Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Vaše přezdívky

Vaše přezdívky

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 17.5.2007 22:17:38
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pánové... :roll: dastre, ač je Jackův způsob tradičně agresivní (je to prostě Jack, no :wink: ), tak má pravdu. Nemusíš nutně komentovat každou věc, která se objeví.
V pravidlech je rozdíl mezi chatem a fórem, takže se trochu kroť. A Jacka prosím, aby si "nezasedl" a nesledoval dastra, kdykoliv někde něco napíše. Tohle už je podruhé :wink: Díky za pozornost :wink:

Moje přezdívka? Ovšemže zase složenina jména a příjmení. K je první písmeno příjmení a "len" je z Lenka. Klenka bylo blbý, tak jsem tam přidala to otka, nevím proč. Je to pitomá přezdívka a nikdy mě nenapadlo, že to budu používat. Měla jsem zůstat u své původní Jadzie, která je, jak koukám, stále neobsazená :D Ovšem už se stalo a přezdívku občas už používám normálně, málem jsem se tak párkrát představila. Ono když se setkávám a trávím čas s lidmi, kteří mě tak oslovují a volají na mě přezdívkou, tak to tak nějak přejde do krve. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.5.2007 03:19:17
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Kdysi jsem zakládal na seznamu poštovní schránku a do údajů o osobě jsem jen tak ze srandy napsal Jan Skřivánek. Po nějaké době jsem potřeboval narychlo přezdívku a napadl mě právě ten Skřivánek. Ale to obsahuje háček, se kterým si anglicky mluvící neporadí (bylo to na US fórum, tuším) a tak jsem toho Skřivánka prostě přeložil do angličtiny. Měl jsem několi možností - Lark, Titlark, Skylark. Skylark vyhrál - titlarka jsem zavrhl okamžitě :-). Někdy taky používám John Skylark - prostě přeloženo i "křestní" jméno.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 18.5.2007 06:44:53
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

To Jack_xy and Klenotka

Velice se omlouvám a beru na vědomí, nechci dělat potíže. Budu si dávat pozor, už se to nestane. Nevím, nějak jsm to nechtěl napsat a napsal jsem to. Fakt ješte jednou se omlouvám. :oops: :oops:
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 18.5.2007 07:14:31
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak těm co by to snad náhodou nebylo jasný: Jsem blázen do létajících strojů :)

Jelikož sem svym "letadýlkářstvim" byl známej už od mala, jeden kamarád na ZŠ mi jednou začal řikat Pešek Air Force. Abych z toho dostal ten háček jsem to upravil na Peshek Air Force, ale časem se to zcvrklo jen na Air Force.
Občas sem použil i různý jiný nicky - třeba Pepe (zkrácenina od Pepeljajev - pilot MiG-15 za korejský války), nebo Torr (takovej chytrej týpek z Fallout 2 a taky jedna zajímavá kapela :) ).
Naposledy upravil Air Force dne 18.5.2007 07:16:52, celkově upraveno 1
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 18.5.2007 07:16:16
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard - paní Sheppardová :D. Na foru o Star treku jsem toužila být Mrs. Archer, ale bylo to už obsazené... a tady to nikoho nenapadlo! Tak hurá! Stala jsem se Mrs. Sheppard (alespoň v této podobě) :lol: (Proč? :oops: John Sheppard je má nej postava z SGA :oops: )
After hard working I like hard playing

Příspěvek 18.5.2007 07:39:37
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Před pár lety za mnou přišel otec, hodil mi na stůl takovou tenkou knížku a řekl něco jako: "To si přečti," ( :D ) Byla to knížka od bratrů Strugackých (klasici sci-fi) Piknik u cesty, vydaná snad někdy v 70. letech. Hlavnímu hrdinovi říkali "Stalker" Nějak mi to utkvělo a když jsem se za pár let rozhodoval, co dát na fórum... :lol:

Pozdějc to vydali dokonce rovnou pod názvem Stalker. Dokonce je tu o tom i jeden topic v Literatruře, to mě docela překvapilo.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 18.5.2007 07:49:55
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Moje prezdivka vznikla tak nejak podivne. Pred par lety se na tabore ujala "kladna nadavka" FAZULA, neco v tom smyslu, ze kdyz nekdo neco pokazil, spletl nebo jen tak, tak se mu reklo "Ty jsi ale Fazula!" (ja jsem to nevymyslela, to jeden kamarad:-)) No a pak jsme hrali s vedoucimi volejbalovy turnaj a pro odliseni druzstev jsme si na zada nalepili etikety z konzerv od Fazole a Cocky, takze jeden tym byl Fazule a druhej Cocky:-)... No a pak dlouho nic a pak jsem si zakladala ICQ a nevedela jsem, co si vybrat na prezdivku, tak jsem si vzpomnela na toto, ale Fazulu jsem rozsirila na Fazulinu:-) - to jsem bohuzel jeste nebyla takovej fanda do serialu, internet teprve zacinal a o stahovani jsem netusila, ze neco takovyho existuje.... Pouzivam to teda uplne vsude, ale mrzi me to, chtela bych nejakou lepsi prezdivku, nejakou sci-fi:-) ... Vzdyt Sheppard ani nebude vedet, co to znamena a Mrs. Sheppard ho bude mit jen pro sebe:-)... Pouvazuju o zmene:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 18.5.2007 08:17:56
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mno, kdysi dávno, ještě v dobách Pentií I, bylo potřeba pro síťové pařby mít nick... každý nějaký měl, jenom já byl naocet...

Dlouho jsem dumal... muselo to být výstižné, krátké... a hlavně zvučné.... Nějak jsem došel ke slovu Avast (oni potom podle mě pojmenovali ten Antivir ROFL...)

Když jsem to oznámil a kamarád to psal do kompa.... napsal Awast... aniž bych si toho všiml. No a mám tuto přezdívku skoro 10 let...
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 18.5.2007 08:41:21
H@wk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nechci se opakovat po Awastovi... ale taky...
Bylo nebylo v dobách prvních síťovaček (těch 10 let už to bud, ne-li víc) ,všichni měli nějaký "cool" nick jenom já zůstával za "lamu" , tak jsem nějaký hledal, ale chtěl jsem mít nějaký originální, nějakou značku...
Měl jsem různé nicky (SeaEagle,Kill-ERR)... ale jednou se mě někdo (už si fakt nepamatuju kdo ) zeptal co to v angličtině znamená "Hawk", koukl jsem se do slovníku a tam vidím "Jestřáb" , "Hrdlořez" ... zdálo se mi to zajímavé, tak jsem si jí nechal, ale pořád jsem hledal "tu značku"... Jednou jsem psal maila kámošovi a zarazil jsem se u zavináče (@), říkám si, že by to mohlo být "cool áčko" do nicku a vzniklo H@wk

Někteří si ze mě dělali srandu stylem Tony Hawk, co? , nebo Black Hawk Down...
... už to není tak cool, jak bývalo, ale je krátký, jednoduchý a už jsem si zvykl , že mi všichni kámoši říkají "HóóK" :lol:

Příspěvek 18.5.2007 08:45:11
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
...chtela bych nejakou lepsi prezdivku, nejakou sci-fi:-) ... Vzdyt Sheppard ani nebude vedet, co to znamena a Mrs. Sheppard ho bude mit jen pro sebe:-)... Pouvazuju o zmene:-)

:D :D :D
After hard working I like hard playing

Příspěvek 18.5.2007 13:14:44
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

dastr: tak ze zacatku to moc sranda nebyla protoze se jmenuju kutílek tak sem si to bral moc k srdci ale pozdeji jsem se tomu smal KUTIL TIM :lol:
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 18.5.2007 15:13:03
PantheraLeo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Schválbě jestli někdo z vás ví co to znamená PantheraLeo?
Pro ty co to neví
Toto je spoiler!!!:
Lev

Správně by to bylo Panthera Leo Leo
Toto je spoiler!!!:
Lev Berberský

No původně sem byl Titan ale tenhle nick se nějak moc rozšířil a tak sem to prostě changnul. Rodiče pracují v ZOO :) no a já si tam toho všiml :)

Příspěvek 18.5.2007 16:37:00
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Aby som nechýbal, tak aj ja osvetlím svoj nick: Nemoo
Ono svojho času ked sa začínal u nás sdostupnovať internet, tak som si nechal u spolužiaka založiť mail-schránku. Pýtal sa že na aké meno-nick. Mňa hned napadlo Nemo - kap. Nemo od Julesa Verne. Potom mi hovorí, že to nešlo, tak že mi pridal jedno ,,o,, na konci. ono asi bolo treba nie 4 znaky ale päť.
Odvtedy som všade Nemoo. :lol:
[img][http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpg]http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpghttp://[/img]

Příspěvek 18.5.2007 16:58:26
Verones Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No abych taky nechyběla tak taky podám vysvětlení ke svému nicku.
Tak bylo to jednoho pochmurného večera, kdy jsme se po dlouhé, ale dlouhatánské době sešly s jednou mojí kamarádkou a ta se mě po nějaké době zeptala jsetli už mám mobil a že jestli jí nedám číslo. Já byla šťastná jak blecha, že si do svého čerstvě nabytého mobilku přidám nové čísilko. Tak jsme si čísla hnedka vyměnily. Ale ona že už tam má víc osob mého jména (Veronika) tak jak si mě tam uloží. A co Bůh nechtěl, přišly (teda spíš ta kámoška) na jednoho malíře (kamarádka je velkým fandou umění), který se jmenuje Veronesse. Tak jsme to jen trochu upravili a já si to jaksi přivlastnila.
A přezdívka Verones byla na světě 8)

Příspěvek 18.5.2007 17:05:21
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mno tak můj nick je jednoduče odvozený od mého jména, nikdy mě nenapadlo že ho budu používat ... někteří mi říkali Skaliová .. kvůli příjmení :roll: . Až jednou když mi Lucka Bílá napsala věnování :,,janince,, tak se mi to začalo líbit a tuhle přízdívku už mám druhý rok.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo