Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách SG-1 na Nove

SG-1 na Nove

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Budete sledovat SG na nove ?

Ano
186
49%
Ne
46
12%
Kdyz bude cas
146
39%

Celkem hlasů : 378

Příspěvek 19.4.2007 16:27:11
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak to je dobře 16:9 je rozhodně lepší než 4:3 :)

Příspěvek 19.4.2007 18:30:38
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jelikož jsem nemocná, tak jsem dnešní díl viděla. Radši bych teda viděla ten včerejší, s Jackem, tehnle je dost nudný, ale jedna věc pro něj mluví pozotivně-líbil se mi víc s dabingem. Opravdu, v originále mě nebavil, ale dabing byl skvělý a Prachař byl natolik umírněný, že jsem chtěla Dannyho zabít míň než obvykle :)
Dabing jde nahoru, stejně jako překlad. A dokonce uvažuju, že si snad stáhnu i ty DVD ripy, abych si tam mohla ten dabing dát. To jsem rozhodně nečekala.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.4.2007 18:32:21
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já jsem se dnes taky výjimečně koukal... a musím říct, že jsem byl potěšen... nebylo tam tak moc Teal'covo vlasů... Danny byl skvělej a hlavně se mi líbí to prostředí tohohle dílu... jo... stará klasika... zase na mě jde melancholie...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 19.4.2007 18:35:42
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Dneska to bylo zase bezvadné, přes digitál je ten obraz opravdu krása a dabing taky bez chyby. :wink: 08x03 byl asi opravdu jenom omyl, ... snad, ... ťuk ťuk na dřevo. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 19.4.2007 18:40:56
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2Pomeranc:

co se nepovedlo na dílu 8x03? mě se zdá dabing od začíátku 8. série výborný :D

btw. po dnešním dílu jsem si prostě musel pustit i pokračování - 9x15 Ethon... nedalo mi to :wink:
jinak dabing je fakt skvělý, nemůžu se dočkat Reconingů a Moebiů :)

Příspěvek 19.4.2007 18:50:19
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nic jen se nevysílal 16:9, ale 4:3 :lol:

Příspěvek 19.4.2007 18:58:28
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teda, Klenotka uvažuje o stahnutí DVD ripů kvůli dabingu. :shock: To mě vskutku potěšilo. Jenom připomínám, že v pondělí a úterý by měly běžet díly od Havlíčka. Ale prý tam nebylo tolik co podělat, takže to dopadlo vcelku dobře. I když se tam naneštěstí asi pár blbostí dostalo. A doufejme, že ve středu přikluše zpátky Chalupecký a bude to už v pořádku. Já jen aby jste se nezalekli, že to jde s dabingem zase z kopce. :)

Příspěvek 19.4.2007 19:10:31
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Měl bych takovej dotaz (no bude to na co se tady ptám obvykle) jak se to dneska jmenovalo nechali Ikona nebo to pojmenovaly jinak. Vím je to blbost, ale mě to vždycky zajímá.

A jen pro zajímavost. Jestli jsem se nespletl, tak dnes jste mohli slyšet Martina Písaříka, který podle Nickyho bude dabovat Camerona, v roli Jareda.

jinak jestli je to pravda tak mě zajímá jak to vyřeší, jelikož Jared se přece s Cameronem setká. Nebo je to někdo jinej?
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 19.4.2007 19:26:19
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pan Citron: Tak dnes se to jmenovalo Ve jménu víry. To se mi líbí.

A k tomu Jaredovi. To prostě vyřeší tak, že bude Jareda dabovat někdo jiný. Já v tom veliký otazník nevidím. :)

Příspěvek 19.4.2007 19:42:34
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

2Markus: Jo dík.

Tak jasně. Asi ho prostě nadabuje někdo jinej, ale uvidíme.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 20.4.2007 08:13:17
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Na dabing si nemohu stěžovat, ale epka, i když byla o Danielovi, tak mě moc nechytla (v rámci Stargate). Ale že dabing přivádí Klenotku k Danielovi....:D. Mno dobře, ne tak úplně, spíš ji oddaluje méně, než obvykle ;-). Fain :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 20.4.2007 10:01:50
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

A ti vesmířani, to bylo kouzelný :P
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 20.4.2007 15:03:19
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak dnes to bylo myslím opět super :lol:

Příspěvek 20.4.2007 15:19:30
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak dneska super. V pondělí to má překládat Havlíček, že?

Příspěvek 20.4.2007 15:23:01
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Daniel s Leeem (jé, to je pěkné skloňování :)) tykání, supr ;-)

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 20.4.2007 15:24:38
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dnes to bylo opět fajn. Jenom se Postlerová přeřekla a místo neurální řekla neutrální. Nechápu jak to tam té herečce může sedět víc, než neurální. "Zanechal tam neutrální otisk." to je na první poslech blbost. Ovšem stane se. Ono dabovat Sam asi není žádná jednoduchá věc. :) Ale na to, kolik se toho v dnešním díle dalo podělat, to dopadlo na jedničku s hvězdičkou. Opět spokojenost.

Kronos: Jo, měl by v pondělí a úterý. :?

Příspěvek 20.4.2007 15:30:29
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tohle jsem si v mozku zas sama automaticky opravila. Slyšela jsem to správně...nebo jsem věděla, co bych měla slyšet, tak jsem to slyšela :lol:.

Příspěvek 20.4.2007 15:37:48
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Markus píše:
Kronos: Jo, měl by v pondělí a úterý. :?
Jo takže jsem si to myslel dobře a snad to dopadne líp, než ty jeho předchozí díly.

Příspěvek 20.4.2007 20:52:51
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dnešek super zase 16:9 a dabing taky ,ale myslim že tam mohli říct maskovací zařízeni místo toho co řekli .Tušim že řekli zneviditelnovací .Ale dneska paráda.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 23.4.2007 14:57:42
mr.durex Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jojoooooooo Teal´c je mazak jak ..... Skoda ze musel opustit tu dcerku :D

Příspěvek 23.4.2007 15:01:49
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no tak na to, že to překládal Havlíček tak to dnes bylo v pohodě, nic co by mi nějak vadilo jsem nezaznamenal :lol:
Naposledy upravil Petrosin dne 23.4.2007 16:02:10, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.4.2007 15:08:30
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, v tomhle díle toho nebylo moc co pokazit a zbytek uhlídali korektoři. Ten překlad do Goa'ulda se tam nakonec díky bohu neukázal. :) Jenom tu Krab Nebula mohli přeložit jako mlhovinu, ale to je detail. Dopadlo to dobře.

Příspěvek 23.4.2007 15:14:24
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslím že dneska v poho, nato že to překládal Havlíček :)

Příspěvek 23.4.2007 15:24:20
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak a další novinka z Lapu od Nickyho.

info z dabingu
Dnešní návštěva ve studiu jednoduše skvělá. Díky hrozně uvolněné atmosféře to stálo za to a díky (došla mi synonyma) našemu dohledu bylo opět uznáno vše podstatné, navíc před naším odchodem si p.Štěpán opsal opravy z externích papírů do svého scénáře, takže je jentak nepřehlédne.

Akorát se dabing postavy Jacka nesl ve smutném duchu konce jeho postavy. A všimli jsme si, že Štěpánovi se velmi líbí díl Moebius (vyloženě se v tom vyžíval a neustále nutil herce k co nejlepším výkonům.) Udělali jsme závěrečný rozhorovor s Milošem Mejzlíkem o odchodu jeho postavy a jak to bude s ním dál. (chudáka mi ho bylo dost líto, zvláště když on působil hodně zklamaně)

Závěrem nutno podotknout, že Štěpán není moc nadšen 9tou řadou - meče, poklady, rytíři. Nesedí mu to tam stejně jako mě.

K Písaříkovi: Pokud čekáte co čekáte, bohužel to mohu potvrdit. Když pominu, že je to "ještě větší blbec, než jsme doufali", tak hlasově na něj ve vypjatějších scénách naprosto nesedí. Zní to jak teenager, protože mu ulítává hlas moc nahoru. Ale jak Štěpán vysvětlil - dost špatně se shání narychlo někdo na takhle velkou roli, kdo by měl každý týden čas. Oslovili více lidí a prostě mohli by 1x/14dní, ale ne jak je potřeba. Co se týče herecké složky. Tam si "náturou" odpovídají skvěle. Michell i Písařík, oba stejná paka.

A úplně poslední informace - Nova koupila 10. řadu a měla by se dabovat po 9ce.

Tak nejdůležitější je ta desátá řada, že. :wink: Takže už je skoro stoprocentní, že uvidíme SG-1 až do konce. S tím Písaříkem, škoda mluvit. :cry: :(

Příspěvek 23.4.2007 16:11:43
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hm tak to vypadá, že se máme na co těšit :D a co se Písaříka týče jediné co musíme je, že si na něj zvykneme, co se dá dělat. :twisted:

Jinak já už se taky těším na episodu Moebius :laugh: a jestli si na tom opravdu dají záležet jak vyplynulo z článku, tak to bude super. :thumbsup:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách