Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 16.4.2007 - Náznaky příběhu čtvrté série

16.4.2007 - Náznaky příběhu čtvrté série

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 16.4.2007 15:26:49
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No pěkný, Radka nám přetáhnou do jinýho seriálu, tak to teda ne ! My chcem Radka v Atlantis a chceme ho tam moc ! :!:

Příspěvek 16.4.2007 15:27:43
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jako obvykle jsem se k této novince vyjádřil už ve spoilerech a v tu ranu je v novinkách. :)

Takže Crossover - potěšující zpráva. Zatím se v SGA všechny crossovery podařili na jedničku, takže rozhodně nejsem proti. Propojování seriálů bylo to první co mě napadlo, když jsem se dozvěděl o Stargate Atlantis. Bohužel se propojují méně, než jsem čekal, ale k tomu už se vyjadřovat nebudu, protože to dělám vždy. :)

The Seer se Sam. Než se všichni pustí do nadávání, tak napíšu, že je to super. Nemůžou zařadit do hlavního osazenstva člověka, o kterém pak neřeknou ani slovo. Tohle je naprosto logické a nevyhnutelné. A to, že to bude o Sam ještě neznamená, že se to nebude týkat i dalších lidí z SGA. A stoprocentně se MNOHEM víc těším na The Seer se Samanthou než na Missing s Teylou. Tak a už si nadávejte, jak je libo. :lol:

Příspěvek 16.4.2007 15:41:58
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Teyla v Missing? Zajímavý název, první věc, na kterou se těším :lol:

Já bych to tak logicky neviděl, Carterová měla na vývoj deset řad SG-1, během kterých to hlavní co řešila (pominu-li nekončící záchranu světa) bylo má-li nebo nemá-li se vdát za Peta + občas si pokecala s otcem. Bod dolů jestli její postavu najednou zčista jasna začnou rozvíjet a měnit.

Hele, Marky, mohl by sis někdy zapnout ICQ? ;-)
Naposledy upravil Raynor dne 16.4.2007 15:44:30, celkově upraveno 1
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.4.2007 15:42:47
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

musim říct že to vypadá nadějně, vedel jsem ze Sam musi mit svoji epku, tesim se vic ale na Missing s Jewel jako dokt. Kellerovou, kde ma myt taky velkou roli, btw ktera epka ma byt Zelenky, jestli se nepletu tak na svym blogu psal ze Doeplanger nebo jak se to pise...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.4.2007 15:47:34
izzy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

celkem potěšujici zpráva zelenka v eurece no už se těšim :)

Příspěvek 16.4.2007 15:51:12
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Doppleganger by měla mít hodně Zelenky i Lorna. Že by "seconds in command" zachraňovali zadky svých velících? :D

K té Carterové. Především ji do titulků neměli vůbec dávat, protože když tam bude jen rok, nemá to podlě mě smysl. Spíš by si to zasloužil Nykl, ale to už se tu řešilo.
A že bude mít svou epizodu, no jako, důvod, proč Teylu lidi nemají rádi je částečně kvůli nehrající herečce, ale hlavně proto, že vlastně neměla co hrát, protože z ní udělali patník. Místo, aby se zaměřili na vývoj postav, které tam jsou (a že to potřebují), tak věnují celou jednu epizodu postavě, "nevyvíjející" se celých 10 let v SG1. Takže nezbývá než doufat, že ji opravdu nějaký ten vývoj napíšou, jinak to nemá cenu jí psát epizodu, když zůstane zase stejná. (viz moje povídka Nové začátky :) )

Ale co se týče Teyly, no, je pravda, že té už asi ani epizoda nepomůže, když ji tak dlouho zanedbávali. Rozhodně to není "golden girl Amanda", u které si nějaké zanedbávání mohli dovolit, když byla vlastně jediná hlavní ženská postava.
Moje naděje pro Missing jsou takové, že Teyla bude ta missing a hlavně, zůstane missing. :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.4.2007 16:11:27
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak s tou Carterovou si prostě dovolím nesouhlasit. O co měla Sam menší vývoj, než Jack? Jack byl v osmé sérii úplně stejný hláškař jako v první. Nebál bych se říct, že se jako postava vyvinul ještě méně, než Sam. Ale to je věc názoru. Já si prostě nemyslím, že je Sam deset let pořád stejná. Ale o tom už jsme se hádali tolikrát, že už to nemá cenu řešit. Většina lidí už se rozhodla, že Carterová nebude mít pro SGA žádný přínos a že tam bude stagnovat stejně jako v SG-1 a já je svým postojem nepřesvědčím.

To Raynor: Mě to logické přijde. Pokud chceš, aby v SGA byla Sam pořád stejná jako v SG-1 (teď beru v potaz tvůj názor, ne můj), tak svoji epizodu opravdu nepotřebuje. Ale pokud se má vyvíjet, tak jí potřebuje. A jaký bod dolů? Copak by jí odtrhnutí od domova (SGC), přátel a vrhnutí do cizí galaxie mezi lidi, kteří ji neznají a velení obrovksého města Antiků, nezměnili? No jestli si myslíš, že ne, tak mě teda překvapuješ. Ale jak jsem řekl, nechci se hádat. Taky mám co se týče Sam v SGA obavy, ale rozhodně nehodlám být cynik a nadávat na všechno co obsahuje slova Samantha Carterová.

Btw. Já mám QIP a mám ho zapnuté. :wink:

Příspěvek 16.4.2007 16:22:52
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Klenotko, a kdo řekl, že tam bude Carterová jenom jeden rok? Třeba se jí tam zalíbí :D :D
To že bude mít ''svoji'' epizodu mi nevadí, přijde mi to logické. O Teylyně epizodě řeknu asi jenom to co ostatní, že by mi vůbec nevadilo, kdyby se tam ztratila pernamentně.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 16.4.2007 16:25:14
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Vývoj postav je problém u SG všeobecně, takže to se zase nedá vztahovat jen na Carterovou. Spíš to vidím v tom, jak to napíšou. Jediné, čeho se já (a podle všeho hodně lidí) bojím, je, aby hned před ní všichni nepadli na zadek. Ale to už jsme řešili a můj názor znáš. Není to nic proti Amandě, na té fotce v blogu JM vypadala velmi sympaticky a uvolněně, ale jde prostě o to, jak to napíšou. Jenže já nejsem moc zastánkyní crossoverů a Atlantis byla (IMO ovšem) velmi silná právě v tom odtržení od SG1 a dávalo to možnost vývoje charakterů tím "špatným směrem", který teď s velkou pompou hlásí. Kdyby to udělali hned, nemuseli teď dělat tyhle tydly fidly s postavami.
Staré dobré počkáme a uvidíme je na místě.

A Raynore, v tomhle souhlasím s Markusem. Podle mě by to bylo právě to, co tahle postava potřebuje. A že to bude náhlý vývoj? Já říkám, už bylo načase. SG potřebuje pořádné ženské postavy jako sůl. Takže se nabízí otázka, co ty vlastně chceš? :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.4.2007 17:57:46
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo bude tam Woolsey!!

No jinak mě zajímá jak to nakonec dopadne, ale vypadá to zajímavě, když každá postava bude mít svůj díl.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 16.4.2007 18:00:21
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Moje pointa je v tom, že je divné nastartovat vývoj postavy po deseti letech. Když v 1. řadě říká "I don't think so" a v 10. řadě říká "I don't think so too" tak by vypadalo divně, kdyby najednou začala prožívat změnu řekněme v drsnou military velitelku města (jako opak Weir) posednou vyhlazením Wraithů a svým osobním životem. Mluvím o vývoji, ne o "vývoji" ala SG-1.
Rozdíl mezi ní a zbytkem Atlantisáků je, že nám jsou vykresleni 3 roky a ona 10. U nich je na ten vývoj ještě na poslední chvíli šance, u ní by to IMO vypadalo divně.

Copak by jí odtrhnutí od domova (SGC), přátel a vrhnutí do cizí galaxie mezi lidi, kteří ji neznají a velení obrovksého města Antiků, nezměnili?

Já si v prvé řadě myslím, že když ji nezměnilo přemístění z Area51 a kokpitu F-16 do SGC, chození bránou, setkávání se s emzáky, vlastní smrt, emzácká entita a odpovědnost za svět, tak s ní tohle už nepohne ;-)

EDIT: IMO jeden z důvodů proč ji do Atlantis dávají je, protože ji mají fanoušci (většina) rádi takovou jaká je a ne takovou, jaká by byla, kdyby měla deprese a vyvíjela se tak, jak by teoreticky bylo záhodno. Bylo by to jako udělat v STXI z Kirka frigidního zeleného militaristického maniaka. Prostě něco, co se fanouš(k)ům nedělá :-)
Obrázek

Příspěvek 16.4.2007 19:03:46
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No jsem zvědavej na ty díly.Ale jestli bude mít Cartrová epizodu tak doufám že to nebude ve stylu jako měla Weir.Třeba v tý epce bude jak se tam dostala jako do velení Atlantis.Jinak kdo ví třeba tam bude dýl jak rok bylo by divný kdyby po roce umřela ,ale mohli by jí převelet ,proto že to nevzláda :D.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 16.4.2007 19:07:16
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Já si v prvé řadě myslím, že když ji nezměnilo přemístění z Area51 a kokpitu F-16 do SGC, chození bránou, setkávání se s emzáky, vlastní smrt, emzácká entita a odpovědnost za svět, tak s ní tohle už nepohne ;-)

A jak ty azse víš, jaká byla před SGC? Jako podle mě na nějakou změnu není nikdy pozdě, pod tíhou okolností se může stát věcí :wink:

Důvod proč jí dávají to SGA je ten, že má ještě podepsanou smlouvu. To je fakt, a s tím nikdo nic nenadělá. Já to vidím jako příležitost, někteří zase jako nutné zlo. Snažte se na tom vidět něco pozitivního. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.

Příspěvek 16.4.2007 19:16:10
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nicméně on je stejně nejaký vývoj Sam v SGA jen spekulace, ne?
Obrázek

Příspěvek 16.4.2007 19:19:40
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No úplně všechno jsou to jenom spekulace :D :D My si tady můžeme vymyslet co chceme a je to jedno. Důležité je co se tam nakonec stane, a já jsem zvědavý a příjemě natěšený :wink:

Pomerančova videotéka.

Příspěvek 16.4.2007 19:27:20
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak téma Carterové nebudu rozpitvávat, jen přidam názor, že tím nejsem moc nadšený (souhlasím s Klenotkou). Dost se těšim na pořádnou epku pro Teylu. Na Woolseyho se těšim taky - pořád v něm vidim doktora z Voyageru.
This Morta Coil zní zlověstně, doufám, že Weirový se nic vážnýho nestane. Teda alespoň ne tak vážnýho, aby to zabránilo jejímu návratu v pátý řadě, až bude Carterová pryč.
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 17.4.2007 22:18:05
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

S tim zaměřením vždy na jednu postavu - nevim, někde se mi to líbí, ale někdy mám raději všeobecně zaměřené díly. Prostě to i to. :? Nicméně ty na Elizabeth a Sam se moc těšim. :D Nicméně u té Elizabeth...vlastně tam se tak netěšim, tam se spíš děsim...:?. Ale výskyt Woolseyho velmi vítám. Jeho postava se mi líbí (mmch., jeho postava se vyvíjí, všimli jste si? ;-) Nebo alespoň vyvíjela.).
K mé oblíbené Sam :D - je dobře, že se na ní zaměří a doufám, že ukážou i její psychologii. Co to s ní teď dělá. A doufám, že jí obhájí před (ne)fanoušky. Ale já třeba nechci změnu jejího charakteru (tedy, to velení by mohlo udělat menší úpravy), já bych chtěla vidět, jak se vypořádává s tím, že je někde, kde je to odlišný od toho, co dělala 10. A kde nemá svůj team. V tom ji dost lituju :?.
Nová doktorka...ok, ráda ji poznám blíže. Tedy doufám ráda. Byl dobrý tah, že si teď momentálně pouštím Firefly. Ale uvidím, jak se k ní scénáristi zachovají.
Missing Teyla...hmm...:) A co takhle "epizoda Missing - "hlavní" role: Teyla a Ronon" ;-)

Další člověk z SG-1 a nebude to Daniel - tak při prvním přečtení (druhém, třetím...) ve mě pořádně zatrnulo. Vždycky se mi na chvíli zastaví srdce. Jack to nebude, Landry těžko, Teal'c taky není zrovna pravděpodobný...jo, je ještě spousta postav...*"dýchej"*...spousta jiných postav... :shaking:

A David v Eurece je samozřejmě paráda :D. Na tu se dívám a líbí se mi. A když tam má hrát David...sakra, kdy už to bude...??? (řečnická otázka) :D

Raynor píše:
...
...

Co na to říct? *padá pod stůl* :rflmao: :laugh: :rflmao:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 17.4.2007 23:13:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

...já bych chtěla vidět, jak se vypořádává s tím, že je někde, kde je to odlišný od toho, co dělala 10. A kde nemá svůj team. V tom ji dost lituju

Ale to je přesně ono. Takhle by to měli vést, vždyť já už to nějak přežiju. Nic s tím neudělám a můžu bodat špendlíky do voodoo panenky horem dolem, stejně se nic nezmění :) Jedinou věc, kterou nechci, je, aby tam hned zapadla. Nemusí to mít zase až tak těžké, aby jí nenáviděli nebo tak. I když, co si budeme podívat, tým Atlantis je dost nepřizpůsobivá skupinka a odchod jejich oblíbené civilní velící by s nimi mohl zacloumat. Jen bych chtěla vidět, jak přirozeně bojuje o autoritu jako velitelka, v rámci mezí spolupracuje s ostatními vědci (rozuměj muži-vědci jen neslintají a neblábolí a není jediná, kdo zná řešení). Hezky rovnoměrně, pomaličku, polehoučku...

Mitchell v Atlantis? Super :P :lol: Ne, dělám si srandu. Mitchella mám ráda, ale nechci vidět víc postav z SG1 v SGA než je nezbytně nutné, když už tam museli jednu dát mezi hlavní postavy...

Příspěvek 18.4.2007 05:49:36
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ja v Atlantisu chci videt akorat CArtrovou nebo Oneila jinak nikoho (jo a mohli by sebou prinyst par zattu) :twisted:

Příspěvek 18.4.2007 13:27:00
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já se docela rěším na Samonu epku a není pravda že se Sam nevyvíjela jako postava, například celá 8 serie a její vztah s Petem/Jackem byl dobrej, pak jak zrusila tu svatbu kvuli Jackovi, skoda ze to nerozhejbali dal, jinak doufam ze si to rozmysli a pusti SGA driv nez az na podzim...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Zpět na SGA-PROJECT.COM