Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 11.5.2007 - Obrysy druhé poloviny série

11.5.2007 - Obrysy druhé poloviny série

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.5.2007 20:10:44
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

možná i čtyřdíl?No nevadilo by to pokud to bude dobře napsaný. Jinak celkově vypadá zatím čtvrtá sezona hodně zajímavě. Ať už je podzim.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 11.5.2007 20:14:34
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Téda.. :shock: Tak to začíná vypadat, že ten příběhový oblouk nejsou jenom řečičky. Trojdíl, možná čtyřdíl. Pááááni. :thumbsup: Teda mám tak velkou radost, že ani nevím co mám napsat. Prostě se na čtyřku hrozně TĚŠÍÍÍÍÍM!!!!!!!! Jak říká Mistr Citron, už aby byl podzim.

Příspěvek 11.5.2007 20:16:35
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se tak těšim nové technologie i lodě jo:D super.Čtyř díl? to jsem zvědavej jak to bude vypadat.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 11.5.2007 20:30:51
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Markus píše:
Téda.. :shock: Tak to začíná vypadat, že ten příběhový oblouk nejsou jenom řečičky. Trojdíl, možná čtyřdíl. Pááááni. :thumbsup: Teda mám tak velkou radost, že ani nevím co mám napsat. Prostě se na čtyřku hrozně TĚŠÍÍÍÍÍM!!!!!!!! Jak říká Mistr Citron, už aby byl podzim.

Souhlasím, 4. serie vypadá fakt dobře a fakt se jakože těším...Tolik zvratů, nové postavy, technologie a čtyřdíly!!! Chvilkami se sám sebe ptám jestli ještě mluvíme o SG? :wink:

Příspěvek 11.5.2007 20:57:47
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Super- lodě, technologie- konečně... na to že jsou ve městě plnym nejvyspělejších technologií nám toho ještě moc neukázali, takže se konečně dočkáme :-)

čtyř epka je dobrej nápad- přeci jen, aby mohli pořádně rozvinout nějakou linii, potřebujou na to víc než 40 minut, jen doufám, že to nepokazí (tak si řikám, že by nebylo špatný, kdyby jedna postava zemřela při porodu malýho hybridního wraitha :wink: )
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 11.5.2007 21:11:15
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

4 řada vypadá velmi slibně, jen mam trochu strach, aby poté, co se rozjede a s ní mnoho nových postav, dějových překvapení atd., nebylo rychle a nečekaně rozhodnuto o jejím definitivním konci, tak jak se stalo SG-1.
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 11.5.2007 21:15:10
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Všetko je v pohode, ale sa bojím aby to vazne neskoncilo 4. sériou.... lebo ma porazi..
Ale ked Atlantis bojuje o prezitie... snad to vyhra...
[img][http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpg]http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpghttp://[/img]

Příspěvek 11.5.2007 21:43:28
S.Carter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já jsem teda hodně ráda, že se budou rozvíjet naše oblíbené (...i neoblíbené) postavy. S těmi technologiemi to taky vypadá poměrně slibně a uprostřed ten čtyř díl..... už se těšííííím :thumleft: Tak teda doufám, že nás netahaj za nos :wink: :D

Příspěvek 12.5.2007 07:08:50
Shogun2 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno, jestli bude čtyřdíl, tak doufám, že se ke mě všechny 4 díly dostanou najednou... Nejhorší je vždycky nevedět, co se bude dít za nápises To Be Continued.... :lol:

Příspěvek 12.5.2007 09:24:17
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Čtyřdíl :shock: super už se těším :thumbsup: ať už to tu je.

Příspěvek 12.5.2007 09:29:35
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jupíí zní to fakt sqěle :)

Příspěvek 12.5.2007 12:33:50
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli se to povede, bude to fakt bomba. Myslíte že funguje rovnice kvalitní scénáře=větší sledovanost? Byla by fakt škoda, kdyby se hezky rozjelo a oni to pak stopli.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 12.5.2007 12:44:26
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

paaaaaaaaani to je super ctyr dil a jeste spousta lodi a techmologii , tak do tyhle serie vkladam spoustu nadeji a doufam ze me nezklame

Příspěvek 12.5.2007 14:21:55
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Vypadá to skvěle...proto jim nebudu moc věřit a raději se nechám přesvědčit na vlastní oči/uši :). Vychvalovat je základ propagace ;-).
Nicméně čtyřepizoda...hmm :). Jen se obávám, že se tam něco nepěkného stane :?. Ale technologie a vyspělé lodičky = :D :D :D.
Velká crossover epka - to já ráda (i když se bojim, "kdo" bude taky v tom crossoveru :?).
A zmínka o poslední dvouepce s návratem oblíbeného doktora...já jsem hrozná, taky se toho bojim - tedy na jednu stranu, na tu druhou doufám, chovám naději a těším se :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 12.5.2007 16:08:11
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

jj, zní to vážně dobře ;-) Když to dopadne tak, jak tvrdí, že to dopadne, tak si po 1. řadě SGA budu moct zase říct, že se mi současná Gejta líbí.

Co mi ale přecijen vadí, je ta zdůrazňovaná nová technologie, nové lodě atd. Jako, proč ne, ale nemělo by se to přehánět. Příběh je o lidech, ne technologii. Raději bych viděl nějaké rozvíjející se vztahy než to, že tam deus-ex-machina zatechnoblábolujou v bitvě Deadala a Apolla proti Wraithům. Ale zase soudím před výsledkem, takže třeba tentokrát vyjímečně nebudu mít pravdu :-D Oh, I'm just kiddin'.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 12.5.2007 16:43:28
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Raynore, ty nikdy nemáš pravdu, nebo aspoň ne většinou, jak se mylně domníváš :) Tvoje názory jsou sice zajímavé, ale někdy trochu mimo :)
Každopádně je tam MOŽNÁ čtyřdíl, tak kroťte nadšení. Mallozzi je sice dobrý zdroj, ale někdy ne příliš důveryhodný. Každopádně na ten trojdíl to vypadá spíš :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.5.2007 19:19:51
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Raynor píše:
... Příběh je o lidech, ne technologii. ...

Příběh je o ději. Lidi jsou opravdu důležití, ale pokud se chceš dívat pouze na lidská dramata, doporučuji jiný žánr. Příběh potřebuje mít spoustu věcí - včetně technologie (je to sci-fi). Neříkám, že musí být na každym kroku, ale...však víš, co chci říct.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 12.5.2007 19:30:42
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já se tak teším na 4 řadu, že by mě klidně stačil i dvojdíl. Už se nemůžu dočkat :-((
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 12.5.2007 19:30:43
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Co mi ale přecijen vadí, je ta zdůrazňovaná nová technologie, nové lodě atd. Jako, proč ne, ale nemělo by se to přehánět. Příběh je o lidech, ne technologii. Raději bych viděl nějaké rozvíjející se vztahy než to, že tam deus-ex-machina zatechnoblábolujou v bitvě Deadala a Apolla proti Wraithům.

Já s tebou souhlasím. Mělo by to být především o lidech a jejich emocích, které prožívají v bitvách s Wraithy a na nových lodích s lepší technologií a mezi různými nepřáteli i přáteli v galaxii Pegasus. :lol: Já osobně dávám přednost niterným pochodům , které přerozují hrdiny v lepší nebo horší bytosti než vesmírným bitvám, ale pro dobrou věc vydržím i to! :wink:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 12.5.2007 20:39:52
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Díky miss ;-) No jo, moje divný nápady jako ohnivý zlý povznesený, Carterová velitelkou lodi jménem Odyssey, drak nebo těhotná Teyla byly podivný, souhlasím... vsadíme se, kdy v SGčku příjdou o Zemi? :-D

Příběh potřebuje mít spoustu věcí - včetně technologie (je to sci-fi).

V science fiction je technologie spíše katalyzátor pro postavy, třeba i roboty a takovéhle postavy, ukazuje dopady na ně. Klidně ať vrhnou do Atlantis megatechnologie - ale musí to mít ekvivalentní dopad na Zemi a její civilizaci. Space opera je do značné míry fantasy, technologie v ní je spíše cvičením v estetice. Je jasné, že klasické "nemůžeme dát hrdinům příliš silnou zbraň" je snad až špatný postup, ale současné prohlášení o technologii v Atlantis mi zavání snahou zavděčit se fanouškům, kteří jsou nadržení na megabitvy a Zemi vlastnící megabomby. Vždycky si při tom vzpomenu na to, co Vala říkala tomu senátorovi v 9-04 nebo 05...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 12.5.2007 22:17:21
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

S tou snahou zavděčit se fanouškům máš 100% pravdu. Možná to tvůrce samotné netěší, ale okolnosti jsou už takové. :lol: SGA je zacílena na určitou věkovou kategorii, ale myslím, že by fanoušci neměli být podceňováni. Pořád mi naskakuje jako příměr Farscape a jeho emoce... V SGA mi připadá, jako by tam spíš pěstovali celibát - maximálně platonické vztahy. Já sice mám ráda Sci-fi - s celou tou esteticko-technologickou stránkou (to k tomu patří), ale taky se mi líbí kladení otázek - takový ten myšlenkový experiment, který si sci-fi může dovolit :wink:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 12.5.2007 22:28:39
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Proto se mi treba libila, pro nektere az moc filozoficka ST:TNG, kde Piccard vecne resi rozpory mezi jeho vlastnim zajmem a zakladni smernici....taky myslenkovy experiment :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 13.5.2007 08:07:16
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ty vztahy to je všeobecný problém SG. Mohlo by se to ve 4 změnit. Jenom bych to uvítal. Vztahy založené na 1 epizodě ještě v alternativní realitě jsou k ničemu...

Příspěvek 13.5.2007 09:47:09
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Chtěl bych se zeptat, na kdy je plánována 4 řada SGA? Na Vasšich stránkách je napsaný podzim 2007,ale kdesi na nettu jsem četl, že prý se to má začínat vysílat leden 2008. Díky moc za odpověď
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM