První díl tohodle seriálu, který jsem viděl skoro celý. Opravdu to bylo zajímavé, jinak bych tu reklamu nevydržel. Jelikož jsem nechytil začátek, tak mi chvíli trvalo, než jsem ty zmíněné flashbacky pochopil, ale právě se mi líbilo, jak to bylo natočené.
Včerejší díl byl suprovy. Vyjimecny začátek nové řady. Zdá se mi to nebo fakt změnili hudbu v nazačátku ve znělce. Byla to jiná melodie než ta předchozí, ne?
Jinak to nazačátku jak se mu zjevovali ty oběti - přeletěla mi husí kůže...
Nečekejte nějaký extra web, žádné informace k seriálu, epizodám, hercům... tam nejsou. Byl stvořen pouze za účelem dávání linků na tento seriál.
Web s tématikou Dr. House už totiž existuje a konkurovat by bylo imho zbytečné.
Včerejší díl byl suprovy. Vyjimecny začátek nové řady. Zdá se mi to nebo fakt změnili hudbu v nazačátku ve znělce. Byla to jiná melodie než ta předchozí, ne? Jinak to nazačátku jak se mu zjevovali ty oběti - přeletěla mi husí kůže...
melodie to byla stejná jen je trochu potišeji, mam dojem že je to jen jiná část písničky z které vzali znělku pro první sérii (ale nejsem si tím jistej), jinak ta písnička má něco přes pět minut
Doktor House je opravdu skvělý seriál, originální postava, co dodat a k tomu ten český dabing, poslouchal jsem House v oroginále a musím dodat, že na tomto seriálu se čeští dabéři opravdu vyřádili. Kam se hrabe dabing StarGate
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "
Ve druhé řadě mám dvě zvukové stopy, cz a en. Ale ta čeština je fakt skvělá, myslím že tě nikdo ukamenovávat nebude, protože ten dabing je fakt skvělý
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "
Mno, tak jak v čem. Rozhodně (s prominutím) mnohem lepší než ten slovenský, ale i německé dabingy jsou strašné a to ne jen u Hause. Mě se to zase v originále nelíbilo, ale jak to tak bývá je to o zvyku, stejně jako ted u SG na Nově, to je to samé...
Naposledy upravil Vojta@ dne 18.6.2007 18:47:48, celkově upraveno 1
Tak ve srovnání s Lost(aspoň ten Nováckej dabing, na AXN byl prej mnohem lepší...) a SG-1 (a z mimo seriálovejch bych sem dal eště první Matrix) je dabovanej dobře. Ale stejně mi v tý angličtině sedne víc. Ale asi to bude fakt o zvyku. Já na něj začal koukat v angličtině a ta čeština mě moc nechytla...
BTW: Dneska je zase docela dobrej díl
ja Dr. House sleduju a musim rict, ze je to vazne gut serial i ceskej dabing je vybornej az na nejaky postavy taky ma House drsny hlasky ty vazne nemaj chybu
Oh crap.
[img][http://images.quizilla.com/Z/ZE/ZEE/ZeeRiley/1128706076_ameswilson.jpg]http://images.quizilla.com/Z/ZE/ZEE/ZeeRiley/1128706076_ameswilson.jpg[/img]
You are Dr. James Wilson!Youre a loyal friend, although maybe to a fault. Youve done a number of great things (hello, youre an oncologist; youre saving people from cancer!) but you are often over shadowed by your best friend. And being Houses best and only friend is no easy feat in itself!
You are Dr. Allison Cameron!
Its not your fault that you believe the best in people. You just want to help, and do the bet job you can in whatever situation you are in. You cant help it if everyone thinks youre the nicest doctor theyve ever had!
Sranda je, že to celkem sedí.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)
You are Dr. Greg House!
Yes, you are narcissistic, but you have reason to be. Youre smart, and on the top of your game. Who needs friends, emotions, and a social life when youre the best?
You are Dr. Eric Foreman!Youre not arrogant, youre just stubborn. You stick by your convictions and you dont let anyone tell you otherwise, not even House. You want to help as many people as you can, without treading on too many toes, and without compromising your values.