Tak a další novinka z Lapu od Nickyho.
info z dabingu
Dnešní návštěva ve studiu jednoduše skvělá. Díky hrozně uvolněné atmosféře to stálo za to a díky (došla mi synonyma) našemu dohledu bylo opět uznáno vše podstatné, navíc před naším odchodem si p.Štěpán opsal opravy z externích papírů do svého scénáře, takže je jentak nepřehlédne.
Akorát se dabing postavy Jacka nesl ve smutném duchu konce jeho postavy. A všimli jsme si, že Štěpánovi se velmi líbí díl Moebius (vyloženě se v tom vyžíval a neustále nutil herce k co nejlepším výkonům.) Udělali jsme závěrečný rozhorovor s Milošem Mejzlíkem o odchodu jeho postavy a jak to bude s ním dál. (chudáka mi ho bylo dost líto, zvláště když on působil hodně zklamaně)
Závěrem nutno podotknout, že Štěpán není moc nadšen 9tou řadou - meče, poklady, rytíři. Nesedí mu to tam stejně jako mě.
K Písaříkovi: Pokud čekáte co čekáte, bohužel to mohu potvrdit. Když pominu, že je to "ještě větší blbec, než jsme doufali", tak hlasově na něj ve vypjatějších scénách naprosto nesedí. Zní to jak teenager, protože mu ulítává hlas moc nahoru. Ale jak Štěpán vysvětlil - dost špatně se shání narychlo někdo na takhle velkou roli, kdo by měl každý týden čas. Oslovili více lidí a prostě mohli by 1x/14dní, ale ne jak je potřeba. Co se týče herecké složky. Tam si "náturou" odpovídají skvěle. Michell i Písařík, oba stejná paka.
A úplně poslední informace - Nova koupila 10. řadu a měla by se dabovat po 9ce.
Tak nejdůležitější je ta desátá řada, že.

Takže už je skoro stoprocentní, že uvidíme SG-1 až do konce. S tím Písaříkem, škoda mluvit.