Malas: Neberu

Já to taky dlouho rozdýchávala, i když jsem to vlastně věděla. Tušila jsem to od začátku, pak mi kamarádka řekla, že na place, kde se SGA točí, viděla na stole u Weir v kanceláři fotku Jacoba a Cassie. No a dneska vyšel tenhle článek.
Moje opravdu jediná starost je, že Rodney a vlastně všichni ostatní vědci, se chovají kolem Sam jako skákající opice. Pegasus Project tomu budiž důkazem. Nebo takový Lee, dneska jsem ho viděla v SG1, kde se ještě choval jako vědec, později z něj udělali jen komickou figurku...o Felgerovi nemluvě, ten byl tak už záměrně napsaný (nezmíním fakt, že jeho herec byl za jiný seriál nominovaný na hereckou cenu

)
Ale nesouhlasím, že z téhle pozice nebude moc mluvit Rodneymu, Radkovi a spol. do práce, spíš naopak. Ale třeba to nezvořou a dobře napíšou (ehm, ehm..dvojice M&M...not good)
Ale je fakt, že z Weir jsem nikdy moc jako z velící odvázaná nebyla. Repsektive byly chvíle, kdy bych ji kopla a jindy se mi hrozně líbila.
Mohli tam dát toho Caldwella.
Já osobně doufám, že to hlavně napíšou nějak uvěřitelně, jako že bude muset bojovat o důvěru a ne že ji hned všichni přijmou, budou z ní na větvi a okamžitě zapadne. To by bylo hodně do očí bijící.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.