Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách SG-1 na Nove

SG-1 na Nove

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Budete sledovat SG na nove ?

Ano
186
49%
Ne
46
12%
Kdyz bude cas
146
39%

Celkem hlasů : 378

Příspěvek 04.5.2007 15:30:37
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak mě se to líbilo, Táborský podal výborný výkon :wink:
Škoda těch pár drobností, které už jste jmenovali, ty kdyby tam nebyly tak by to byl bezchybný dabing :wink: Ale jsem spokojený.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 04.5.2007 16:43:42
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

btw, toho holiče Joe dobře daboval stejný týpek jako Bena z Lost na AXN zajímalo by mě jestli ho na Bena dá i Nova...
Asi nejlepší rekapitulovací díl myslím...

PS: včera jsem tu nebyl, ale řešilo se tady, že tam mleli o "Gé Pé eS" a ne normálně "Dží Pí eS" jak už to umí i v Mountfieldu? :oops:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 04.5.2007 18:00:08
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dneska jsem si to opět užíval. Skvělý výkon Táborského a ostatních, jako obvykle, taky. Vždycky se pousměju nad větou jak Joe mluví v tom holičství o tom Anůbisově asteroidu jak ten zákazník hlásí:"Ten film jsem viděl. Spadne na Paříž." Jsem rád, že mi to nevzali a řekl to stejně jak O'neill v tom díle, ale bylo tam toho víc. Vždyc ky mě takové souvislosti pobaví, tak doufám, že dodrží i hlášku Sam v Meobius z pilotu s těmi reprodukčními orgány. :lol:
Akorát mě trochu chytla za uši ta "transofmace" a přechýlení Dray'ac na muže.

Příspěvek 04.5.2007 20:04:54
Mates Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dneska to bylo fajn. Táborský je vinikající herec i dabér. transformace- nevadí, stane se.

Příspěvek 04.5.2007 20:32:31
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No sice ta transformace byla divná ,ale dalo se to.
Dneska to bylo super a hlavně ten díl a jsem rád že to nechali stejný jak v originále.
Nejvic ta scéna s Joe a Tielkem :lol: :lol: :lol:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 04.5.2007 21:28:04
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Měl bych takovej dotaz ohledně dabingu, jelikož vy to asi víte. Nevíte, kdo dabuje převory?
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 04.5.2007 22:08:41
WRAITH Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Van Tom píše:
btw, toho holiče Joe dobře daboval stejný týpek jako Bena z Lost na AXN zajímalo by mě jestli ho na Bena dá i Nova...

Jo, já jsem si myslel že Táborský daboval Bena na AXN.
Taky by se mi líbilo, kdyby ho daboval i na Nově...
[img][images/thumbs/WRAITH_sigwraith2oe9.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sigwraith2oe9.png[/img]
[img][images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gif]images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gifhttp://[/img]

Příspěvek 05.5.2007 18:57:04
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zdravím, všimli jste si na konci tohoto dílu, Jack tam v angličtině řekl té jeho ženě " A to je všechno pravda" A to na nově úplně vynechali, jinak na dabing jsem si zvykl, ale občas mám výhrady :)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 05.5.2007 19:03:16
WRAITH Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo, te vynechané věty na konci jsem si taky všimnul...
[img][images/thumbs/WRAITH_sigwraith2oe9.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sigwraith2oe9.png[/img]
[img][images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gif]images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gifhttp://[/img]

Příspěvek 05.5.2007 19:28:59
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jj, já taky, ale to neřeším.

Příspěvek 05.5.2007 21:04:20
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hmm, mě to docela zklamalo

Příspěvek 06.5.2007 15:28:10
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hm já jsem taky čekal, že Jack něco řekne, ale ono to zas tak podstatné nebylo, prostě si asi řekli, že každému bylo jasné co jí chce říct, tak už to nenamluvili.

Příspěvek 06.5.2007 15:35:02
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Třeba dabéry platí od slova :D :D

Příspěvek 06.5.2007 17:37:22
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nevím jakým způsobem je platí, ale od slova, to asi těžko... :wink:

Příspěvek 06.5.2007 19:54:24
Honeybadger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo to mi pripomina, ze jsem zjistil, ze v dile Endgame taky vynechali 2 vety. Jak se bavil Walter s tim druhym u brany (nevim jak se jmenuje bylo to na zacatku), tak vynechali v prekladu: Co se deje?
Walter: Nic moc.

Příspěvek 06.5.2007 19:59:49
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vojta@ píše:
Nevím jakým způsobem je platí, ale od slova, to asi těžko... :wink:
Tak to je mi jasné. Jsem si dělal srandu.

Příspěvek 06.5.2007 20:11:21
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak nejdřív k poslednímu dílu. Byla to bomba. Táborský podal přesně takový výkon, jaký jsem si představoval. Ty asi dvě mikrochybičky mi vůbec nevadili a to, že na konci vynechali tu větu mi nevadilo též. Ono to působilo divně i v originále. "Všechno je to pravda" :) Ale chápu, že to někomu může vadit. Prostě to tam je a tak se to má přeložit a ne si vymýšlet. Ale i tak je pro mě dabing Občana Joe 95 procentní a tudíž skvělý.

To Honeybadger: Oni to v překladu nevynechali, ale pravděpodobně je tahle scéna v DVD verzi navíc. Dost silně pochybuju, že by si to Nova jen tak vystřihla. K tomu nemají důvod. (I když k čemu Nova potřebuje důvod :lol: )

Jinak od zítřka se máme na co těšit. Jen mě tam štve to úterý. :? Mohli jsme si celý ten úchvatný závěr osmé řady užít najednou. Takhle na Moebius II budeme muset počkat přes víkend.

Příspěvek 06.5.2007 20:18:57
Honeybadger Airman
Airman

Odpovědět s citací

No nevim, jak tomu bylo. Predtim jsem cerpal z titulku, ted jsem se podival na original a vystrihli par vterin sceny (je to celkem jedna scena).
Ale pokud by to bylo navic, tak nechapu:?: , proc by to ustrihli uprostred sceny. Ale to je jedno ja sem velmi vdecny, ze vubec Stargate davaj, jen si preju, aby davali i Atlantis.
:thumbsup: Takze at zije Stargate :thumbsup:

Příspěvek 07.5.2007 08:52:44
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jako obvykle musím souhlasit s Markusem, s tou vyřazenou větou je to jedno. Vůbec mi nechyběla, to už mi víc vadilo vynechání Anubisova "fools" v Lost City pt. 2, ale i to se dalo přehlédnout. :wink:
Už se dnes těším na Reckoning. S tím Meobiem mě to taky mrzí, že to zlomí přes víkend, ale třeba to přitáhne víc diváků?! Kdoví...

Příspěvek 07.5.2007 12:09:00
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Honeybadger

Myslíš že je dobrý nápad, aby dávali na nově SG-Atlantis? Já myslím že ani ne. Protože budou muset předabovat i Zelenku, a to by už nebylo vono, protože jak asi vyzní " český hlášky " v češtině? Atlantis by přišla o jednu raritu. Já bych byl pro,aby se Atlatnis vůbec nevysílal

Příspěvek 07.5.2007 12:59:17
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Každej na to má jinej názor.. ty protože máš tu možnost si to stáhnout z netu tak to na nově nepotřebuješ, ale co ti co o tom slyšeli, ale nemají net a nemají se k tomu jak dostat?
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 07.5.2007 13:34:56
Honeybadger Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je zrovna můj případ, protože mám FUP jen 3GB na měsíc a stahováním 350 MB by za chvíli byl v čudu, navíc není to jen můj počítač. :wink:

Příspěvek 07.5.2007 13:36:32
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

v tom máš třeba pravdu,já jsem to stahoval když to vysílali.Budu se na to koukat až to bude u nás,ale jen říkám, že by bylo lepší kdyby to nedávali.Prostě ten Zelenka tam už vůbec nevinikne.Možná, jestli to budou vysílat, tak si někdo všimne CZ vlajky, a to je asi všechno,prostě už neuslyší český jazyk v angilicko mluveném seriálu.
A taky to je " raryta ",protože slyšel jsi tam někdy mluvit němce,či japonce?? já tedy nikdy.

Příspěvek 07.5.2007 13:50:43
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

dastr: Tyhle názory miluju. :) Pane bože, kvůli pěti větám Zelenky v češtině nedabovat celý seriál? :shock: Copak on je jen hláškovací panák a jako osoba nemá co nabídnout? Btw. stejně v devadesáti procentech jen česky nadává...

A tady nejde jen o lidi, kteří se k originální bráně nemohou dostat, ale i lidi kteří prostě mají český dabing raději. Ano mluvím o sobě. Já si to v originále prostě nikdy pořádně neužiju. Anglicky neumím dobře, pořád oči na spodu monitoru. A slyším jen:" Ano pane, ble ble ble, ble ble ble, ... ble. :lol: To prostě není nic pro mě. A i kdybych anglicky uměl dobře, tak čeština je prostě můj rodný jazyk a vždy má u mě přednost. Např. jsem byl na Spidermanovi dvakrát. Jednou s titulky a podruhé s dabingem. Všichni ten dabing všude pomlouvali a tak jsem měl strach. Ale zbytečně. Dabing byl skvělý a užil jsem si ten film 100 krát víc než s titulkama. Co tím chci říct? Že i lidi co mají přistup k originálu se můžou chtít raději podívat s dabingem... :wink:

Příspěvek 07.5.2007 15:06:09
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vojta@ píše:
Jako obvykle musím souhlasit s Markusem, s tou vyřazenou větou je to jedno. Vůbec mi nechyběla, to už mi víc vadilo vynechání Anubisova "fools" v Lost City pt. 2, ale i to se dalo přehlédnout. :wink:
Už se dnes těším na Reckoning. S tím Meobiem mě to taky mrzí, že to zlomí přes víkend, ale třeba to přitáhne víc diváků?! Kdoví...

Ale zase v prvním díle Meobia je větší sranda se Sam a Danielem (pseudo) :biglol:

Pokud jde o dnešní díl tak nemám co dodat, opět super. :D
Naposledy upravil Petrosin dne 07.5.2007 15:10:07, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách