S tim zaměřením vždy na jednu postavu - nevim, někde se mi to líbí, ale někdy mám raději všeobecně zaměřené díly. Prostě to i to.

Nicméně ty na Elizabeth a Sam se moc těšim.

Nicméně u té Elizabeth...vlastně tam se tak netěšim, tam se spíš děsim...

. Ale výskyt Woolseyho velmi vítám. Jeho postava se mi líbí (mmch., jeho postava se vyvíjí, všimli jste si?

Nebo alespoň vyvíjela.).
K mé oblíbené Sam

- je dobře, že se na ní zaměří a doufám, že ukážou i její psychologii. Co to s ní teď dělá. A doufám, že jí obhájí před (ne)fanoušky. Ale já třeba nechci změnu jejího charakteru (tedy, to velení by mohlo udělat menší úpravy), já bych chtěla vidět, jak se vypořádává s tím, že je někde, kde je to odlišný od toho, co dělala 10. A kde nemá svůj team. V tom ji dost lituju

.
Nová doktorka...ok, ráda ji poznám blíže. Tedy doufám ráda. Byl dobrý tah, že si teď momentálně pouštím Firefly. Ale uvidím, jak se k ní scénáristi zachovají.
Missing Teyla...hmm...

A co takhle "epizoda Missing - "hlavní" role: Teyla a Ronon"
Další člověk z SG-1 a nebude to Daniel - tak při prvním přečtení (druhém, třetím...) ve mě pořádně zatrnulo. Vždycky se mi na chvíli zastaví srdce. Jack to nebude, Landry těžko, Teal'c taky není zrovna pravděpodobný...jo, je ještě spousta postav...*"dýchej"*...spousta jiných postav...
A David v Eurece je samozřejmě paráda

. Na tu se dívám a líbí se mi. A když tam má hrát David...sakra, kdy už to bude...???
(řečnická otázka)
Raynor píše:
...
Já si v prvé řadě myslím, že když ji nezměnilo přemístění z Area51 a kokpitu F-16 do SGC, chození bránou, setkávání se s emzáky, vlastní smrt, emzácká entita a odpovědnost za svět, tak s ní tohle už nepohne

...
Co na to říct? *padá pod stůl*