Tak opravdu nevím, kam mám tohle napsat. Když to dám do spoilerů, tak si to skoro nikdo nepřečte, ale ani to spoiler není, tak je to blbost. A žádný obecný pokec na toto téma tady není. Tak to dám sem, protože jsme se zde bavili o sledovanosti.
Takže. Mallozzi na svém blogu zveřejnil sledovanost jedenáctých dílů SGA a SG-1.
SG-1 - 1.5
SGA - 1.4
Teda řeknu vám, to je slabota. S takovouhle se páté série nedočkáme. Mallozzi sice tvrdí, že je to vcelku dobré, když se uváží, že už to mělo premiéru ve spoustě zemí i on-line atd., ale opravdu dost pochybuju, že se na to Sci-fi Channel bude dívat stejně. Podobné ratingy stály za koncem SG-1. Jako v koutku duše jsem doufal s číslem 2.0, ale byl jsem si téměř jist, že pod 1.7 to neklesne. Opět jsem se spletl. Ani RDA nepřitáhl diváky. To je síla. Jediné co mě napadá je, že byla opět mizerná reklamní kampaň. A nebo už to lidi vážně nezajímá.

Teda doufám, že když už nic, tak alespoň dotočí tu čtvrtou sérii. Byl bych nerad, aby to zabalili uprostřed. No uvidíme příště, třeba se ty ratingy zlepší jako minule. Ono než jim v Americe dojde, že něco běží, tak to asi chvíli trvá.