Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 1.5.2007 - Atlantis bojuje o přežití

1.5.2007 - Atlantis bojuje o přežití

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 01.5.2007 17:59:53
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

co se dá na tohl video říci ? Je to děsně sladký :lol:

Příspěvek 01.5.2007 18:02:42
papanstargate Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ehm...nevim co máto proti Rapu ale my jeho zastánci sem taky nepíšeme že Dark Metal je o ***** je to hudební řánr poslední doby..je prostě jiná doba... Sorry za OT
Přechodné bydliště:Czech Republic (Ondřejov)
Stálé bydliště: Coruscant-Chrám Jedi
Příležitostné bydliště: Někde v předaleké galaxii-Death Star, Executor

Příspěvek 01.5.2007 18:11:08
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

rap neni hudba.Ale když so někdo připadá jako hustodémon při poslouchání rapu, tak ať klidně poslouchá

Příspěvek 01.5.2007 18:20:39
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

OMG lidi, trochu se snažte nebrat to tak vážně. Davida Hewletta nesmíte nikdy brát vážně, on je takový. A tohle byl prostě vtipný způsob, jak říct lidem "dívejte se na SGA". Je jedno jestli je to rap nebo opera, prostě to tak udělal, aby lidi zaujal.

Já vkládám do 4S naděje v tom, že má mít kontinuální příběh a temnější ladění. To co mi vadí, všichni vědí, a je to v porovnání s kladnými změnami myslím docela maličkost.
Každopádně to, že budou mít nové uniformy se už nějakou dobu ví. A pokud vím, tak David říkal, že mají "new cool off-world uniforms", takže tohle možná nosí jenom "ven". Prostě počkáme na nějaké oficiální promofotky. Osobně se mi to docela líbí, i když to hodně připomíná Enterprise. :) Spíš je mi divný, kdy se v tom marastu tam stihnou převléknout :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.5.2007 18:21:58
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rap je hudební styl jako každej jinej, na začátku tvrdýho rocku taky říkali že to neni hudba, já osobně poslouchám všechno, rap, rock techno a ano dokonce i nějaký to "kantry" ala český kraj
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 01.5.2007 18:23:27
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No doufám, že ve čtvrté řadě bude Sci-Fi natolik rozumnej a dá to vcelku, jinak jestli udělá to co tuto sezonu, tak se opravdu můžeme už s pětkou nadobro rozloučit.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 01.5.2007 18:41:04
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Rap je dobrej David u mě po dlouhé době zase boduje A že já rap můžu radši rap než nějaký *censored* metal.
btw Painkiler Jane je prej hrozná ptákovina takže se její sledovanosti nedivím

Edit by Tar-ara: Klídek, sprostý slova si tu odpusť.

Příspěvek 01.5.2007 19:02:33
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Dost už nadávání rapu a naopak jiným stylům. Pokud tak chcete činit, jděte někam jinam. Pokud se o tom chcete slušně bavit, tak zkuste jiný topic. Díky
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 01.5.2007 19:14:00
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:evil: Já ty američany asi zabiju, copak oni nechcou 5. serii, když ví, že to závisí na nich, tak tu televizi můžou pustit.

Příspěvek 01.5.2007 19:46:31
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já se jim nedivim.Někteří to už viděli a upřímně třetí série je příšernost na kterou bych znova už nekoukal

EDIT: Necituj příspěvek hned nad sebou, je to zbytečné. Pomeranc

Příspěvek 01.5.2007 20:05:43
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Pořád je ale třetí řada lepší než druhá, navíc se ve třetí pokusili o nějaké novinky.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 01.5.2007 20:13:19
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

2g.o.d: Co? třetí řada je dobrá, je tam tolik dobrých dílů.

Příspěvek 01.5.2007 20:28:06
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Please nezačínejte tady nějakou živou diskusi, o tom co se mu nelíbí na S3, prostě má takový názor, tak ať ho má. Tohle téma je o něčem jiném. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 02.5.2007 08:43:03
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

kronos píše:
2g.o.d: Co? třetí řada je dobrá, je tam tolik dobrých dílů.

já to hodnotim dobrý díly tak, kolikrát si je pustim znova.A to u třetí řady SGA jsou asi tak tři díly (Progeny, Return pt.1 a First Strike) jinak to byla nuda.Ještě bych zapomněl na Tao of Rodney, Echoes a McKay a Mrs. Miller (jenže tyhle díly jsem viděl možná tak dvakrát třikrát).Abych to srovnal s desátou řadou SG-1, tak tam jsem ori díly viděl každej minimálně tak desetkrát(nebejt slabýho závěru SG-1, tak SGA z toho pro mě vyjde ještě mnohem hůř). Proto doufám v to, že čtvrtá série bude dobrá.Ono horší to už bejt opravdu nemůže

Příspěvek 02.5.2007 09:27:31
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:roll: No k sledovanosti se radši ani nebudu vyjadřovat :roll:

Ale Hewlett fakt váli ,vždycky hledím na to jak rychle dokáže tou svou pusou mlít :lol: , Já to teda takhle neumím. :wink:
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 02.5.2007 10:18:56
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jen to ne, boj o přežití. Doufám, že se sledovanost zvedne a minimálně 4. série bude. Nemam rád seriály s otevřeným koncem.
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 02.5.2007 10:47:20
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak čtvrtá série bude určitě.Otázka je jestli bude pátá.Já doufám, že hlavounům ve Sci-fi dojde, že rozhodnout o pátý sérii podle vysílanosti třetí řady je kravina, ale daleko podstatnější bude vysílanost čtvrtý řady

Příspěvek 02.5.2007 10:51:40
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Otázkou je, jestli to bude stačit. Známe dost případů, kdy sledovanost klesala i když se seriál zlepšoval. Vlastně, tak většina seriálů za posledních pár let i skončila.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.5.2007 13:17:11
bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

proč se lidé na SGA nekoukají na SCIFI channel 1.dávaj to až jako 3 po VB a kanadě 2.plno reklam 3.špatná kvalita obrazu

Příspěvek 02.5.2007 20:28:02
vlad Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

k* drat atlantis musi vydrzat aspon este 3 roky a idel 5 ako nebolo by zle aby vydrzal ako stargate sg1 ael to pochybujem :roll:

Příspěvek 02.5.2007 21:41:32
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mě napadá, že aby zjistili opravdovou sledovanost, která by je nakopla na dalších X sérií, měli by lidem prohrabat compy. (a samozřejmě zavřít oči nad tou ilegalitkou :lol: )
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 03.5.2007 08:04:48
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ach jo, začínám mít nepříjemný pocit, že se děje něco podobného, jako před časem se ST Enterprise. Škoda, že my za velkou louží do toho nemůžeme mluvit! Myslím, že jsme obecně vzdělanější populace než ti, na kterých teď leží rozhodnutí.
Ale dokud žiju, tak doufám!! David se mi moc líbil, ale byl to spíš přednes než rap?
After hard working I like hard playing

Příspěvek 03.5.2007 11:05:32
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, že nic dělat nemůžeme, to zase není pravda. Tahle rozhodnutí nezáleží jen na sledovanosti, ale na prodejnosti celkově. SGA se hodně prodává do světa, takže to může pomoct. A taky prodej DVD. Plánuju si koupit box set, až budou penízky :wink:
Naposledy upravil Klenotka dne 03.5.2007 15:41:51, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.5.2007 12:18:35
bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

nojono ale bez CZ podpory která je někdy ale taky uplně na píp...

Příspěvek 03.5.2007 12:31:46
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
No, že nic ndělat nemůžeme, to zase není pravda. Tahle rozhodnutí nezáleží jen na sledovanosti, ale na prodejnosti celkově. SGA se hodně prodává do světa, takže to může pomoct. A taky prodej DVD. Plánuju si kouput box set, až budou penízky :wink:

no tim si nejsem zas tak moc jistej.Někde jsem četl, že americkejm společnostem hlavně záleží na sledovanosti v USA.To, že v zahraničí z toho může bejt trhák je jim ukradený, hlavní je pro ně zisk v USA.Aspoň u filmů to tak platí, jestli u seriálů nevim.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM