Koukám že další expert...Moc jsem tě nepochopil, ale jestli si
1) Myslíš nebo jako půlka internetu věříš tomu blábolu ktery do světa pustil pan Moor(a znalejší vědí že si hraje s pravdou a schválně a vlastně tim ukazuje i lidskou blbost

) že v WTC byly arabské zlaté cihličky, kvůli kterým to WTC zničili sami američané
2) Si myslíš že ylo WTC postaveno z cihel, což při tom že to byl skelet taky není nejlepší.
...tak tě lituji
Ale jen tak dál už jsem tu dlouho neměl nikoho kdo by byl tak namachrovaný že by házel smajlíky s kroutícíma očima..(kromě mě

)
Abych nebyl OT :
Četl jste ted někdo ATM , kde autor popisuje následky na člověka a přířodu při použití jaderných hlavic na mezikontinentálních střelách a potom v závěru článku uvádí zřejmně svuj názor(připadalo mi to jako takovhé shrnutí kde již necitoval zdroje co uváděl) kde řiká že metoda kinetického nárazu obrannou raketou bude neučinná(kvůli manevrovatelnosti) a že obranné rakety osadí asi taky jadernou hlavicí?
Prostě nejdřív říct jak je to zlé a špatné když tam bouchne atomovka a pak říct že je osadíme na antirakety(obranné rakety)
Nevím kolik toho vyplodil autor sám a kolik pouze citoval a "přemluvil" a kolik sám napsal.I přesto jsem rád že se tam dá dočíst, proti kterým raketám bude systém neúčinný(a kde ho nahradí jiný systém) a že nám ten radar fakt nepomůže proti Rusku(s areználem kvalitních raket s klamnýma raketama apod.)