No... já ho díkybohu stihl... byla to jedna z nejlepších věcí na FF (Přednáško vě dělil o první místo jen s Avalconem... Gatecon byl nějakej slabej). Pěkně zorganizované, pěkné přednášky, pěkná výzdoba. Jen škoda že nebyl delší.
A přednáška Humor v BSG (odpusťte, pokud někoho urazím, ale je to můj názor) byla ta NEJHORŠÍ, co jsem kdy viděl. Nové informace se člověku nedostaly, tato "přednáška" nabízela pouze trapné vtipy a neskutečně... jak to říct... to je nepopsatelné... nepopsatelné v špatném slova smyslu... nepopsatelně špatný přednes... Původně jsem si, já hlupák, říkal, že bude vše v poho a na tuto přednášku musím jít, ale skončilo to studenou sprchou v trapném slovenském pahumoru (nic proti slovákům... vadí mi jen někteří). No... jesli se bude tato přednáška opakovat, což doufám že ne, určitě na ní nepůjdu a určitě jí nebudu doporučovat... ani svým úhlavním nepřátelům...
A toto je vážné... slovo trapné jsem použil dvakrát a to se mu snažím vyhýbat...
Ale vše ostatní se mi líbilo... Jak "tilliové doly", tak vše ostatní...("Hele, nepíše se tyllium s tvrdým y?" "Jo... a taky jen s jedním l." "Na cos myslel, Dragone" "Já ti nevím, Tillione."

)