Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Rasy Oblíbená Rasa

Oblíbená Rasa

Klady a zápory všech ras, se kterými nás kdy scénáristé seznámili.

nej. rasa

Antikové
82
23%
Asgardi
133
38%
Aschenové
3
1%
Furlingové
17
5%
Geniové
10
3%
Goauldi
18
5%
Noxové
20
6%
Ori
18
5%
Replikátoři
21
6%
Wraithové
32
9%

Celkem hlasů : 354

Příspěvek 03.4.2007 15:56:48
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Traianus :arrow: Tak rychle?! :shock: :D vždyť ti tam vydrželi snad nejdéle. Přežili Goauldy, replikátory, a to mlvím pouze o těch negativních rasách. Rozhodně by se daly najít jiné rasy, kterých se autoři zbavili během tří dílů.
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 03.4.2007 16:06:11
2718 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Prostě antikové jsou antikové :)

Příspěvek 03.4.2007 16:47:12
Traianus Airman
Airman

Odpovědět s citací

Petik.Klimes píše:
Destiny píše:
apsolutně Azgardi....... bohužel už nejsou :cry:

Ale kde je jejich flotila tu vzali s sebou ??? (btw asgard the best !!!)

Tak jak to je s tou flotilou by mě taky zajímalo :shock:

WiX píše:
Traianus :arrow: Tak rychle?! :shock: :D vždyť ti tam vydrželi snad nejdéle. Přežili Goauldy, replikátory, a to mlvím pouze o těch negativních rasách. Rozhodně by se daly najít jiné rasy, kterých se autoři zbavili během tří dílů.

Já to myslel jako ze to bylo rychlé v té poslední epizodě :arrow: "na tady jsou všechny naše technologie, zbohem" :arrow: pak už jenom BUUUM a je to! (Ani nám tvůrci seriálu nevysvětli co se stalo s jejich (asgardskou ne těch tvůrců , i když to tak zní :wink: ) flotilou) :(
Naposledy upravil Traianus dne 03.4.2007 17:04:24, celkově upraveno 1

Příspěvek 03.4.2007 22:59:20
Sokoro Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

me by hodne zajmalo co se stalo s Hermiondem, posledni dobou sem ho v SGA nevydel :?
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"

Příspěvek 16.4.2007 20:18:09
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

rozhodně Ori.Mám je radši než ty arogantní a hloupý Alterany.A pak Asgardi

Příspěvek 17.4.2007 15:18:05
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nevím co máte všichni s tím, že jsou antici arogatní, vždyť jsou IMO nejlepší rasa v seriálu.

Příspěvek 17.4.2007 21:17:19
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Oni staří Antici (jako před Atlantis) se mi zas tak blbí nezdáli...(možná jsme je moc ale nezdali, jen jejich velkolepé odkazy). Nicméně ti z a po Atlantis (krom povznesených rebelských jako Oma) jakoby zblbli. Chovají se nelogicky a hloupě, i s vývojem technologie jsou na tom...stejně, né-li hůře (jako postaví zbraň schopnout zničit veškerý život, ale neubrání se Wraithům a ve městě mají detektory, které označují lidi jako tečky...apo.) :roll:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.4.2007 05:57:33
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

me zudtava rozum stat jak jste nekdo mohll oznacit noxi

Příspěvek 18.4.2007 06:12:46
pplk. Sheppard Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak to opravdu nechapu.. :roll: ja sice noxi nedal, ale nechapu co ti na tom vadi? kazdy snad muze vyjadrit svuj nazor ne?
Wolsey: To znělo jako další výbuch.
O'neill: Ano, to znělo.
Wolsey: Co to má znamenat?
O'neill: Něco vybouchlo?

Příspěvek 18.4.2007 14:01:19
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To Tar-ara:
jako postaví zbraň schopnout zničit veškerý život, ale neubrání se Wraithům
No ale kdyby ji použili na Wraithy, tak by zničli všechen život, včetně lidí.
a ve městě mají detektory, které označují lidi jako tečky
A co je na tom blbého? Jak jinak by to asi mělo lidi oznažovat?

Příspěvek 18.4.2007 14:09:44
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Rasa, která dokáže postavit zbraň, která je schopna zničit či "nahodit" život... a neubrání se, přiznejme si to, takovým looserům... Jo, bylo jich hodně, ale... viz ta první část věty ;-). Jen lidi si je docela dávají...
Ty detektory by klidně mohli mít mnohem lepší - co třeba holografická projekce se skenem osoby - tak by nám to přesně definovalo podobu a ještě seznam toho, co má osoba s sebou (třeba zbraně apod.). To je příklad...

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.4.2007 17:41:29
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, taky bych od Antiků čekal lepší techniku, ale tak zase když si člověk vezme, že je na bojišti a snaží se vyhnout nepříteli, tak ho moc nezajímá, co má ten nepřítel na sobě, jak vypadá a jaký má zbraně- to jde o život a tyhle informace by ho jen zdržovaly- tečky, co označují člověka a nepřítele bohatě stačí.

To že to Antici projeli byla hlavně jejich vina- mysleli si že to je zase někdo koho vymažou z vesmíru za 2 minuty a podcenili nebezpečí, navíc neměli dostatek surovin, protože měli jen jednu planetu s Atlantis, žádný zázemí v podobě Země.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 18.4.2007 17:58:36
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, já myslím, že není vůbec špatné nepřítele vidět - klidně by to mohlo sloužit i na spoustu dalších věcí (třeba tenhle vyslanec si nese skrytou bombu). A vůbec, tihle "borci" by si mohli instalovat něco jako - "rozeznána Wraithská DND...objekt zničen (pa pa, Teylo ;-) - ne, to ne, uvedený nějaký množství, nebo by sakra mohli mít aspoň trochu inteligentní počítače v rozpoznávání)". Prostě obrana. Jenže Antici z Atlantis byli z vojenského hlediska tak neuvěřitelní looseři...:?

Příspěvek 18.4.2007 17:59:40
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No nevím jestli to byla vina Antiků, že prohráli, měli více planet(potom jim je všechny Wraithi dobyli, až jim zbyl jenom Atlantis) a na jedné z nich se vyvinuli Wraithi a to byla jejich vina. Ale oni nepočítali s tak mocným nepřítelem a nebyli připraveni na válku, prostě je podcenili, ale i kdyby byli připraveni, tak by asi taky prohráli. Vem si třeba Čínu, kdyby se 3/4 číňanů rozhodli zničit USA, tak by asi vyhráli, protože by jich bylo víc a USA by nemohla použít atomovky, aby nevyvraždili tu 1/4 "hodných" číňanů( i když USA by to asi nezajímalo) a ve stejné situaci byli i Antikové, nemohli použít zbraň, kterou by zničili planetu, aby neublížili lidem co tam žili, ikdyž to za ně udělali Wraithi, ale ti nezabili všechny, a ikdyby se je Antici rozhodli obětovat, tak by jim to nepomohlo, protože Wraithi měli hodně planet, pochybuju, že kdyby se číňani rozlezli do celého, tak by je všechny amíci dostali.

To Tar-ara: Však mám pocit, že ten detektor pozná Wraithy( jako červené tečky), ale ten ruční to nepozná :?

Příspěvek 18.4.2007 19:05:29
Walker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dal jsem Antiky. Ale pouze povznesené. Ty hmotné totiž v Atlantis ukázali jako naprosto tupé arogantní pitomce, kteří nemůžou porazit nepřítele, s nimž si Země poradí během tří let. Ale Hru, tu mají. Hlavně aby se pobavili. Povznesení Antikové jsou ovšem skvělí. Když v díle na Khebu ukázali první povznesenou bytost, vtělení Matky přírody, snad jsem očekával od hmotných Antiků něco podobného, ale v pevné formě... Atlantis mě v tomhle ohledu celkem zklamala.
Užívej si života - žiješ jenom jednou...

Příspěvek 19.4.2007 14:51:21
wallker Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasim s tím ze Antikové ve své formě před povznesení jsou arogantni , ale ikdyz sou ted povznesení tak se zas tak nezmenili ,ale kdyz je porovnám s ostatnimi i tak dostavaji odemne bod:)
WoW forever
SG forever
Kroužek forever:D

Příspěvek 20.4.2007 08:00:32
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Povznesení Antici jsou stejní jako ti před nimi (pokud tedy nemají nějaký "velký plán"). Ale řekněme, že jejich chápání je opravdu "jiné" než naše a jejich vědomosti způsobují jejich chování. Nicméně z nich získávám stejný dojem a v některých případech to snad ani nemůže být jinak.
Ale pozor, jsou tu ještě, jak já je nazývám, rebelští Antici, neboli někdo jako Oma, Orlin a ostatní. Třeba taková Oma. Tu já mám moc ráda. Opravdu mi připadala moudrá a "dobrá", jak byli Antici dříve prezentovaní. A pokud se někdo obětuje jako ona, pak rozhodně zaslouží můj obdiv.
Tedy já Antiky rozděluji následujícně: staří Antici (před Atlantis), Antici z Atlantis a poté, povznesení Antici, povznesení rebelští Antici. (I když i tady jsou vyjímky - např. kapitán Aurory - ten se mi nezdál ani arogantní, ani blbej, naopak.

Blbost a arogance Antiků se projevuje v tom, jakej bordel za sebou nechávají. Dokonce, i když vědí, že je to hrozba, tak na to kašlou. Teď mám na mysli ty z Atlantis. To je třeba přesně případ Wraithů. Oni by neměli šanci, kdyby je Antici nenechali.

Příspěvek 20.4.2007 14:08:07
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Blbost a arogance Antiků se projevuje v tom, jakej bordel za sebou nechávají. Dokonce, i když vědí, že je to hrozba, tak na to kašlou. Teď mám na mysli ty z Atlantis. To je třeba přesně případ Wraithů. Oni by neměli šanci, kdyby je Antici nenechali.
JO a jak asi tak mohli vědět, že je Wrathi budou chtít zničit?

Příspěvek 20.4.2007 14:20:07
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, třeba když jim jaksi začali mizet planety? :) Nebo spíš ještě dřív - si měli hlídat lidi. Vždyť vývoj Wraithů musel zabrat nějaký čas...
A když pak v Return provedli ten skvělý tah...já se fakt nedivim, že je Wraithi převálcovali :) (teda v rámci tohoto chování, jinak se divim)

Příspěvek 20.4.2007 15:04:37
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jenže v 1 díle v SGA říkali, že se Wraithi vyvinuli velice rychle. A antici vyhráli každou bitvu, ale pak přiletěli další a všechny planety si hlídat nemohli, protože jich na to bylo málo, a tak si začali hlídat jenom Atlantis :)

Příspěvek 20.4.2007 15:29:21
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jak rychle...lusknutím prstů? Mno, já nevim, nechci tě přesvědčovat, když ty nechceš. Jestli si to myslíš, dobrá. Škoda, že nevíme víc podrobností. Nemyslím si, že by prospěli Antikům, ale aspoň by se mohli pokusit. Ale podle mě prostě Antikové stále žili typem "nevzrušuj se, když bude nejhůř, dá se utéct". V tom mají praxi. Vůbec nehleděli dopředu, ani nepromýšleli možná nebezpečí. Což občas nedělají ani naši lidé, ale ti to aspoň vyřeší...

Příspěvek 20.4.2007 15:56:16
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Taky aby to naši lidi nevyřešili, kdaž by totož zničili Atlantis, tak by to byl konec. Přiznávám, že si Antici mysleli, že se ubrání, ale to je tak všechno.

Příspěvek 23.4.2007 22:14:10
petr__ Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Antici:
jsou naše minulost, přítomnost i budoucnost.
I když uznávám, že na to , o kolik jsou na před, by mehli mít i vyspělejší techniku.
Když se pominou věci jako hyperpohon, zpm , a cestování časem, nebyli by o tolik napřed.

Příspěvek 26.5.2007 19:32:01
Ronon Dex Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já sem dla Wraithy, josu prostě nejlepší, maj skvělý lodě a tak a porazili Anitky, hlavně kvůli jejich blbosti.

Příspěvek 10.6.2007 10:04:41
Kate Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jednoznačně Asgardi.

Budete nám chybět!! :cryy:
Obrázek

Pokud byste poznali, že světlo svíčky je oheň, jídlo by bylo už dávno vařené.

Follow your heart and never look back. You do that and sometimes life surprises you!

PředchozíDalší

Zpět na Rasy