Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné KONEC - klady a zapory

KONEC - klady a zapory

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 16.3.2007 02:25:47
Peezee Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak je konec.....Vse krasne nekdy konci. Budme radi za tech 10 let. Asi budu brecet az do tech 2 filmu...a pak znova.
Ale napiste co se vam libilo a co mohlo byt lip........
plk. Caldwell: Varuji vás, jako Goa'uld mám sílu mnoha mužů.
Ronnon: Takže to bude férový boj...

Příspěvek 16.3.2007 06:03:58
Walker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mě mohli líp využít některé civilizace (mlžné obry atd.) v dalších řadách. Ti obři řekli, že se s nima spojíjou, ale doposud z toho žádný užitek nebyl. A doufám, že alespoň v některém z filmů bude vidět zasedání čtyř ras (Antikové, Furlingové, Noxové a Asgardi).
Užívej si života - žiješ jenom jednou...

Příspěvek 16.3.2007 07:40:46
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Walker píše:
Podle mě mohli líp využít některé civilizace (mlžné obry atd.) v dalších řadách. Ti obři řekli, že se s nima spojíjou, ale doposud z toho žádný užitek nebyl. A doufám, že alespoň v některém z filmů bude vidět zasedání čtyř ras (Antikové, Furlingové, Noxové a Asgardi).

Nic proti,ale jak je můžeš vidět všechny pohromadě?? Asgardé vymřeli a pochybuji že se všichni povznesli a anikové už taky nežijí.

A mimochodem, a co pátá rasa??? (MY) :lol:
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 16.3.2007 10:08:03
Vendik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslím že mohli rozvést lépe civilizace a trochu s nami pracovat. Pak mě štvalo že zmizeli Tokrové, ti byli super (hlavně Jacob :cry: - nemusel umřít)

Příspěvek 16.3.2007 10:21:34
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Budu si nostalgicky poustet vsechny dily od zacatku...a budu postupne znovu zjistovat upadkovost jednotlivych dilu...Utechou necht pro nas je pritomnost Carterove v sga a dve nejasne hvezdy v podobe chystanych filmu necht nam ozari prazdne chvile, ktere ted nastanou...STAR GATE FOREVER!!!!!!!!!!
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 16.3.2007 10:29:35
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nechce se mi zrovna psát esej na to, co mohli udělat lépe :lol: Asi by to bylo moc dlouhé a nikdo by to kvůli tomu nečetl ;)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.3.2007 14:24:30
Walker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

dastr napsal:
...jak je můžeš vidět všechny pohromadě?? Asgardé vymřeli a pochybuji že se všichni povznesli a anikové už taky nežijí.

Tak třeba záběry z minulosti. Z nějakého zasedání před mnoha a mnoha stovkami let. To by tam být mohlo být.
Užívej si života - žiješ jenom jednou...

Příspěvek 16.3.2007 18:27:19
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

mno mi se libilo ze je otevřeny konec .....protoze nez vyjde zase film tak mam ¨hodne dlouhou dobu si predstavovat a promyšlet konec :D
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 16.3.2007 18:37:22
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

dastr píše:
Nic proti,ale jak je můžeš vidět všechny pohromadě?? Asgardé vymřeli a pochybuji že se všichni povznesli a anikové už taky nežijí.

Toto je spoiler!!!:
Continuum bude o cestování časem, tak se mohou letět podívat...
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 16.3.2007 19:08:53
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

HM JA SI MYSLÍM ŽE ONI TO UŽ ZMRVILY KDYŽ TAM DALI ANUBISE ..... NEREKNU BAALA JO ALE NA PUL ANTIK ..... TAM SE TO UZ ZACALO POSIRAT A BYLO UZ JE KONEC :cry: :cry: :cry: :cry:

Příspěvek 16.3.2007 19:32:18
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hlel, ked ste spomenuli to continuum... a cestovanie v čase.... tak tam by sme sa mohli preniesť do času kedy ešte zasadala Aliancia 4 rás.
Mne chýbali v celom zobrazeni...SG-1... hlavne Noxovia...a potom stary znamy Furlingovia... aale to všetko to tu už bolo.... takže sa nejdem opakovať...
[img][http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpg]http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpghttp://[/img]

Příspěvek 16.3.2007 19:35:22
MorfeusCz Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sakra, já chci ještě další díly. Takhle to utípnout. :(
Mam nápad, spácháme hromadnou sebevraždu jak Asghardi, že chceme další díly a pak je možná udělají ještě po filmech. :lol: :lol:

Příspěvek 16.3.2007 19:38:46
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nemoo píše:
Hlel, ked ste spomenuli to continuum... a cestovanie v čase.... tak tam by sme sa mohli preniesť do času kedy ešte zasadala Aliancia 4 rás.
Mne chýbali v celom zobrazeni...SG-1... hlavne Noxovia...a potom stary znamy Furlingovia... aale to všetko to tu už bolo.... takže sa nejdem opakovať...

Heh, o čem myslíš že jsem mluvil?
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 19.3.2007 16:01:18
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No asgardi tedy tak drasticky skoncit nemuseli,ale kdyz si vzpomenu na ty valky s gouauldamam,tak je to jako kdyby se m,latili klackama o proti bitvám s Oriema :D

Příspěvek 19.3.2007 20:10:09
martik__ Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Podle mě by bylo zajímavý, kdyby nafilmovali historii třeba Antiků a Asgardů ... třeba jak Antikové kolonizovali naši galaxii, jak se potkali s Asgardy ... to by bylo pěkný :D

Příspěvek 23.3.2007 14:24:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mě teda sere, že autoři nacpali do SG spoustu ras a nikdy se neuráčili sdělit, co se s nima stalo-furlingové, obři z Crystal Skull, ascheni(při jejich úrovní techniky pochybuju, že jen seděli a čekali než jim černá díry sežere planetu), Noxové, třeba Jonas(jeho planetu dobyli Ori a dál nic nevíme).Další věc co mě štve, je docela špatná vizuální stránka celýho seriálu, respektive speciální efekty.Já doufám, že autoři šetřily peníze schválně na filmy

Příspěvek 10.4.2007 17:35:00
Shep Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě se líbilo mimo jiné to, jak to všechno namotali na naši historii (Egypt, bájná atlantída atd.) A taky, že v podstatě se vypracovali od nikud (normální zbraně, žádny lodě, žádny znalosti) až k prometheovi, daidalovi...
Oneill: Co chceš?
Apophis: Žít.
Oneill: V tom ti nepomůžu.
To je mezi tebou a tvým bohem.
Oh, počkej!
Ty jsi tvůj bůh!
To je problém.

Příspěvek 10.4.2007 17:40:48
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím s tebou Shep, udělali to fakt výborně, udělali z bohů goaldy a pak z vyprávění o Atlantidě. Musím smeknout klobouk :)

Příspěvek 10.4.2007 18:31:22
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Velká škoda, že už to končí, jeden z nejdelších a nejlepší seriál!! S tou historií, v tomhle je tenhle seriál jedinečný a v tom, že jsme začali vlastně s našima věcima a postupně se zdokonalovali to taky... Bude mi to chybět, ale nacházím útěchu v Atlantisu, v nadcházejících filmech a snad v tom novém seriálu...
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 09.7.2007 15:46:22
Simon Wells Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Seriál celkově měl hodně vysokou úroveň. Poslední dvě řady byly sice slabší, ale pořád dobré. Co mi vadí je hlavně fakt, že v posledních řadách se vše točilo pouze kolem Ori, spoustu ras (dřív důležitých) nechali jen tak, maximálně oznámili, že ten a ten národ padl do rukou Ori atd... Ori byli podle mě velmi skvělí nepřátelé, ale v desáté řadě je dost odbyli, objevovali se zde málo a přitom byli úhlavní nepřátelé Země. Vůbec už nebyli prezentováni jako velká hrozba pro celou galaxii. S tím, že plno ras málo rozvinuli a nedokončili jejich osud taky souhlasím. Každopádně SG je můj nejoblíbenější seriál. Už se těším na filmy...
Jde jen o to, jak se ta historka podá.

Příspěvek 09.7.2007 16:03:40
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvek 09.7.2007 17:16:58
Jerryus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Začínalo se to zasírat jakmile přestaly zkoumat cizý planety a soustředili se pouze na boj.

Osobně se mi nejmíň líbil Anubis ( s tím poloantikem to trochu pře....), zvlášť když mu v původním filmu hlava skončila na lodi Ra někde ve vesmíru a tělo na Abydosu. :lol: :lol:

Ori sou celkem v pohodě, ale mohlo se s nima přijít už na místo Anubise. Příchod Ori tak pozdě mi přišlo od scénaristů strašně narychlo poslepovaný, i když si i tak udrželo vysokou kvalitu ( superbrána, Adria, a nápad jak do toho zapojit Merlina a další pozemské legendy - klobouk dolů )

Konec seriálu tak trochu uspíšil i RDA svým odchodem jako herec, dál se věnoval pouze produkci seriálu a sem tam hostoval.

Moc se mi nelíbí i Luciánská aliance .... velice trapné mi připadají jejich ruční zbraně, zvlášť když přejaly technologii goauldů, a jejich planety vypadají jak z doby bronzové - dřevěné chatrče atd.

Baal na hrad !!!!
"Peacefully ... Are you kidding ?"

Příspěvek 09.7.2007 18:15:46
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nemoo píše:

Tohle jste četli? tady je popsaný děj obou filmů
http://sg1.sgc-web.com/index.php?sekce=epizody&sezona=filmy

Příspěvek 20.7.2007 11:49:01
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

me se naprosto nelibily posledni dve serie (9 a 10) ja nemam nic proti ORI ale kdyz zmizeli goauldi uz to nebylo ono stargate byla zalozena na goauldech (ORI by se podle mne hodily do nejakeho spin-offu :!: ale ne misto atlantis :!: )navic mitchell jo pouze nepovedena oplzlost ktera by rada nahradila O´neilla Vala s toho delala frasku je mi jasne ze se na me za tenhle komentar snese vlna pomluv :roll: ja ty dve serie skoukl ale :evil: navic uz skoro opravdu nechodily na mise ja najsem ani zdaleka rad ze SG skoncila budu se nudit jak cyp ale myslim ze tema poslednima seriama to totalne podelaly jedine co na nich stalo za to byla Adria ja bych bud delal dalsi serie s goauldy nebo bych to tip po osme serii
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 20.7.2007 12:46:56
Jerryus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

lihkan : moje řeč, oni se prostě z goauldu udělali tak důležitou součást stargate sg1, že si to bez nich už člověk nedokázal představit.

ORI sou totiž super, moc se mi líbí, ale platí to co sem už říkal .... měli přijít na místo Anubise ... přišli tak pozdě ( po 8mi sériích !!!), že si na ně člověk prostě nezvykl.

Navíc nechápu jak se mi Browder ( poté co sem ho viděl ve Farscape a nemohl sem se smíchy udržet ) mohl ve stargate připadnout tak nesympatický. Ale možná je to tím, že scénaristé mu napsali povahu založenou přímo na O'Neillovy s úmyslem ho nahradit ... ale ono to nějak dost dobře nejde (!). Měl mít úplně jinou povahu ... takhle ho všichni srovnávají s O'Neillem a to není fér, když tam RDA byl miláčkem diváku 8 let tak Browderovy moc nezávidím ... .

Další

Zpět na Obecné