Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 3.4.2007 - Athosiané najdou nový domov

3.4.2007 - Athosiané najdou nový domov

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Naposledy upravil Hemi dne 05.4.2007 13:57:24, celkově upraveno 1

Příspěvek 03.4.2007 14:01:49
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

New Athos. Hmm, to je sakra "mytologické" jméno...
A Teyla by mohla odejít za nima :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 03.4.2007 14:36:42
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nee, Teylu neeee, tu nedáme :)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 03.4.2007 15:10:18
Thorsin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

po pravdě řečeno, mě by ani nevadilo, kdyby Teyla odešla...
ale to by pak neměli nikoho v týmu, kdo by se dovedl s Wraithy telepaticky komunikovat a to by mnoha SGA misech chybělo... :)

Příspěvek 03.4.2007 15:16:16
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

hmm... je docela zajímavý že po takový době ještě nemaj město(ATLANTIS) prozkoumaný

Příspěvek 03.4.2007 15:25:15
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

no sorry za ot ale mohl by tejlu nahradit treba michael ten je silnejsi chytrejsi a zdatnejsi v ty telepatii

jo a new athos by mohla byt good mesto hlavne kdyby uz meli nake zbrane

Příspěvek 03.4.2007 15:37:39
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To zní lákavě, ale Rononovi už takhle věnujou 3. díl, ale že by třeba už věnovali epizodu Sheppardovi tak to ne.. Nebo McKayovi..
No, nechám se překvapit. A na ty Athosiany jsem celkem zvědavej, ačkoliv by se mohli autoři opět zaměřit více na Wraithy.
Obrázek

Příspěvek 03.4.2007 15:38:31
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nemluvě o tom, že Connor i vypadá líp, než Rachel :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 03.4.2007 18:00:00
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to konečně nebudou muset Athosany furt evakuovat. :lol:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 03.4.2007 18:38:41
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Místo Teyly by mohla bát v týmu Sam Carterová když už má bejt v Atlantis

Příspěvek 03.4.2007 18:55:40
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Carterovou, nikdy to radši Teylu. Je dobře, že si už Athosiané našli jinou planetu, aspoň se o ně nebude muset starat Atlantis.

Příspěvek 03.4.2007 20:22:57
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Taky tam chci radší Teylu, ale u scénáristů nikdo neví.

Příspěvek 03.4.2007 20:33:17
Traianus Airman
Airman

Odpovědět s citací

No podle mě by bylo furt lepší tam nechat Teylu, než tam nacpat místo ní Carterovou - no vlastně by se celkově Atlantis bez Carterové dokonale obešla :)

Příspěvek 03.4.2007 21:48:35
Etin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Traianus píše:
No podle mě by bylo furt lepší tam nechat Teylu, než tam nacpat místo ní Carterovou - no vlastně by se celkově Atlantis bez Carterové dokonale obešla :)

Popravdě, pokud to bude Carterová, kdo Atlantis zachrání, pak by se Atlantis bez Carterové neobešla. ;-)
Až do úplného zblbnutí... ;)

Příspěvek 03.4.2007 21:58:26
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Kedže som závisly na Cartrovej, dúfam, že Teylu niekde na planéte zabudnú.

Příspěvek 03.4.2007 22:08:19
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Etin: Souhlasím.

Jinak ke Caterové. Když jsem si přečetl pár posledních příspěvků, měl jsem chuť udělat přednášku na obhajobu Sam, ale ono to stejně nemá cenu, tak na to kašlu. Takže jen napíšu, že Samanthu zbožňuju, mám jí nejraději z celé SG-1 (ano, raději než Jacka) a už se na ní v SGA moc těším. A jestli by mi vadilo, kdyby nahradila Teylu? Absolutně ne. Místo Teyly bych tam viděl raději i Valu a to jí nemám dvakrát v lásce. Rachel je prostě hodně špatná herečka a lepší už to asi nebude. Myslím, že Teyle už nepomůže ani pět dílů zaměřených na ní. Tak to prostě vidím. Píšu to hlavně proto, že Samanthu většina lidí v SGA nechce, tak vždycky když na tohle přijde řeč chci ukázat, že jsou i lidé, co se na ní těší. :)

A btw. myslím, že můžete být v klidu, protože jestli se nepletu, tak Joe na svém blogu říkal, že nehodlá Samanthu přidávat k SGA týmu. Takže pravděpodobně bude mít nějakou velitelskou pozici, nebo bude opravdu velitelka vesmírné lodě. To se ještě uvidí.

Příspěvek 03.4.2007 22:25:10
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Rachel je prostě hodně špatná herečka a lepší už to asi nebude. Myslím, že Teyle už nepomůže ani pět dílů zaměřených na ní.

jo plnej souhlas on jedinej kdo umí opravdu hrát je jen David jinak je to bída :roll:

Příspěvek 03.4.2007 23:38:51
Traianus Airman
Airman

Odpovědět s citací

Etin píše:
Traianus píše:

Popravdě, pokud to bude Carterová, kdo Atlantis zachrání, pak by se Atlantis bez Carterové neobešla. ;-)

No Carterová zachrání Atlantis jen proto, že má ještě smlouvu na natáčení, tak jí scénáristé museli někam vrazit a tak řekli že je pro Atlantis nepostradatelná protože je "nejchytřejší" z celého vesmíru a ostatní jsou vedle ní úplní hlupáci. :D Já si myslím že kdyby jí neměli, tak by Rodney určitě taky vymyslel nějaký pěkný způsob jak Atlantis ( a hlavně sebe :) ) zachránit :lol:

Příspěvek 03.4.2007 23:45:59
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Traianus píše:
...a tak řekli že je pro Atlantis nepostradatelná protože je "nejchytřejší" z celého vesmíru a ostatní jsou vedle ní úplní hlupáci...

A to řekli kde...když už pomlouváš, tak se přesvědči, že neříkáš blbosti!!! :evil:

Tak ze zprávy mě těší to "objevování města" (i když většinou, když už jdou něco najít, najdou něco nebezpečného a stejně to nezužitkujou :?). A to, že se má objevit loď/město jako Atlantis...v Tower jsme zjistili, že není ojedinělé, v Progeny taky. Mno, doufám, že z toho vypadne něco pěkného. Pokud jde o novinku o Rononovi...hmm :? a Athosiané - docela ráda bych zas viděla Hallinga.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 04.4.2007 00:08:40
Traianus Airman
Airman

Odpovědět s citací

No to oni přímo neřekli, ale prezentují to tak celých 10 řad SG1, však si vzpomeň jak to bylo když se tam poprvé objevil Rodney, jakého z něho udělali moulu a pak ho ještě poslali tuším kdesi do Ruska

Jestli jsem tím někoho urazil tak se omlouvam já Carterovou celkově moc nemusím a myslím si ze do Atlantis nepatří, ale je to jen můj názor jestli jsem se někoho dotknul tak se mu ještě jednou moc omlouvám :(

Příspěvek 04.4.2007 10:37:46
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Carterová v SGA bude zajímavé zpestření, si myslím. Je sice pravda, že kdyby Amanda neměla ještě smlouvu, tak že tam asi nebude, ale tak to chodí. Postavy v seriálech umírají, protože se herci nedohodnou na platu, nebo se pohádají s producentem, to je úplně normální. Kdyby jste všechny ty zákulisní věci nesledovali, tak vám to ani nepřijde.
A Rononovu epizodu jsem zvědavý, je to potřeba. Přecejenom např. Rodney má o hodně víc prostoru. :wink:
Kdyby se někde ztratila Teyla, tak bych asi neprotestoval. :lol:
No ale další Atlantis class city mě moc nenadchlo. Přecejenom tím ničí unikátnost toho našeho.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 04.4.2007 11:03:12
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, já si o Carterové taky myslím svoje, ale to všichni vědí, tak to rozdmýchávat nebudu :) Ovšem všichni se asi shodnou na Rachel/Teyle. Neumí hrát a když jí napíšou epizodu, tak většinou jen kroutí očima a bolí jí hlava. :( Místo ní bych tam dala Cadmanovou, která mi přišla jako super vojanda, bohužel ji asi už neuvidíme :(
Ale Hallinga bych taky ráda znovu viděla, on mi spíš přišel jako nějaký vůdce svých lidí, takový důstojný.
To s tím městem, nevím, jestli jsem to do té novinky napsala, ale je to zahrnuto velkým "možná", i když podle kontextu v blogu Joea je jasné, že město objevovat budou. Co se týče sesterských měst nebo věží, nejspíš/asi/pravděpodobně :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.4.2007 15:35:34
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Traianus píše:
No to oni přímo neřekli, ale prezentují to tak celých 10 řad SG1, však si vzpomeň jak to bylo když se tam poprvé objevil Rodney, jakého z něho udělali moulu a pak ho ještě poslali tuším kdesi do Ruska...

Ale tehdy to prostě měl být moula. Co řekl, to byla blbost, kdežto v Atlantis si hodně přilepšil (což jsem ráda :)).
Je věcí vkusu, že někdo má či nemá Sam rád. Ale vylévat si na ní zlost, když to ještě není pravda, to mě prostě štve a mrzí, protože já Sam ráda mám. A Sam je postava, která....je prostě fakt chytrá, it's a fact.

Rodneyho epky jsou skvělé (nejen proto, že ho mám ráda, ale z hlediska zábavnosti), Teyliny...:?. Ona Teyla má potenciál, ale už nevěřím, že by ho kdy využili. I Ronon má, ale... prostě bych raději něco, u čeho se opravdu pobavím (nejen zasměju, ale prostě užiju).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 04.4.2007 21:03:11
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

mohli by udělat díl o teyle z dětství jak si tam vaří kašičku :D a pak ucítí že přilítaj wraithové

Zpět na SGA-PROJECT.COM