovce, jak tam asi před dvouma rokama dávali 8 řadu 7 řadu SG. Na RTL
Podle mě nejenom časově-datová nosnost bývá rozhodující, už pro ten pocit, jo, já mám originál, to někoho občas taky potěší, a kor fandu SG, kdyby měl všechny v DVD kvalitě (i oproti DVD ripům je to dost rozdíl). Samozřejmě naproti tomu je nepříjemná ta cena (navíc často včetně nehorázné marže vydřidušských obchodníků).
DVD se Stargate se dá najít na amazon.com a české titulky tam rozhodně nebudou (proč by je tam Američani dávali, že... navíc pod těmi DVDčky je napsáno, že Available Subtitles: English, Spanish, French). Jedna sezona komplet tam je za cca 40 USD, což je asi 850 Kč, což za jeden set, kde je celá sezona, zase není tak moc. Já jsem nedávno byla v Anglii, chtěla jsem si tam něco koupit, ale stihla jsem zajít jen do jednoho obchodu a tam měli jen ta balení po 4 dílech, což se vůbec nevyplatí.