Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 1.5.2007 - Atlantis bojuje o přežití

1.5.2007 - Atlantis bojuje o přežití

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 03.5.2007 13:18:21
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak co na tom dobré je, že MGM si Stargate váží, narozdíl od Paramountu u Star Treku. Ví, že díky SG vydělala hromadu peněz a tak ji nechce jen tak pohřbít. U SG-1 MGM netlačila na pilu, protože přeci jen ten seriál už běžel deset let, což je úctyhodné, ale stejně byla natolik fér, že nechala natočit dva filmy, z nichž ten první ukončí rozjetý příběh devítky a desítky SG-1. Jiné studio by na to hodilo bobek a nechali by seriál otevřený. Tudíž si myslím, že i kdyby Sci-fi Channel nedej bože odmítl pátou sérii, tak by SGA převzala jiná stanice, jako se to stalo SG-1 v šesté řadě. Samozřejmě nechci MGM přechválit, ale zatím mám z toho studia dobrý pocit. Rozhodně lepší, než ze Sci-fi Channelu, kde menežeruje parta blbů... :wink:
Naposledy upravil Markus dne 05.5.2007 12:50:27, celkově upraveno 1

Příspěvek 03.5.2007 13:27:33
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

g.o.d.: No tak Serenity snad vznikla jen díky dobrému prodeji Firefly na DVD, ne?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 03.5.2007 15:47:57
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

g.o.d: Tak dobrý příklad toho jsou Čarodějky. V USA to není se sledovaností nic moc, ale prodává se dobře do světa, a letos už točí 8. sérii. Taky to šíleně natahují. To bych zase nechtěla, aby SGA ždímali 10 let jako SG1, kde už nebylo co ždímat. Každý seriál ztrácí nápady po určité době. Ale řekla bych, že těch 6-7 sérií je taková normální délka, tak by to mohli udělat. A souhlasím s Markusem, MGM má hlavní slovo a to je úspěšná společnost, kde si nemůžou dovolit trotly jako v Sci-Fi.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.5.2007 17:37:06
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka:čarodějky už skončily minulej rok právě tou osmou sérií.Jak řikáš, ideálních je tak šest-sedm sérií (teda u některejch seriálů nestačí by nestačilo ani sedm sérií, ale to jsou zlatý výjimky) a pak bych každej rok natočil tak jeden-dva filmy (na dokončení nějakejch dějovejch linií)

ve sci-fi jsou ***** (doplňte vhodné slovo, které k nim cítíte :) ) a já se obávám, že kdyby SGA ukončili nějak předčasně, tak si postaví hlavu a nikomu jinýmu nedaj vysílací práva (tak jako v případě SG-1)

Příspěvek 03.5.2007 18:23:55
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rodney je suprovej stoupnul u mě.
Čemu se divěj??plno lidi to už vidělo.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 04.5.2007 10:04:31
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

to neni fer ze o tom jesli budu sledovat dalsi serii ovlivnujou americani :lol:
kdybych mel dostatek penez tak bych si urcite sci-fi channel nechal natahnout :D
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 04.5.2007 10:10:01
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ta uniforma mi příjde skoro stejná.
A prostě nevěřím že SGA skončí.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 04.5.2007 13:31:33
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

SGA určitě jednou skončí.

Příspěvek 04.5.2007 13:52:22
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No jednou určitě, tipnul bych to tak na 6, 7, serii snad :wink: :roll:

Příspěvek 04.5.2007 14:23:37
Jakub IV. Airman
Airman

Odpovědět s citací

no já jen doufám,že SGA bude mnoho serii,seriál se mi velice líbí.

BTW: at se ty blbci nedivi ze na to nikdo necumi,mne taky staci videt kazdej dil 2x... neli 1x ted co bezi na Nove 8 serie tak na to nekoukám z dvou duvodu,uz sem to videl a vetsinou mi nevyhovuje cas :), vsadím se že kdyby to ta společnost vysilala jako první tak by se lidi zacli prat aby to videli prvni....

jo jinak kdy se bude vysilat 4ta serie? mne uz nebavi cekat :cry:

Příspěvek 04.5.2007 14:36:02
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nahoře na hlavní stránce sga-projectu máš napsané, že se to bude vysílat na podzim.

Příspěvek 04.5.2007 19:35:19
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

mam dotaz nevite nekdo kdy na podzim ???

Příspěvek 05.5.2007 12:44:41
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

kronos píše:
SGA určitě jednou skončí.

Za vekmi, velmi dlouho. Doufám.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 05.5.2007 12:46:57
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To Lirael: Tak to já taky :)

Příspěvek 05.5.2007 16:04:37
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Markus: nemáš ratingy čtrnáctých epizod?
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 05.5.2007 20:41:07
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Roadse: Ještě ne. Ty bývají až tak v úterý. Možná tak pozítří řekně něco JM v blogu, ale to je velké možná. Neboj, hned jak je budu vědět, tak je sem hodím. Když mě někdo nepředběhne... :)

Příspěvek 08.5.2007 19:03:43
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No,sledovanost sice není objektivní, protože nezanedbatelný počet fanoušků si seriál stahuje z netu, jenomže to může být tvůrcům, potažmo televizi, jedno, neboť oni získávají prachy z reklam, a jestliže se na seriál bude dívat málo lidí v TV, pak na tom moc nezbohatnou a seriál zruší...nehledě na to, kolik lidí si seriál stáhne z netu (ořezaný bez reklam):-)
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 09.5.2007 22:48:09
CZBios Airman
Airman

Odpovědět s citací

Všichni melete ptákoviny. Ano, hrajetu podstatnou roli fakt, že opravdu to dávali pozdě, ale na místech, které zde všedi zminujete jsou lidi, kteří ví co dělají. neříkám, že nechybují, ale víc co dělají! 99% z Vás nemá o marketingu ani ánung a jenom mele panty ;-)

Tohle jsem taky dělal než jsem se začal v marketingu pohybovat. ;-)

btw: Jestli jsem dobře pochopil tohle je k tomu rapuuuu :)
btw2: ten rap mi nějak nepřišel vtipný, nerozuměl jsem tomu co říkal

http://www.youtube.com/watch?v=kV832rfjcas

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej tlač. upravit. Pomeranc

Příspěvek 09.5.2007 23:01:00
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Asi ne. Asi nemáme o marketingu ani ponění, já se teda o něj nikdy nějak podrobněji nezajímal. Ale mám svůj rozum, sleduju situaci ve světě a logika věci je jasná. Ale musíme si říct, o com tam pánům hlavounům manažerským vlastně jde? Jde jim o vydělávání peněz. A pokud jim všechny tyhle ty ''strategické'' kroky přinesou víc peněz do kasičky, tak asi udělali správně (z jejich pohledu). Co já vím, třeba pro ně vysoká sledovanost není nejdůležitější.
Zatím jsme tady řešili jenom důvody nízké sledovanosti právě vysílaných dílů v USA. A tyhle okolnosti o kterých jsme mluvili, jí na 100% ovlivňují. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 09.5.2007 23:05:30
CZBios Airman
Airman

Odpovědět s citací

všechno se točí kolem pěnez, na fanoušky se kouká až v poslední řadě, důležité je, aby to vydělalo peníze. Pokud někdo nevidí perspektivu v tom vysílat stargate, má důvod jí ohodnotit tak, že práva na něj vyjdou až déle. Samozřejmě neříkám, že se nemohli seknout, že ano, ale kanál, který vysílá asi těžko

EDIT: Necitu příspěvek hned nad tebou, je to zbytečné. Sry, ale máme tady takové pravidla. Pomeranc

Příspěvek 09.5.2007 23:33:52
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

A není to chyba, že se všechno točí jen kolem peněz?? Asi je to spíš filozofická otázka, a téma na hodle dlouhou studii, která by určitě zabrala několik vědních oborů. Ale faktem je, že taková je doba a musíme se s tím smířit.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 10.5.2007 05:11:25
CZBios Airman
Airman

Odpovědět s citací

není, nepotřebuji filozofickou diskusi, není...

EDIT:Necitu příspěvek hned nad tebou, máme tady nějaké pravidla. Pomeranc

Příspěvek 10.5.2007 07:30:47
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Pomeranc: A zaco bys bez peněz chtěl natáčet? Ale chyba to je.
Obrázek

Příspěvek 10.5.2007 10:51:05
CZBios Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to fakt, je potřeba se jej naučit respektovat :) Můj subjektivní názor je, že stargate jako seriál je velice potenciální námět a jsem si jistý, že dějové linie se dají stále roziřovat. Většina fnaoušků by stále zůstala i kdyby se například stále obnovovali nepřátelé vnitrozemské problémy atd.

Bohužel, pravděpodobně v budoucnosti zcela jistě dojde k zastavení seriálu a v blízké budoucnosti, jak již víme, k jeho drastickém omezení :( :( :(

EDIT: Znova to samé, opravdu mě nebaví opravovat každý tvůj příspěvek!! Udělej s tím něco. Pomeranc

Příspěvek 22.5.2007 00:37:07
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No a máme tu s nemalým spožděním ratingy čtrnáctých epizod. No opět žádná sláva:

10x14 - The Shroud - 1.2 (Minule 10x13 - The Road Not Taken - 1.1)
3x14 - Tao of Rodney - 1.1 (Minule 3x13 - Irresponsible - 1.3) - bohužel tato skvělá epizoda má rekordně nizkou sledovanost.

Jediné alespoň trochu pozitivní je, že novinka Sci-fi Channelu běžící po SG bloku, Painkiller Jaine, je na tom ještě hůř... No myslím, že je vcelku zbytečné k tomu něco dodávat. V nějaké zásadní zlepšení už nevěřím, snad si čtvrtá série nabitá změnami povede o hodně líp, nebo se Sci-fi na tu pátou sérii zvysoka vykašle a jestli by SGA převzala jiná stanice, je víc než ve hvězdách :( Sci-fi Channel si hlavně musí uvědomit, že SG není jediný seriál s nízkými ratingy. Momentálně se celá stanice potýká s nízkou sledovaností a i když každou chvíli sází nové seriály, tak se jim tu sledovanost nedaří zlepšit. SG z toho i s těmito ratingy vůbec nevychází špatně... Aspoň si to myslím.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM