Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 13.1.2006 - Return of The God

13.1.2006 - Return of The God

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 17.1.2006 16:16:00
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
Skejtis píše:
Raynor:hehe
Psychlon:Kody vlastnime LEGALNE.pokud nic nevis tak tu nepis blbosti.
Dekuju

Víš, když je to odkoupený a je to legální, tak by jsi měl taky dodat, že to není tvoje práce a za vše vděčím Seikovi!
Všechno jsou to akorát kopie. Můžeš tomu říkat jakkoliv, můžeš tomu dávat názvy jaký chceš, ale všichni stejně budou vědět, že jsi to neudělal ty a akorát se snažíš to všude dostat, protože to nikdo nehraje... :lol:

Já bych řekl že za to vděčíš Archonovi, Seikos to jen vyleštil a prodává.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.1.2006 16:24:13
Návštěvník

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
Skejtis píše:
Raynor:hehe
Psychlon:Kody vlastnime LEGALNE.pokud nic nevis tak tu nepis blbosti.
Dekuju

Víš, když je to odkoupený a je to legální, tak by jsi měl taky dodat, že to není tvoje práce a za vše vděčím Seikovi!
Všechno jsou to akorát kopie. Můžeš tomu říkat jakkoliv, můžeš tomu dávat názvy jaký chceš, ale všichni stejně budou vědět, že jsi to neudělal ty a akorát se snažíš to všude dostat, protože to nikdo nehraje... :lol:

no nevim nemyslim si ze to nikdo nehraje to zaprve a zadruhe seikovi nevdecim zanic on ty kody nenapsal takze nevim jaks nato prisel. zadruhe na tehle kodech sem travil hodne casu a zpousta veci je moje dilo a nasich adminu. a zatreti kazdej nak zacinal a jako ja mel alespon tu slusnost si ty kody oficialne koupit narozdil od jinych her...

Příspěvek 21.1.2006 22:30:17
skejtis

Odpovědět s citací

Pokud uz za neco mame vdecit tak rozhodne ne Seikovi ten na tom udelal prace nejimin.Ale SPISE Archonovy,Raynorovi,Johni Idler.To jsou puvodni autori a ty dali hru do puvodni verze.Jestli mi sme kopie tak seikova hra taky:)

Příspěvek 21.3.2006 16:23:42
Návštěvník

Odpovědět s citací

skejtis píše:
Pokud uz za neco mame vdecit tak rozhodne ne Seikovi ten na tom udelal prace nejimin.Ale SPISE Archonovy,Raynorovi,Johni Idler.To jsou puvodni autori a ty dali hru do puvodni verze.Jestli mi sme kopie tak seikova hra taky:)

jj, souhlasim

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM