Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.4.2007 - Nová velící Atlantis

6.4.2007 - Nová velící Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 06.4.2007 18:02:20
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ač mám Cartrovou (i Amandu) rád, tak si myslím, že to je už trochu moc. To, že bude v tom počtu epizod, ve kterém bude mi nevadí (klidně bych bralkdyby byla i ve všech 20-ti). Ale zase aby byla novou velitelkou na Atlantisu jenom na rok?! To je trochu blbost.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 06.4.2007 18:03:51
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Cartrová je super!Hurá, tešííím sa. :)

Příspěvek 06.4.2007 18:13:03
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Žádné překvapení se nekoná, jen se potvrdilo, co jsme všichni tušili už od okamžiku co se provalilo, že Amanda přechází do Atlantis...

Navíc tím, že bude vedoucí expedice, nebude moct ubírat prostor oběma Davidům- prostě si bude bádat a rozdávat rozkazy...

Torri je škoda, ale co se dá dělat...
Naposledy upravil Jenda.SG-1 dne 07.4.2007 06:31:12, celkově upraveno 1
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 06.4.2007 18:21:57
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:( Carterovou jako vedoucí expedice nechci, Weirová je mnohem lepší. Carterová sice není špatná, ale nechci ji jako velitelku Atlantis, vždať měla mít svou vlastní loď !

Příspěvek 06.4.2007 18:27:11
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Já nechci jako Velicí ani jednu :lol: - ale když už se musí rozhodnout tak přece jenom Carterovou
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 06.4.2007 18:40:20
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak tohle nemuseli. já mám sice carterovou rád, ale v týhle roli vyloženě zářila torri a je škoda, že odchází

Příspěvek 06.4.2007 18:41:30
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já chci jako velitele Atlantis Caldwella, hold člověk nikdy nedostane to, co chce.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.4.2007 18:44:16
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak nebude zastírat, že bych Samanthu (Amandu) viděl raději jako velitelku vesmírné lodě. Myslím, že by to k ní víc pasovalo. Ale ani tohle není špatné. Jak řekl správně jenda.sg1, takhle se nebude moct plést do práce Rodneymu a Radkovi a tudíž si proti sobě nepoštve jejich fanoušky. To že se z Torri stane Guest Star jí nijak neublíží. Už v té třetí sérii skoro nebyla. Třeba jí to nakonec prospěje a když už v tom díle bude, tak taky bude mít nějakou úlohu.

Příspěvek 06.4.2007 18:47:15
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ale no tak, Cartrovou jsem jako velitelku Odyssey B napsal před dvěma lety v SGWG, nemůžou to ode mě kopírovat tak okatě...
Obrázek

Příspěvek 06.4.2007 19:15:52
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hmm... Tak moje obavy se vyplnily. Už z přesunu Carterový do SGA jsem byl špatnej, ale tohle je vážně hrůza...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 06.4.2007 19:16:04
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No "super" :?
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.4.2007 19:32:15
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Proč odstřelili Elizabeth?? No jsem na to zvědavá - jak bude fungovat "chemie" mezi ní a ostatními členy týmu :)
After hard working I like hard playing

Příspěvek 06.4.2007 19:34:19
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Carterová jako velící SGA? Tak to je ta nejhorší zpráva, hned po oznámení toho, že SG-1 jako seriál končí.
Po dlouhé době rozdýchávání této novinky, jsem se dostal k napsání tohoto příspěvku.
Tak nevím, jestli to máme za trest nebo za odměnu, já bych řekl za trest. Opravdu větší nesmysl už vymyslet nemohli. Za chvíli místo Shepparda daj jako velícího vlajkového týmu Mitchella atd. atd.
Jediný co mě uklidňuje, je to, že ve 4. sérii bude Zelenka a bude moct zase nadávat na Rodneyho a taky se s ním dohadovat. :twisted: (Klenotko, neber to osobně.)
Obrázek

Příspěvek 06.4.2007 19:49:08
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já jsem rád, Weir mi k srdci nepřirostla. A nemůžu tuhle zprávu odsuzovat, když nevím jak to bude vypadat ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 06.4.2007 19:53:42
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Malas: Neberu :) Já to taky dlouho rozdýchávala, i když jsem to vlastně věděla. Tušila jsem to od začátku, pak mi kamarádka řekla, že na place, kde se SGA točí, viděla na stole u Weir v kanceláři fotku Jacoba a Cassie. No a dneska vyšel tenhle článek.
Moje opravdu jediná starost je, že Rodney a vlastně všichni ostatní vědci, se chovají kolem Sam jako skákající opice. Pegasus Project tomu budiž důkazem. Nebo takový Lee, dneska jsem ho viděla v SG1, kde se ještě choval jako vědec, později z něj udělali jen komickou figurku...o Felgerovi nemluvě, ten byl tak už záměrně napsaný (nezmíním fakt, že jeho herec byl za jiný seriál nominovaný na hereckou cenu :) )
Ale nesouhlasím, že z téhle pozice nebude moc mluvit Rodneymu, Radkovi a spol. do práce, spíš naopak. Ale třeba to nezvořou a dobře napíšou (ehm, ehm..dvojice M&M...not good) :)
Ale je fakt, že z Weir jsem nikdy moc jako z velící odvázaná nebyla. Repsektive byly chvíle, kdy bych ji kopla a jindy se mi hrozně líbila. :dontknow:
Mohli tam dát toho Caldwella.
Já osobně doufám, že to hlavně napíšou nějak uvěřitelně, jako že bude muset bojovat o důvěru a ne že ji hned všichni přijmou, budou z ní na větvi a okamžitě zapadne. To by bylo hodně do očí bijící.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.4.2007 19:59:47
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Quinix Souhlasím s tebou. Konečně někdo, kdo neodsuzuje něco, co ještě vůbec neviděl.

Klenotka: Tak já netvrdím, že z téhle pozice nebude moct mluvit Rodneymu, Radkovi a spol. do práce, ale myslím, že kdyby tam přišla jen jako vědec, tak by to bylo horší a myslím, že by všichni nadávali mnohem víc. Takhle bude mít mnohem víc starostí, než jen sedět v laboratoři a hrát si s čísly. Ale uvidíme. :) Už se těším.

Příspěvek 06.4.2007 20:13:33
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Přesně jak říká Markus... Sam tu bude jako velitel a voják, ne jako vědátorka- jistě bude občas koukat Rodneymu přes rameno, ale nebude vědátor na plnej úvazek, jako tomu bylo v SG1. Když si to vezmeme kolem a kolem, tak Sam nikdy pořádně nevelela... jsem celkem zvědavej, jak jí to půjde- možná se nám nakonec zalíbí víc, než Elisabeth.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 06.4.2007 20:17:34
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já bych řekl, že je brzo na to tvrdit to nebo to, prostě si budeme muset počkat. Její postava skýtá řadu možností, stejně si ale myslím, že z SG-1 by tam pasovali lépe jiné postavy. ;-)
Obrázek

Příspěvek 06.4.2007 20:21:57
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo pro postavu Sam je to obrovská šance vymanit se z té pověsti ''stroje na technobláboly'' a musím říct, že jsem hodně zvědavý jak se jim to povede. A těším se na to :wink: Navíc Weir se tam pořád může v nějaké formě vyskytovat, tak co. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 06.4.2007 20:23:11
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jasně, třeba jako duch...
Obrázek

Příspěvek 06.4.2007 20:43:28
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No a je to tu zas!!Zase někdo dostal velení co o tom nemá ani páru sice Sam dělá v SGC skoro nejdýl ,ale zase nebyla na Atlantis.Možná tam dávaj do veleni lidi co tam byli jenom párkrát ,aby nebyli zaujatí ,ale zase oni nevědí jak to tam chodi.Jinak Sam jako velíci to bude asi jak Jack.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 06.4.2007 20:53:02
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych to taky hned neodsuzoval. Postava Carterové je jistě velmi zajímavá a jak říkal Raynor, skýtá řadu možností. Ještě jsme ji neviděli v tolika pózách na to abych odsuzoval Amandin herecký talent, ale jako neléčený Amandofil (a určitě nejsem jediný) se mi bude líbit vždycky... :lol:
Třeba se jim bude hodit, když teď plánují zkoumat víc město a objevovat, tak by mohla při nějakém tech problému ,ohrožujícím na životech, poradit jakože stylem skuste to a to... Weirová(nic proti ní) by jen marně hleděla a možná by byla schopná někoho poslat a než by došla pomoc bylo by pozdě, ale to předbíhám... Snad tam nebude na škodu a doufám stejně jako Klenotka, že by měla bojovat o důvěru a respekt, jaký měla Weirová... :?

Příspěvek 06.4.2007 21:02:23
Inkvizitor Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nahodou Jack si v roli veliciho SGC si poradil se vsema ruznyma obtizema docela dobre a navic to bylo docela zabavny. Ale Sam se muze konecne pekne rozvynout a jak tu uz nekdo napsal, tak z ni bude mozna ten cvok na technoblaboly.
Navic muzou diky tomu mit nejaky sance zase na vtipnou epizodu s McKayem a Sam. :lol:
Caldwella bych radsi nechal na postu velitele lodi, prece jenom tam sedi vic nez aby velel Atlantis.
Proste az to natoci a my shledneme, tak se rozhodneme jestli je to spatny nebo dobry. A pokud jsem vyrozumnel z toho prohlaseni, tak Weirovou si nechaji nekde postrane a pokud to bude nutny, tak ji dosadi zpet.
Jezisi doazete si predstavit McKaye nebo Shepparda, jako veliciho dustojnika.
[img][http://img153.imageshack.us/img153/3969/inkvizitor01jo0.gif]http://img153.imageshack.us/img153/3969/inkvizitor01jo0.gifhttp://[/img]
Ale já sem nuzák. Mám jen své sny. Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy. Našlapuj lehce, neboť šlapeš po mých snech.

Příspěvek 06.4.2007 21:06:47
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No, upřímně, mě Sam v 8. řadě jako velitel SG-1 nijak neohromila...
Obrázek

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM