Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Oblíbené historické období

Oblíbené historické období

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 29.3.2007 20:21:39
Parapsycho Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vzal bych flintu a zastřelil pár lidí. Na seznamu mám 3. Stalin. Lenin a Hitler!!!! Jinak bych vybral obdobi tež 1960 doba hipis:D nebo gentlmenskou dobu v americe 1920 až 1930. Fakt mám rád spousty období. Ale nejradši bych se zbavil těch 3 parchantu víše napsaných.
Nechť tvůj nůž praskne a rozdrolí se.

Příspěvek 29.3.2007 20:27:01
Shorty

Odpovědět s citací

dastr píše:
Já bych se chtěl vrátit do Gízy, v 1941 tam našli takovej kruh :D
Pro upřesnění: byl to rok 1928. :wink:

Příspěvek 29.3.2007 20:34:22
Anise23 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hele, pozor na to, co píšeš. To je, jako bych já napsal: "Ty seš ale totální blb (nic proti tobě)." Ten malý dotatek v závorce tu předchozí větu neruší a některé lidi to může urážet. Třeba mě. Jak bys ty reagoval, kdybych třeba prohlásil, že Stargate je totální krávovina?

No ja by som na to any nereagoval pretože to každí deň počujem doma a v škole takže už som si na to zvikol a nič si z toho nerobím lebo ma netrápi čo si o mne myslia druhy ludia.
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.

Příspěvek 29.3.2007 21:08:42
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Přiznám se, že do historie bych se vrátit nechtěl. Jako menší výlet proč ne. Ale zkysnout tam do smrti, tak to ani náhodou. To já bych spíš raději do budoucnosti.

Nicméně, pokud už bych měl někde zkysnout, tak nejlépe s dostatkem lidí, materiálu a technických zařízení (generátory, letadla, terénní auta, zbraně, lodě) pro vytvoření funkční infrastruktury a poté zasahovat do ostatních národů něco jako Asgardi v SG :D
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 29.3.2007 21:20:37
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nakouknul bych možná na stvabu pyramid (u toho nejde upřesnit časový období) a pak hurá do let dvacátých a třicátých, bydlet v pozdbě secesním bytě, pustit si sem tam nějokou gramodesku, chodit v obleku, nosit klobouk... :D
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 29.3.2007 21:53:55
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já bych radši budoucnoust, ale to by nemuselo být zrovna veselé. Takže určitě antika. Poznat místa a lidi, kde se rodila filozofie, literatura, medicína, divadlo....sice postavení žen asi taky nebylo nic moc, ale to bych si moc nevybrala. Leda možná pohanské Irsko (kdy se to ještě nejmenovalo Irsko :)), jo, tam bych se podívala. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.3.2007 22:25:06
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

stalker píše:
Nakouknul bych možná na stvabu pyramid (u toho nejde upřesnit časový období) a pak hurá do let dvacátých a třicátých, bydlet v pozdbě secesním bytě, pustit si sem tam nějokou gramodesku, chodit v obleku, nosit klobouk... :D

Tak ale to s tim secesnim domem, gramodeskou, oblekem a kloboukem muzes uskutecnit.. :biglol:

Jinak ja jsem spokojenej tam kde jsem a nejak me to do minulosti netahnu, to spis ta budoucnost...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 29.3.2007 22:28:58
chammurabi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja bych to vzal postupně. První mezi dinosaury, potom do starověkého egypta a řecka a nakonec do renesanční Florencie. Pak už se nic až do teď nestalo nic co by stálo za zhlédnutí nebo prožití.
O'Neill: "To je ten nejšílenější plán se kterým jsme kdy přišli."
Cartrová: "Šílenější než připevnění aktivní brány na spodek X-302?"
O'Neill: "Oh, ano."
Cartrová: "Šílenější než odpálení slunce?"
O'Neill: "Jo."
Cartrová: "Nejšpíš má pravdu"

Příspěvek 29.3.2007 23:37:38
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Takže určitě antika. Poznat místa a lidi, kde se rodila filozofie, literatura, medicína, divadlo....sice postavení žen asi taky nebylo nic moc, ale to bych si moc nevybrala.

ehm, o tom něco málo vím- věř mi, tam bys nechtěla být- jedině, že by ti nevadilo, že bys byla prakticky v postavení otroka...

Mně by se líbil Řím- já bych se tam měl hodně dobře :D Akorát bych se musel pořádně naučit latinsky, získat římský občanství a pak už bych byl za vodou :)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 30.3.2007 10:15:58
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych se docela ráda podívala do doby 10 000 let př. n. l. - to prý ještě existovala Atlantida, tak jak to tam vypadalo:), jinak mě láká období 30 leté války - doba Ludvíka XIII. a tří mušketýrů, myslím , že to tehdejší oblékání mělo něco do sebe...
After hard working I like hard playing

Příspěvek 30.3.2007 11:35:15
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

ehm, o tom něco málo vím- věř mi, tam bys nechtěla být- jedině, že by ti nevadilo, že bys byla prakticky v postavení otroka...

No právě proto to říkám, nevybrala bych si :) Já o tom taky něco málo vím :wink: Ale tak nakouknout, a zase pryč, rozhodně ne zůstat. A jiné období, opravdu jinak do období, kdy se ještě nešířilo křesťanství-do pohanských dob :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.3.2007 12:23:17
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Je hodně zajímavých období :). Tak já bych určitě ráda věděla, jak to bylo se stvořením vesmíru (ale to by chtělo nějaký stroj času na bázy myšlenky, protože nevim, jak bych to v tom neprostoru sledovala ;-)). Další formování Sluneční soustavy a Země. Samozřejmě ne celé ;-), ale už vidě to...to by bylo ohromný :D. A jdeme dál. Takovou krátkou zastávku, kdy prvohorními oceány proplouvá anomalokaris a pak samozřejmě dinosaury a jejich zánik. A formování člověka - skok někam k počátkům, pak k nějakým zlomovým událostem (tedy "zlomovým", nerada bych někde strávila sto let ;-)).
K bližší době: Antika je určitě lákavá. Taky raně středověký sever.
A takhle poslechnout si nějakou Tolkienovu přednášku by nebylo vůbec k zahození ;-). Či v různých obdobích svého života pozorovat sama sebe...:lol:

Nic bych ale nesměla svým pozorováním ovlivňovat, protože bych se chtěla vrátit domů ;-).

A taky bych ráda budoucnost...resp. možná, nehctěla bych vidět konec světa :?. Ale nějaký pokroky a tak..WOW ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 30.3.2007 14:06:45
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak v minulosti by mi bohatě stačilo pár dní. Osobně bych chtěla vědět jednu věc ,je to asi divné. Když se dostal Přemysl Otakar I na trůn, tak ho tam pustil jeho bratr Vladislav Jindřich. Schylovalo se k boji kde měl Vladislav převahu. A najednou z ničeho nic přišel za bratrem vlezli do stanu a vylezli a knížetem byl Otakar. Nikdo neví co si tenkrát řekli a já bych to chtěla vědět. :oops: Já vím uhozené. :oops:

Jinak myslím že moje doba není zas tak špatná, tady aspoň nevím co mě čeká. :lol:
Osobně bych taky asi preferovala budoucnost anebo něco hodně dávno , řekněme těch 2500 let, ale jen na skok. :)
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 30.3.2007 17:00:04
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ashrak_22 píše:
stalker píše:

Tak ale to s tim secesnim domem, gramodeskou, oblekem a kloboukem muzes uskutecnit..

Jinak ja jsem spokojenej tam kde jsem a nejak me to do minulosti netahnu, to spis ta budoucnost...

No můžu, ale kromě toho, že by se na mě všichni dívali jak na blázna :) , by to nebyla žádná atmosféra. Když po ulicích jezdily třeba starý Superby, Pragy, Aerovky... 8)
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 30.3.2007 17:15:35
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Rád bych se vrátil do dob osidlování Ameriky, takže něják po tom roce 1492. Kamarádit se s Indiánama a tak :lol: . Pak také do dob Antiky, do Egypta, do dob Alexandra Makodonského atd. Jinak mě nejvíc láká ten "Nový svět".

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo