Možno je posledný symbol ako blokátor nevyžiadanje pošty Proste taký triedič, čo prijme, analyzuje a ked zistí že je to niečo mimo prieskumný tím a cestovné prostriedky, tak to presunie do bufferu, prejde antivirom a odošle na skontrolovanie do antivir. centra. Alebo podobne
9 symbolů, co když nás prostě vysadí v supprosoru, který by měl teoreticky existovat v každý okamžik v každý čas a v každým vesmíru, s náležitým vybavením by se pak dala vytočit brána do jakéhokoli času, místa vesmíru
mozno sa dá do 9 chevronu odkladat desiata ked clovek ide dalej od brany a nechce sa mu ju tahat dalej , len nevedia jak ho otvorit.
Mozno keby na to prisli nasli by tam nejaky anticky HOT-DOG
There is still time......the Ori are forgiving......
Podle me bude 9. symbol vest do hodne vzdalenych galaxii, jako napiklad do te galaxie do ktere sg1 a apophise vyhodilo vybuchujici slunce v dile 5x01 enemies...jo btw ted me napadlo, jak na konci osmicky otevreli vsechny brany a pustili tam tu zbran proti replikatorum, myslite, ze by to ovlivnilo replikatory i v jinych galaxiich, napr. v te, kterou jsem zminil??
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"
spátky? mno to by se moc nedovolali.....zpátky uz by se dovolali. Btw co kdyby ten 9. symbol sel vytocit pouze pri zničení brány? něco jako autodestrukční symbol? mno a když ho vytočíte on se naštve a vybuchne i s celou bránou...
Doprdela, já s těma hercema nemůžu hrát.
Doprdele to je na hovno kdo to vymyslel ze budeme tentokrát pod vodou
přemýšlel jsem o něm a myslím si že to je na to aby se dalo sestovat i do jiných vesmírů. (máte sluneční soustavy - ty dohromady tvoří galaxie - a ty dohromady tvoří vesmír - a vesmíry dohromady tvoří ještě nějaký větší celek)
Myslím, že kdyby jsi zadal 9 symbol, tak by jsi vytočil všechny antiky
Tedka vážně, podle mě ten symbol je na cestování v čase a nebo že se budete moc dostat tam, kde přebývají povznesení, jinak fakt nevím, a nebo to je prostě jen, kdyby na bránu chtěli anitikové časem přidat další funkci ( třeba jako u programovatelného relé), cestování hodně,ale hodně někam daleko, za hranici celého vesmíru
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "