Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 10.4.2007 - Stará postava se vrátí

10.4.2007 - Stará postava se vrátí

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 11.4.2007 14:55:29
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

to HAck: Njn, to jsme my no :lol: Btw. jestli jsi mi smazal ten duplicitní příspěvěk, tak díky moc, něják mi to nešlo...

Příspěvek 11.4.2007 15:16:31
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jedině flashback, jinak by mě naštvali, nic proti Carsonovi, ale jewel bude lepší..., jinak umřel regulérně tak at tam zustane...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 11.4.2007 15:22:18
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak kdyby třeba takovej Rodney dostal šanci, myslim, že by s pokusem s časem moc neváhal a vydal se na cestu. Proč ho mít zpět? - protože je to zatraceně dobrej doktor a přítel...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 11.4.2007 15:27:55
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kdo je mrtvej, má zůstat mrtvej. "Ve sci-fi je možné všechno" by se nemělo používat jako výmluva scénaristů. Spoil na 3x20 BSG:
Toto je spoiler!!!:
Leda by to autoři plánovali celou dobu, jako, ano, se Starbuck.
Jestli vy chcete Carsona, tak já chci toho červenokabátníckého velitele z 3-09 Phantoms.

Edit by Tar-ara: Nespoiluj, někdo to možná ještě neviděl...
Ray's EDIT: Vždyť normálně snad platí pravidlo, že po vydání titulků se o tom může psát normálně, ne...?
Edit by Tar-ara: Ale to se spíš aplikuje na SG (je to tu spíš o SG, že) a ne všici lidi viděli i ostatní seriály (které čas od času taky rád spoiluješ - nebo, chceš-li, informuješ o pointě a konci). Tady jde o ohled na ostatní. Navíc tato informace není moc stará. V sekci pro BSG by to bylo v poho. Neber to jako provokaci, snažím se jen, aby se lidi nedozvěděli něco, na co se teprve chystají a těší.
Naposledy upravil Raynor dne 11.4.2007 15:58:14, celkově upraveno 1
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 11.4.2007 15:47:04
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:thumbdown: :thumbsdown: :shooting: :cryy: :box: :comp: :palka: . By mě zajímalo jaký, s prominutím, hovado (Mallozzi?), tohle vymyslelo. Carsona sem měl rád, ale když je někdo mrtvej tak má sakra bejt mrtvej, takhle se maximálně autoři zesměšní a stane se z toho dallas. Začínám myslet pesimisticky o 4. sezoně....

Příspěvek 11.4.2007 16:09:12
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tjn, já jen doufám, že když už se objeví, tak to bude nějákým přijatelným způsobem.

Příspěvek 11.4.2007 16:15:35
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo, tohle už jsem četla včera na GateWorldu a valila jsem na to oči :shock: .
Jsem fakt zvědavá jak to chtějí vymyslet, jestli to dobře udělají tak to bude super. :) Carson byl (je) moje nejoblíbenější postava vůbec. Nechci to nějak předem soudit, nechám se překvapit a budu DOUFAT, že to bude stát za to.

Ale je třeba přiznat, že novinky se tady objevují opravdu rychle, dobrá práce lidi. :D
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 11.4.2007 16:38:16
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlásím s většinou názorů, když je Carson mrtvý, tak ať to tak zůstane, ale když to udělají dobře, i když nevím jak by to asi udělali, tak mi to vadit nebude. A on by se měl objevit pouze v té dvojepizodě?

Příspěvek 11.4.2007 20:34:30
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Nejblbší je, že když se ten návrat nepovede, a bude to nějaká klonovaná kravina. Tak nám Mallozzi řekne maximálně, vždyť jste ho zpátky chtěli. Ach jo. Někteří fanoušci, dokonce si dovolím říct fanynky, prostě nedokážou přenést smrt postavy přes srdce. :roll:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 11.4.2007 20:38:27
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jupíííííííííííííííí nevim ani proč se raduju protože jestli mi pak zkazí náladu tím že je z jiné dimenze a zase udělá pá pá a bude v mraku... rozhodně je to dobrá zpráva Carson byla moje velice oblíbená postava.Ale na druhou stranu je fakt že jeestli bude klonovanej tak v tom případě si to neumim představit. DOcela sem si už zvykla že je prostě pryč ale tak rozhodně nepohrdnu dílem kde se objeví - snad
Carson 4ever

Příspěvek 11.4.2007 20:58:59
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No nevím. Mám takovou smíšenou náladu. Na jednu stranu jsem rád, nicméně na druhou stranu doufám, že ten návrat vyřeší trochu solidně. A mám strach, že nevyřeší,... :?
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 11.4.2007 21:36:07
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky mám ohledně toho smíšené pocity. Ale v té novince není něco, co bylo na GW, a co jsme tam nedali. Prý má pak být ještě ve třetí epizodě, což by mělo nastartovat nějakou novou dějovou linii a dát podklad k jeho návratu v 5. sérii. Prý o tom uvažovali už předtím, ale kampaň a fanoušci prý hodně pomohli. :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.4.2007 07:44:52
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

:lol: :lol: :lol: :lol: :D Říkejte mi fanynko, ale mám radost. A určitě se to dá vířešit tak aby to dávalo smysl.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 12.4.2007 11:40:38
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nemůžu si pomoct, ale připomíná mi to dialog z jedné anglické fanfiction:
Rodney: "Ale Jacksona nemůžeme zabít, byl povznesenej, když ho zabiješ, tak se zase vrátí."
John: "Rodney, není upír, je archeolog."

Nicméně, mají ve Skotsku upíry? To by bylo alespoň originální řešení.

Příspěvek 12.4.2007 15:31:54
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

mno ja proti tumo zase nic moc nemam, ale myslim si ze je to spatny tah...ale nebudu prorokovat...pockam si a az to uvidim tak uvidim :D
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 12.4.2007 18:12:57
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Loki dělal pokusy na Atlantis :P
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 13.4.2007 01:21:47
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nj tohle tahání mrtvol zpět je někdy hodně špatně vymyšlený, ale pokud pude o flash tak není problém, viz. např. Boon ve Ztracenejch, snad to nějak kvalitně vymyslí a né aby udělali že se v poslední chvíli povznesl :D to by sem asi nerozdejchal ... připomíná mi to záchranu Deniela v Sg-1 :-)

Příspěvek 15.4.2007 10:35:06
medvidek88 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Třeba to dopadne jako v přátelích, taky zabyli vynikajícího doktrora DRAKEa REMOREA a pak ho nechali oživit :D

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM