S tím Písaříkem by to snad nemuselo být tak tragické, ale zvykat si bude děs a utrpení. Třeba to zvládne aspoň po té stránce profesionální, teda doufám, že zvládne.
Ty hlasy k Landrymu a Lamové jsou skvělé! Přesně tak jsem si představoval Landryho v ČJ a Lamovou zrovna tak, ale Ježková ji víc vystihuje.
Šel jsem i na Lap a stáhl jsem si i to video jak tam Písařík mluví o Vale. Jde vidět, že nemá ani páru o co tam jde.

Jsem si říkal, to si snad dělá pr* A ještě nazvat Valu dominou:lol: (no, ona tak v tom latexu ze začátku 9 vypadala, takže ji nazval oprávněně)
No k Simoně se snad ani vyjadřovat nemusím. Stejně jako pro Markuse je pro mě pěkný zážitek vidět dabovat jednu z mých nejoblíbenějších hereček nejoblíbenější herečkou/dabérkou. Při práci je uvolněná a v dobré náladě, to je +. Asi to není jednoduché Amandu dabovat(viz. video), ale výsledek působí přirozeně, a chvílemi jako kdyby Amanda mluvila česky.
Ještěže nás nějaká dobrá duše zachránila od totálního bugu, když Simona řekla: " útok Anubisových super robotů", pak se opravila a já si oddechl....Uffffff!! :