Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM NEWS: Třetí seriál Stargate a vše nejlepší Richardovi

NEWS: Třetí seriál Stargate a vše nejlepší Richardovi

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 23.1.2007 19:34:10
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

mno mám dojem, že s tou novou galaxií to právě nějak tak asi bude, ale s těma antikama je to teda fakt přehnaný :lol: nakonec zničej superbránu a Odysea tam zůstane ne ?

Příspěvek 23.1.2007 19:56:36
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tedy, kdyby si autoři řekli, že to bude v nějakym paralelnim vesmíru, tak mě teda pořádně dožerou. Chci ten, co znám, žádný "někde jinde". Sice to někomu vůbec nepříjde, ale já v tom vidím veliký rozdíl.

Kdyby to bylo v budoucnosti, museli by se sakra dobře vyhýbat veškerým odkazům na to, jak to bude s Atlantis. A vůbec, vědět, jak to asi bude...člověk to asi ví, ale tohle se mi taky nelíbí. To raději minulost. Navíc bych, když už to bude z přítomnosti, ráda občas viděla nějakej crossover.

A RDA přeju samozřejmě vše nej...ale kdo tady ne :). Bohužel, on si to tu těžko přečte :). Dnes jsem si připila na jeho zdraví :D
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2007 20:05:38
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No radši ať je ten seriál z jiného vesmíru než z budoucnosti.

A samozdřejmě vše nejlepší RDA.

Příspěvek 23.1.2007 20:35:34
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Za prvý ,aby to nebylo z tý Ori galaxie a ,aby to nebylo třeba na nějáky stanici.Jestli to bude zase že nebudou moc vytočit zemi tak to bude sranda ,ale doufám že mi to nebude připomínat Atlantis.Jinak jak mluvíte o tom filmu .Tak mám dotaz jak se dostanou do ty Ori galaxie spíš jak jí najdou??

Jiank taky přeju RDA vše nej. :drink2:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 23.1.2007 20:38:29
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jediná logická cesta co mě napadá je superbrána :wink:
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 23.1.2007 22:29:34
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jen tak na okraj... to jak sem někde četl, že ta 3tí SG má být o "opuštěné" lodi Tauri zaparkované na nějaké planetě v emzácké galaxii sem četl z nějakých informací, či to byla jen něčí teze na fóru? Bo z toho příspěvku jsem se dočetl akorát, že mi ani Wright ani Glassner nic neřeknou (snad jen "nebojte nějak bylo, nějak bude") :)

Markus píše:
Největší strach mám, že objeví předalekou galaxii, nového superultra nepřítele a bránu s fialkovými chevrony

Nene, fialové nebudou, budou světle zelené nehledě na SGH :wink:
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 23.1.2007 22:48:21
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jenom ne Horizont. Nic proti tomu, ale bylo by to dost ohrané (jiná galaxie..však to znáte :wink: ) a navíc, takových psaných spin-offů je spousta.

Ale ta ztracená loď nezní špatně, i když by to byla další verze/kombinace Atlantis/Voyager, ale co mají taky pořád vymýšlet, že jo? :D A chtít po nich třeba posunout děj o 10 tisíc let zpět a sledovat Antiky, ty není reálné vůbec.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.1.2007 10:05:53
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no ja si myslim ze se dostanou do ori galaxie normalne branou protoze prece prevor chodil do nasi galaxie ze svoji galaxie branou jenom nejak ziskat adresu
a mozna ze tam nekde se bude odehravat dalsi serial
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 26.1.2007 10:25:23
flashturbo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teda nevim jak vas , ale mě ti oriove doslova :twisted: ser*u :twisted: . Zlati goauldi :) :lol:
...life in game
game is over...
[img][images/thumbs/flashturbo_flash_sig.jpg]http://www.flashturbo.wz.cz/flash_sig.jpg[/img]

Příspěvek 04.2.2007 00:13:36
PenaPP Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

1) Opožděně přeji Rickovi všechno nejlepší
2) Crossovery mám rád, takže by mi vůbec nevadilo, kdyby třetí spin-off byl ve stylu Atlantis a byl také v současnosti
3) Že tak rychle porazí Orie je opravdu divné, ale vzhledem ke konci SG-1 celkem logické
4) Goau'ldi byli super a hned po jejich poražení odešel i RDA, takže SG-1 měli zabalit už tehdy - Cameron mi tam jako náhrada moc nesedí :roll:

Příspěvek 27.2.2007 13:42:02
Wenca Airman
Airman

Odpovědět s citací

PenaPP píše:
1) Opožděně přeji Rickovi všechno nejlepší
2) Crossovery mám rád, takže by mi vůbec nevadilo, kdyby třetí spin-off byl ve stylu Atlantis a byl také v současnosti
3) Že tak rychle porazí Orie je opravdu divné, ale vzhledem ke konci SG-1 celkem logické
4) Goau'ldi byli super a hned po jejich poražení odešel i RDA, takže SG-1 měli zabalit už tehdy - Cameron mi tam jako náhrada moc nesedí :roll:

Protože Mitchell je deb*l ... jsem rád za díl 10x17

Řekl bych že v novim serialu bude tým, zaseklej, bud daleko, v jinym čase, v jinym para-vesmiru a bude se snažit dostat domů ...

Příspěvek 16.3.2007 14:18:53
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja bych jen naznacil ze tam je par chyb...

vydal se jako velící důstojník na planetu Abydos, kde měl při zjíštění jakékoliv hrozby planetu odpálit pomocí nukleární zbraně

No tak pro zasmani je to dobry, ale vsichni vime, ze i ta nejsilnejsi nuklearni bomba neodpali celou planetu. Mozna jedine kdyby byla smichana s hromadou nakadahu a odpalena nekde hodne hooodne hluboho uvnitr planety..... No cil mise byl jasny, v pripade hrozby zneskodnit BRANU, ne planetu. Pac si mysleli, ze je to jedina brana a navic ani nevedeli, jak je odolna a ze by to stejne ustala :)

zničil pomocí Antických vědomostí celou Anubisovu flotilu

Ok castecne to beru. Byl schopny Anubise zastavit a znicit jeho lodicky pac mel v sobe Anticke vedomosti, ktere si nacucl do mozku. A tak vedel, kde najit ZPM a zakladnu na Antarktide, ale dalo by se rict, ze ty vedomosti by mu byly naprd, kdyby tam nebylo tolik strel, ktere tu flotilu znicily :)

Thor.... pomocí jeho podvědomí vynalezl disruptor

No tak ja vim ze to autor asi chtel zkratit :) Ale Thor nic nevynalezl. A uz vubec ne z Jackova podvedomi. On jen propojil jeho mysl s lodnim pocitacem a tak mohl Jack samotny pouzit lodni pocitac Asgardske lode k tomu, aby sestavil ten disruptor.. dalo by se rict pri plnem vedomi i kdyz musel byt ve stazi pac by to nedal, ale jeho vedomi bylo aktivni a propojene s lodi. No proste to vykoumal Jack diky tem Antickym vedomostem. Thor ani nevedel jak to pouzit.

No to by bylo asi vse ;D

Příspěvek 16.3.2007 17:01:19
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Budem se těšit
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 24.3.2007 10:02:13
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

GW:Third series is Stargate Universe

Tak on je to pouze pracovní název, takže se to pravděpodobně ještě změní. Co je v tom článku postatné je, že nepůjde se bude odehrávat ve stejné době tedy dnes, měli by tam být zase vojící a ''naši'' lidé (lidé ze Země) a mělo by to být naprosto nezávislé na SG-1 a SGA.
By mě zajímalo jak to chtějí udělat aniž by je zase vyslali do jiné galaxie.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 24.3.2007 12:01:09
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

A mě by zajímalo, jak to chtějí udělat nezávislé, když totéž tvrdili i o SGA a jak to dopadlo. :roll: Asi to bude Horizon all over again. Řekla bych, nechme se překvapit, ale opravdu by mě zajímalo, co chtějí vymýšlet :?
A stejně mají patent na to, jak toho říct hodně a vůbec nic. V tom článku jsou tři dlouhé odstavce a nic se z nich člověk nedoví. :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.3.2007 13:28:42
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Third series is Stargate Universe

Friday - March 23, 2007 | by Darren Sumner

The working title of the third Stargate television series has been unveiled! The series currently exists in the form of a one-page treatment of the story and characters, with the title Stargate Universe, executive producer Robert C. Cooper told GateWorld exclusively.

The new series has been conceived to be "a completely separate, third entity," Cooper said in an interview -- "much more so than Atlantis was. Atlantis was much more of a spin-off seires of SG-1 and was sort of born out of SG-1."

Like many of the producers ideas, Cooper said, the idea for Stargate Universe was originally conceived as a stand-alone movie. "When we originally were sitting around talking about this we were trying to come up with ideas for a Stargate feature -- not an SG-1 feature or an Atlantis feature, but a feature that would fit into the Stargate franchise that we feel we have created," Cooper said. "We were thinking, 'How do we create a third arm to the franchise that is very connective and that fans will feel is born out of the material that has come before, but at the same time is very much something that stands alone?'

"When it became clear that a third series was a more realistic possibility at this point from the studio's standpoint, we figured out how to tweak that idea and give it a little more legs than it would have had as a one-off story. We always, in the back of our minds even in coming up with that concept, felt that it could launch a third series. ... But now that idea has become the core idea for the new show."

Stargate Universe will not be set in a different era, Cooper confirmed, neither as a prequel nor in the far future of the Stargate program.

"I'm not a big fan of prequels," he said. "I don't think that really works, and I don't really understand people who do think that works. One of the things that we love about Stargate is that is us -- it's our military, it's our scientists, it's our people -- and we're going out into the galaxy and the universe to discover all the wonders that are out there, and dealing with our own limitations versus things that are far more advanced than us.

"That's identifiable. It's what we deal with every day, in terms of medicine and science and astrophysics. We're just babies in all that. And we would always want to maintain that in anything that is Stargate-related."

In spite of being quite distinct in identity from SG-1 and Atlantis, the new series will be unmistakably Stargate. "It certainly plays into the mythology that has been pre-established," Cooper said. "But it doesn't directly relate to anything that has been in either series."

Cooper and executive producer Brad Wright plan to turn more attention to the new show's pilot script after wrapping principal photography on the two Stargate SG-1 movies, Stargate: The Ark of Truth and Stargate: Continuum this June. Stay with GateWorld for the very latest developments!

chtělo by to překlad :cry: :cry: :cry:

Příspěvek 24.3.2007 13:33:15
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

panebože lidičkové, nepište do starých novinek ty aktuální, na článku se už pracuje .... :wink:

Příspěvek 24.3.2007 13:37:41
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM