Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Cony blízké i vzdálené

Cony blízké i vzdálené

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 22.3.2007 10:49:21
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ne Klenotka, ta posledne na Pragoconu drzela misto me :D
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 22.3.2007 13:48:41
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To byla velká klika, přijely jsme asi o tři hodiny dřív. Já budu držet místa už asi třem lidem, takže na mě moc nekoukejte :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.3.2007 18:26:34
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

stalker píše:
OK, už jsem klidnější :D Doufám, že ta "dobrá duše" by mohla být Sopdet, že jo? :wink: :D

...si piš :lol:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 22.3.2007 19:18:07
cabbe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak prej nikam se nejede
Naposledy upravil cabbe dne 29.3.2007 20:16:43, celkově upraveno 1

Příspěvek 29.3.2007 20:11:56
Miniel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud sem ještě někdo zavítá před Sconem:

Odjezd vlakem pátek, Brno - Hlavní nádraží, ve vestibulu
čas srazu: 13.15
čas odjezdu: 13.45

Takže - pokud se chce někdo přidat, je více než vítán.

Nebojte, nás poznáte :) Jede nás asi 7, z toho já jsem jediná holka :D

Příspěvek 30.3.2007 11:28:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takže já mám sbaleno. :D Za dvě hodiny a půl hodiny vyrážím směr Praha a nejspíš to stihnu z Florence akorát včas na registraci. Doufám, že bude hromadná tělocvična a ne třídy, aby nás nepostrkali všude možně, to by se mi moc nelíbilo.
Kdo dorazíte první, a nikoho neuvidíte, snažte se držet místa tak pro 10 dalších lidí :)
Jinak Sopdet mi slíbila po přednášce mexické vlny :lol: Za totéž bych se přimluvila i u Tar-ary :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.3.2007 12:12:33
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já vyrážim za dvě a kus hodinky na bus. Měla bych tam být v těch pět, tak jsem zvědavá, zda tam ještě někoho spatřím u registrace :). Já už se zase tak těším...:D

Mexické vlny, hmm :) :)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 01.4.2007 15:58:33
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jsem doma, super con :D A mexické vlny byly :lol: Zkusím napsat report, ale ne dneska ani zítra. Ale bude :wink:

Příspěvek 01.4.2007 16:03:38
Shorty

Odpovědět s citací

Já přemýšlel (a probíral sem to i s Aegirem), že bych taky napsal report. :biglol: Ale nevím, kam bych ho umístnil. :lol:

Příspěvek 01.4.2007 17:47:58
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Lucy... jsem doma.
Ten odjezd se nám trochu protáh... kromě toho... zdar, Bane! ;-)
Skvělej con... výborně ukočírovanej... v noci až na převlečeného Blackthundera, žádné vylomeniny... a krásná, výborná společnost...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 01.4.2007 18:00:25
cabbe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Koukám že jste si to celkem u žívali:) :lol:

Příspěvek 01.4.2007 18:28:36
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak povídejte, přehánějte. Nechce se mi čekat, než to někdo sepíše celé. Stačí jen to nej z nej. Třeba Shorty s Tillionem namáčknutí v jednom spacáku ... převlečený Blackthunder??
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 01.4.2007 18:29:45
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

A od čeho myslíš, že jsou cony? 8) Musíš si je užít :D A měla jsem mexické vlny!...ale to už jsem říkala :lol:
Taky jsem se bála, jestli nám Black něco nezatajil a nakonec nejel, ta rezonující podlaha by tomu nasvědčovala :wink: Jinak já byla celou dobu obklopena kamarádkami, pro změnu zase dívčí společnost a to bylo strašně fajn. Akorát jsem se nestihla se všemi pořádně rozloučit a Shortyho s Aegirem jsem skoro neviděla :( Ale jejich jediná fotka, kterou jsem udělala, je paradoxně jedna z nejlepších :D

Příspěvek 01.4.2007 18:36:31
Shorty

Odpovědět s citací

2Klenotka: Já se omlouvám za nás oba, že jsme se tak vypařili, ale nemohli jsme moc strácet čas, jelikož nám už jel vlak.

Tak ona bylo třeba fakt sranda mé první setkání s Ghetem. Psal jsem mu, že jsme v Praze, tak mi za pár hodin volal, kde že jsme. Dal jsem mu adresu. Pak mě a Aegira DL (Dragon) vytáhl na Munchkiny (těžce návyková hra :D při níž nás Dragon terorizoval :lol: ). Pak mi teda Ghet zavolal znovu a já vyběhl ven na chodbu před tu hernu. On říkal, že teď stojí u té herny. Já se otočím a metr ode mě týpek s mobilem. Přijdu k němu, mobil furt u ucha, řeknu: "Zdar, si to ty?" On taky stále s mobilem: "Jo, to sem já." Docela haluz. Tak sme pak s ním hráli ty munchkiny a když odešel DL, tak sme hráli do půl noci Citadelu. :lol:
Naposledy upravil Shorty dne 02.4.2007 16:01:17, celkově upraveno 1

Příspěvek 01.4.2007 20:31:21
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Další super con za mnou...fain, že jste tam byli, lidi :D. Vědomí, že příštím conem je vlastně až FF (pokud mi něco šeredně neuniklo) mě dost deptá...
Mexické vlny byly supr :lol: (jednak u Klenotky, kde jsem byla taková vlnka oddělená od ostatních :) a pak u mně (díky moc :))).
Shortyho s Aegirem opravdu nebylo moc vidět (a mohli jste se rozloučit...), podařilo se mi jen na chvilku odchytnout Shortyho a trochu pokecat :).
Fotky a report budou ;-)

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 01.4.2007 20:32:34
cabbe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No muselo to bejt zajímavé
:)

Příspěvek 01.4.2007 20:41:33
Shorty

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
(a mohli jste se rozloučit...)

Jak jsem řekl: nemohli, protože nám jel vlak a vy ste zmizely tak rychle, že jsme neměli čas vás hledat... :?

Tar-ara píše:
podařilo se mi jen na chvilku odchytnout Shortyho a trochu pokecat :).
Jn, sice chvilka, ale i tak dobrý pokec... ikdyž se nedalo říct toho hodně. Blbá coca-cola. :biglol:

EDIT: Ale stejně maximálně nejlepší byl LAFKON, který jsme na lavičce uspořádali s Aegirem. Měli jsme sponzory: Platinový - telefonica O2, pak taky vrtulník s transparentním transparentem; Rohlíky s.r.o. :biglol: LAFKON RULEZZZ! :biglol:
Naposledy upravil Shorty dne 02.4.2007 16:03:12, celkově upraveno 1

Příspěvek 01.4.2007 21:25:09
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Shorty píše:
Jak jsem řekl: nemohli, protože nám jel vlak a vy ste zmizely tak rychle, že jsme neměli čas vás hledat... :?

Hledat? Pokud jste zmizeli ve stejnou dobu, co jste si odnesli bágly, tak jsme byli stále v tělocvičně...
Ale tak to je jedno, vlastně se tu na fóru zase "vidíme" ;-).

Příspěvek 01.4.2007 21:45:10
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ještě 88 dní... už se těším. btw: to bych možná moh pomalu začít s přihlášením...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.4.2007 16:06:17
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Co mě tady zase pomlouváte :?: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 04.4.2007 21:08:04
Shorty

Odpovědět s citací

Kdo všechno pojede na Festival Fantazie?
(kromě již zažité partičky :wink: )

Tak jsem prohlídl fotky... A musím říct, že je to asi první fotka, na které nevypadám jako ... blbě. :biglol: S Aegirem sme správná dvojka. :D

EDIT: Když se ještě vezme v potaz, že sme se vraceli z hospody. :biglol:

Příspěvek 05.4.2007 11:40:46
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

2 Shorty: Je to myslím na 3 stránce :wink: (Myslím to kdo jede na FF)
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 05.4.2007 12:21:50
Shorty

Odpovědět s citací

2BT: Sice to tam je, ale já bych si to rád zrevidoval. :wink: A třeba přibudou další lidi. :wink:

Příspěvek 05.4.2007 12:24:43
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Kdo to neví, tak moje fotky jsou už popsané v Galerii :wink: A Tar-aro, spěchej, netrpělivě se čeká na tvoje :D

Příspěvek 05.4.2007 12:31:20
Shorty

Odpovědět s citací

Jo, Klenotko, musím říct, že ty fotky jsou MOOOC dobře popsané. :D :thumbsup: Popisky se ti vážně povedly. :wink: :)

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony