Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách SG-1 na Nove

SG-1 na Nove

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Budete sledovat SG na nove ?

Ano
186
49%
Ne
46
12%
Kdyz bude cas
146
39%

Celkem hlasů : 378

Příspěvek 14.5.2007 18:21:41
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To dastr: To je ale věta z McKay and Mrs. Miller pokud se nemýlím :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 14.5.2007 18:23:24
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

jéé, to jsem se spletl. Omlouvám se
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 14.5.2007 18:37:51
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

dastr píše:
Zdravím, tak se koukám na SG 8x20, a jak řekl Mckay " loďo bráno " tak jsem se zesypal ze židle, to je tedy děs. Klidně tam mohli nechat " Gate Ship ". Jak by potom přeložili pudle Jumper? To nechci ani vědět :-D

Spíš by mě zajímalo, jak přeloží to "puddle" :D

No loďobrána (bránoloď by byla lepší) je takové trochu šroubované, ale ono to když se asi řekne "gateship" v angličtině, tak to asi taky není nic světoborného, když si z toho pořád utahujou. :lol:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 14.5.2007 18:39:02
Razor (Anubis) Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vojta@ píše:
WRAITH píše:
Mohl by zítra někdo dát CZ znělku 9 série na YouTube ???

Však nejdřív je ta zkácená, jenom jak projdou branou a hotovo, ne?
Tam řeknou akorát : "Televize nova uvádí - HVĚZDNÁ BRÁNA + název dílu" a šlus, teda aspoň myslím, protože dabéry tam asi vyjmenovat nestihnou

Nn, není...u nás bude normální znělka...60s...ta krátká byla jen a pouze na SciFi Channelu, aby měli místo na reklamy...v UK byla normálně 60s a u nás bude taky, takže prosím kohokoli(mám pocit, že mě tady všichni ignorujou), nahrajte mi zejtra ten dil nebo aspon znělku a já ji pak dám na Youtube...DIKES !

Příspěvek 14.5.2007 18:46:59
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, máš pravdu, ale ono angličtina je angličtina a čeština je čeština. Ve slově Gateship není ten háček, tak to zní líp. Ono je to jedno, byla to taková blbost. Klidně bych to přešel i kdyby to dali do Atlantisu, stejně to tam řekne jen jednou, nebo jak...

Příspěvek 14.5.2007 18:52:19
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No tak alespon to dává smysl ne? Kdyby řek Sheppard: "Bránoloď? Ten už si nic nikdy nepojmenuje!" :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 14.5.2007 19:03:47
WRAITH Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Razor (Anubis) píše:
Vojta@ píše:
WRAITH píše:
Mohl by zítra někdo dát CZ znělku 9 série na YouTube ???

Však nejdřív je ta zkácená, jenom jak projdou branou a hotovo, ne?
Tam řeknou akorát : "Televize nova uvádí - HVĚZDNÁ BRÁNA + název dílu" a šlus, teda aspoň myslím, protože dabéry tam asi vyjmenovat nestihnou

Nn, není...u nás bude normální znělka...60s...ta krátká byla jen a pouze na SciFi Channelu, aby měli místo na reklamy...v UK byla normálně 60s a u nás bude taky, takže prosím kohokoli(mám pocit, že mě tady všichni ignorujou), nahrajte mi zejtra ten dil nebo aspon znělku a já ji pak dám na Youtube...DIKES !

Jo, takovou kravinu jako je krátká znělka snad neudělají. Už se těším na tu znělku. Já totiž zase zapoměl kdo dabuje Landryho...
[img][images/thumbs/WRAITH_sigwraith2oe9.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sigwraith2oe9.png[/img]
[img][images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gif]images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gifhttp://[/img]

Příspěvek 14.5.2007 19:25:06
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Fuj sem si oddychl... Fakt sem se bál, že bude ta krátká, protože mě to v tv ripech ze SciFi chybělo, byl to od nich blbý nápad, no ostatně..., no radši nic, škoda písmenek.:wink:
Razor (Anubis): Klidně bych ti to nahrál, ale nemám tv kartu, jedině na VHS, ale s tím by byli zbytečné problémy a ty to chceš asi nejspíš do komplu, že?

Příspěvek 14.5.2007 19:32:37
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jj, bohužel bych to chtěl do kompu...třeba v Divx nebo Xvid, to máš jedno...jen aby to bylo...fakt by mi to hodně udělalo radost a dost mi na tom záleží...Seš ale hodnej, že ses nabídnul(škoda že nemáš tu Tvkartu :cry: )

Příspěvek 14.5.2007 19:36:40
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Puddle jumper na 80% překládat nebudou :wink:

Příspěvek 14.5.2007 19:42:54
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Razor (Anubis) píše:
Jj, bohužel bych to chtěl do kompu...třeba v Divx nebo Xvid, to máš jedno...jen aby to bylo...fakt by mi to hodně udělalo radost a dost mi na tom záleží...Seš ale hodnej, že ses nabídnul(škoda že nemáš tu Tvkartu :cry: )

To mě taky štve, třeba bude za penízky z brigády, ale to už bude po Sgčku, možná kdyby Atlantis, tak to už by se hodila... :lol:
Sorry za OT
Abych nebyl úplně OT, tak puddle jumper nejspíš nechají, ale teď už to tam pokud vím nezazní(nebo jo?), tak je to jedno...

Příspěvek 14.5.2007 20:07:05
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo zítra už začíná devátá řada. Na tu strašně těším, jelikož je moje nejoblíbenější. Jinak zajímá mě jak ten dabing dopadne, doufám, že dobře, ale asi to bude zase o tom si zvyknout na jiný hlasy. Jinak ta upoutávka na devítku se mi docela líbila, akorát mám pocit, že je to udělaný z úvodní znělky.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 14.5.2007 20:18:56
upi Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

lidi ja nemám poslední dobou vůbec čas to sledovat a to mě docela *CENZORED*.... i když sem to už viděl několikrát v anglickém originále, ale dabing je přece jen něco jiného, i když sem raději pro titule....
není to s dabingem jak z jiné planety i když si tak někdy taky tak připadám....

chtěl bych mít na to zase čas :cry:

Edit: Kolikrát ti to ještě budu muset napsat? Kroť se ve výrazivu- na tvůj sprostý slovník tu nikdo není zvědavý. :evil: Jenda.SG-1
[img][http://upi.stargate.sk/sig_down.png]http://upi.stargate.sk/sig_down.pnghttp://[/img]
--- stargate.sk ---

Příspěvek 14.5.2007 20:23:39
Mates Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tenhle dvojdíl byl super. Carterová měla dobrý grimasy, Jackova lodička byla taky boží a Rodnyho loďobrána byla bomba.
Deváta řada je dobrá, jenom mi vadí, že Jack ze dne na den zmizí, a taky nemam zrovna v lásce Valu.

Příspěvek 14.5.2007 20:36:16
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Razor (Anubis): Tak já mám digitální TV kartu a klidně tu znělku nahraju. Jenom je problém v tom, že mám PEKELNĚ pomalý upload. Kdo ví, jak dlouho bych to to dělal a jestli mi nějaký server vůbec dovolí tak dlouho uploadovat. Já mám totiž jen GPRS připojení a tak by to mohlo klidně i dvě, tři hodiny trvat a klidně se může stát, že mě za chvíli shareserver pošle někam a spadne mi upload. Při nejhorším bych musel trochu ubrat na kvalitě, abych zmenšil výslednou velikost... Ale jestli chceš, tak to stejně zkusím. :wink:

Příspěvek 14.5.2007 20:48:24
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Markusi, děkuju ! Seš můj Anděl :D ...hele, tak to nahraj v dobrý kvalitě (640x480 nebo 512x384 a zkomprimuj do Divx nebo Xvid, bitrate tak 1200kbps...)..a hod to na rapid, tam můžeš uploadovat dlouho...kdyby to tam nešlo, tak pak kamokoli budeš chtit.Já počkám jak dlouho budu muset, pro mě je nejduležitější aby to bylo...fakt dííííííík moc !!! :wink:

Příspěvek 14.5.2007 21:00:10
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrá, máš to mít. A co když to nakonec budou vysílat v 16:9? To by ti nevadilo? Ptám se, protože se často vyjadřuješ ve smyslu, že když to není 4:3, tak tě to nezajímá... :) Abych to neuploadoval zbytečně.

Příspěvek 14.5.2007 21:08:26
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mno, pokud to bude v 16:9, tak to tentokrát překousnu z jediného důvodu...
Kvůli novým postavám a dabérům :D ...kdyby to byla jiná řada, tak bych to nechtěl.Já se totiž na zejtra těšim už tak dlouho a tak moc, že 16:9 přežiju(což bude fakt výjimka), i když podle mě šance že to bude v 16:9 je hodně malá...Takže ti předem děkuju ! :wink: :D Nahraj to za každou cenu :)
Naposledy upravil Razor (Anubis) dne 14.5.2007 21:10:53, celkově upraveno 1

Příspěvek 14.5.2007 21:10:36
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
No tak alespon to dává smysl ne? Kdyby řek Sheppard: "Bránoloď? Ten už si nic nikdy nepojmenuje!" :lol:

To máš pravdu :-D
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 14.5.2007 21:58:19
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Imho to tak jse dobře, protože to má být děláno tak, aby to znělo blbě :wink:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 15.5.2007 05:26:12
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Podlě mě je spíš větší šance na 16:9, protože tak byla celá 8 řada (skoro). Nemůžeš uvuzovat z upoutávky nebo z těch videí při dabingu...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 15.5.2007 07:07:22
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Sheppy: Podle toho, kdo to bude překládat- pokud to bude překládat Vojtěch Kostiha, nemám obavy, pokud někdo jinej, už bych si tak jistej nebyl...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 15.5.2007 13:30:01
Acheron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevíte někdo kdo dabuje doktorku Lamovou?
Vše teprve začíná.

Příspěvek 15.5.2007 13:39:08
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To nevím, zřejmě nějaká herečka:lol:, ale podle ukázky je nadabovaná víc než dobře.
Spíš by mě zajímalo jestli zanechají hlas Vale, ale nejspíš jo.

Příspěvek 15.5.2007 15:03:59
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Kdybych byl slepej, myslel bych si že se koukám na dr. House :D

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách