Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 10x20 - Unending

10x20 - Unending

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 15.3.2007 20:50:01
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zdárek Lidi, tedka jsem to doukal a nemůžu uvěřit že je konec. Nevím, nějak mě to prostě přepadlo, je mi z toho nějak divně. Prostě jsem měl tento seriál rád a najednou je konec. Nemůžu tomu uvěřit.

A taky mi je líto asgardů,takhle to vzdát a zničit se. Uvidíme vůbec někdy Ferlingi ?

Ve filmu ???????????

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Naposledy upravil dastr dne 15.3.2007 21:17:33, celkově upraveno 1
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 15.3.2007 21:07:09
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl byl naproto ÚŽASNEJ!
Todle byl vážně super konec SG-1. Lepší snad nemohl být (ok mohl - kdyby tam byl JACK :lol: )
Ale jinak super...
Vyhynutí Asgardů... u toho výbuchu planety jsem měl jenom hu..pusu dokořán. Vážně takovej konec Asgardů jsem nečekal... zvlášt když pár střel a bylo po Ori war ship. Jen jeden detail... To ten paprsek Asgardi ještě v Kamelotu neměli? :roll:

Asi třikrát jsme měl slzy na krajíčku. Už z toho důvodu že se SG-1 zase začala vracet do kolejí "VYNIKAJÍCÍ" no a teď je konec...

Hodnocení dílu: 10/10
Hodnocení dílu jako konec SG-1: 5/5

Ps: Když vybuchnul svět Asgardů pomyslel jsem si jediné: "Todle Tar-aru vážně na*****" :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 15.3.2007 21:07:55
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem na tom asi tak nějak jako dastr a i spousta jiných, dobrých pět minut po skončení jsem ještě koukal na obrazovku a nechápal, že je KONEC. Super epizoda a hlavně je mi líto Asgardů.
:cry: :cry: :cry: :cryy:
Obrázek

Příspěvek 15.3.2007 21:08:27
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak SG - 1 končí už dloho jsem to věděl ale nechtěl jsem si to přiznat. Díl nebyl úplně takovej jakej bych si představoval, ale byl nejlepší z 10. série a vymysleli to skvěle, ale čekal sem třeba Jacka místo Landryho. Tady ten díl si asi pustím ještě několikrát. Celkem mě naštvalo to s těma asgardama čekal bych delší rozloučení a ne ,,už musíme jít tak caw". Mohli se třeba nahrát do počítače a nechat se odvízt na zemi než lidi zjistěj jak jim pomoct to bych bral víc, ale už to jednou udělali tak a jinak to nepůjde. Hlavně jsem zvědavej jestli se tyto vylepšení dostanou i do SGA, pokud jo tak by se vyrovnali Asuranům
Naposledy upravil Lukec dne 15.3.2007 21:14:10, celkově upraveno 2

Příspěvek 15.3.2007 21:09:35
puchy2 Airman
Airman

Odpovědět s citací

no je to fakt divny :( neco sledujete 10 let delate kuli tomu opravdu veci ktere podle me rozhodne dost lidem zmenily alespon cast zivpta a ted je konec :( nebyt sg nikdy bych se nezacal ucit programovat, pravdepodobne bych se ani tolik neucil anglictinu proste je toho dost... mimochodem posledni dil me dos zklamal :(
Velebeni budiž ORI

Příspěvek 15.3.2007 21:14:18
H@wk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To jsem tady asi jediný, komu ještě nepřestaly téct slzy? :oops:
Pořád nemůžu uvěřit, že je konec něčeho, co trvalo 10 let... to je jako kdyby někdo umřel...

Chyběl mi tam O´Neil...

btw OT ohledně lodi Carterové v SGA... nebude mít kombinované technologie asgardů? :)
Intel Core2Duo E8500
4096MB DDR2-1066Mhz Kingston HyperX
Gigabyte EP45-DS3L
ASUS 8800Ultra
Seagate Barracuda 1,5TB + Seagate Barracuda 250GB - System Disk
LG Flatron L245WP 24"
Logitech Z-2300
Logitech G5 Mouse,G15 Keyboard

Příspěvek 15.3.2007 21:15:25
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:cry: :cry: :cry: ted jsem videl POSLEDNI EPIZODU SG1 !!! :cry: :cry: :cry:

jezisi to je uplne strasne !!! jeste si to sice neuvedomuju, ale tohle byl konec ! Crying or Very sad

sg1 mi bude moc chybet, ale jeste, ze budou nejake ty filmy, a ze jeste sga ma pred sebou velkou budoucnost...

musim rict ze jsem byl na sg1 odrostly..... muj zivot byl cely o hvězdné bráně .....

je to strasne, ale je to dobre ze uz to ted zkoncili ...uz to fakt stracelo stavu :cry: :cry: :cry:
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 15.3.2007 21:15:40
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Malas91 píše:
Tak jsem na tom asi tak nějak jako dastr a i spousta jiných, dobrých pět minut po skončení jsem ještě koukal na obrazovku a nechápal, že je KONEC. Super epizoda a hlavně je mi líto Asgardů.
:cry: :cry: :cry: :cryy:

Na tom jsi ješte dobře, mě je pořád ješte docela špatně a divně. Já jsem u tohoto seriálu strávil hodně času- Prostě jsem si ho zamiloval. Neuspořádáme rozlučkový večírek? Co vy na to lidi?
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 15.3.2007 21:23:02
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak já to taky stále rozdýchávám..... S tou rozlučkou máš pravdu... Bylo by fajn kdyby někdo udělal Music video, jako souhrn celých 10 let SG-1, jeden pokus tu byl, viď Blackthunedere :lol: , ale nevišel, takže kdyby to někdo udělal bylo by to super.
Obrázek

Příspěvek 15.3.2007 21:50:36
CAIT Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co dodat: Krásné, úžasné okouzlující....

Hodnocení: 10/10

Asi nejvíc mě dostalo to jak byl celý ten díl natočen jakoby trošku jinak, ale přesto z něj pořád čišela stará dobrá atmosféra. Moc mi ale chyběl R.D.A - snad ho ještě uvidíme.. A popravdě to, že koukám na poslední díl mi došlo až při tom jejich sborovém: "Indeed" nakonec.. :(

:!: DÍKY ZA TENHLE PARÁDNÍ SERIÁL :!:

.. and Thank You Asgards, our true and everlasting friends! WE´LL NEVER FORGET!
D I Y

Příspěvek 15.3.2007 21:52:22
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem to konečně viděl a rozhodně se mi to moc líbilo. Od tohodle dílu jsem nečekal nic extrémního a jsem spokojen s tím jak to je.
Co se Asgardů týče, tak tam říkali že se mezi nima začla rozšiřovat nemoc podobně jako u antiků, to znamená, že by stejně brzo vymřeli, ale neospravedlňuje to proč si odbouchly celou planetu. Ale to mi více méně nevadilo :?
Jak tady někdo psal , že by se jim v dilatačnim poli dobyli štíty, tak s tím rozhodně souhlasím, takže to celý bylo zbytečný když to mohli opravdu dokončit po těch třech měsících. To ale nevadí, protože to soužití na lodi bylo natočeno podle mě opravdu hezky a neměl jsem námitky, snad jen že to nemuselo být nějakých 50let ale stačilo by těch prvních 20 let, ty byly nejlepší. Celý dojem z této části ale kazí to, že se to nakonec nestalo a to je na jednu stranu dost škoda, mohl se vrátit čas , ale zůstali by jim vzpomínky, to by bylo asi nejlepší.
No a jako konec seriálu mi to taky přišlo dobrý a líbilo se mi to o něco víc než 8x20.
Za úplný konec seriálu budu ale stejně považovat až film.

takže moje hodnocení jako dílu 9/10 ( za to vrácení času )
a hodnocení jako konce seriálu 9/10 ( vždy to může být lepší :D )

Příspěvek 15.3.2007 22:10:34
Zumik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky jsem se konečně mrknul na ten poslední díl a mooc se mi líbil byl super
k těm štítům proč je nedobily, tak to ještě dotěť nechápu
ale co mě nejvíc dorazilo že asgardi mají lepší technoligie než ORI a ORI pokud vim mají vědomosti celého vsmíru, tak jak je možný že mají horší štíty a zbraně
a fakt že při prvním setkání s ORI se asgardi taky vůbec nechytali anajednou mej super zbraň tak tj taky dost zajimavý
jinak pořád nemůžu uvěřit že už je konec a pro rozlučkový večírek jsem určitě pro

Příspěvek 15.3.2007 22:29:43
Krajda Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

TRAMTADADÁ

Tak a je to za námi!!!!!!!!! Náš oblíbený seriál opravdu skončil :cry: :cry:
A na rovinu říkám, že pro mě tou nejlepší epizodou z 10. řady. Kdysi jsem psal, že doufám , že poslední díl bude taková třešinka na tom desetiletém dortu a jsem rád, že se mi to splnilo :D Tenhle díl byl naprosto úžasnej. Pořádná akce, skvělý herecký výkony (hlavně MS) a silnej příběh. Nejvíc mě na tomhle dílu dostali dvě věci:
1. Výbuch planety asgardů
2. Vztah Daniela a Valy
K tomu prvnímu, když se objevili asgardi a trvdily, že umíraj, nechtěl jsem tomu věřit (do doby exploze) a myslel jsem si, že se z toho nějak vylížou. Je mi jich opravdu líto :cry: A k tomu druhému, když jsme se s kamarádem dozvěděli, že v tomhle dílu bude sg-1 uvězněná na 50 let, tak jsme si jen tak z legrace představovali, že by se Daniel a Vala mohli dát do hromady..... A ono se to fakt stalo :D
Zkrátka nebudu se tady rozepisovat o všem to by bylo na dlouho a kdo to má číst. Prostě a jednoduše nejlepší díl 10. řady ne-li vůbec celého seriálu :D
Jen mě tak napadá jestli vyřeší tu věc s tím prozrazováním pozice Odyssei, protože jestli jo tak se mají Ori na co těšit.

Hodnocení: 10/10 (méně bodů už opravdu nemohu)

Příspěvek 15.3.2007 23:28:36
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ten vztah Daniela a Valy jsem očekával už docela dlouho, takže to pro mě nebylo takový překvapení. A co se týče zbraní, Asgardi neměli lepší než Ori, ale stejné jako Ori. Byly založeny na téměř stejném principu, akorát byly navrženy narozdíl od Ori pro přímou bitvu. Jinak když Ori zasáhly Odyseu, tak asgardský štíty šli taky okamžitě dolu. To znamená, že Asgardi dosáhli maximální úrovně stejně jako kdysi Antikové a Oriové.

Příspěvek 15.3.2007 23:41:59
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
...
Ps: Když vybuchnul svět Asgardů pomyslel jsem si jediné: "Todle Tar-aru vážně na*****" :lol:

Tos měl teda pravdu...a naprosto nechápu, že tomu můžeš dát 10/10 :dontknow: ...sakra, já nechápu nikoho z vás!!!

Mmch., doufám, že jste dnes vzdali čest...svátek má Ida :!:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 16.3.2007 00:08:08
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jsem absolutně sklamanej!!! ten dil mi přišel jako normalni dalsi dobrodruzstvi sg-1,konec naprosto :thumbsdown: ,jen tak proste prosli branou.tohle sem necekal a musim rict ze jako konec pravy Stargate -na kterou sem se dival od detstvi -povazuju "Moebius II".to byl pravej nostalgickej konec puvodni a jediny sg-1.
myslim ze film pro me bude jen jako dalsi -trochu delsi -epizoda,na kterou se cekalo trochu dyl nez obvykle.

Příspěvek 16.3.2007 02:20:28
Peezee Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dekuju...za tento serial....nejlepsi!!!! Kazdy tyden sem se tesival.....SGA nema sanci!!! Bylo to krasnych 10 let.....
plk. Caldwell: Varuji vás, jako Goa'uld mám sílu mnoha mužů.
Ronnon: Takže to bude férový boj...

Příspěvek 16.3.2007 02:27:47
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Od chvíle, co jsem ten díl viděla (středa ráno) mám strašně divnej pocit. Je to, jako by někde hluboko ve mě najednou něco chybělo. Nemůžu uvěřit, že SG-1 skončila a už vůbec ne tomu, že skončila takhle.
První dojem z toho dílu byl, že mi po deseti letech vzali moji oblíbenou postavu - protože Daniel se najednou nechoval jako Daniel. Choval se úplně hrozně. Ta scéna na mě měla horší psychický účinek, než jeho smrt v páté sérii. Pravda je, že když jsem si to pak pustila podruhé, už mi to tak hrozně neDanielovský nepřišlo...ale stejně. Naopak Mitchell se konečně projevil jako člověk - ne jen jako parodie na Jacka - to, jak si rozmlátil pokoj bylo prostě geniální.
Co mě vyloženě zklamalo bylo to, že nepadla ani zmínka či náznak, že vztah Sam-Jack se nerozplynul do nenávratna. A taky to, že za čtyřicet let Vala a Daniel nezplodili ani jednoho potomka (že by vedlejší účinek příliš mnoha smrtí byla neplodnost? :-D ).
To, jak "zatočili" s Asgardama bylo sprostý a tendenční. (čest jejich památce i svátku jejich galaxie) Taky si myslím, že Sam by tu technologii dokázala využít daleko líp a dřív.
Konečná scéna byla předvídatelná, ale stejně nádherná. A rozloučení slovy:
"Indeed!" - "Godspeed!" bylo podle mě více než symbolické.

Godspeed, SG-1. The universe is a big place - maybe we will bump into each other again one day.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 16.3.2007 06:13:12
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Je to fakt neuveritelny dil,nadherne efekty,ponorkova nemoc,vsechno co sem cekal :) Proste nadhera,ale porad nerozdychavam ten konec :cry: :cry: :cry:
To Zumik: Ta lod v camelotu byl Daniel Jackson.Vyzkumna lod,tudiz nevidim duvod proc by mela mit takovy gun :wink:

Příspěvek 16.3.2007 07:17:05
Parapsycho Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl se mi velice líbil. Teda pominuli to že teď máme asi nejlepší loď ve vesmíru;) Bohužel jsem stáhl špatnou verzi a mam vní díry(chybí mi tam pár min) Hele teď mě tak napadlo. Oni by mohli zkopírovat odysei třeba 100krát ne. pomocí toho paprsku? Když mohli jídlo proč ne rovnou celou loď:)
Nechť tvůj nůž praskne a rozdrolí se.

Příspěvek 16.3.2007 09:07:34
Rufu Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kde jsou lodě asgardů?-mohli nám je alespoň věnovat ne,když na nic jinýho tak proti Hive lodím.
Jestli to bylo jen odbojná skupina asgardů kteří nám věnovali technologii mohli zůstat na lodi-určitě nemocní nebili.
Pokud vlastníme transformátor hmoty můžeme opravdu vytvořit cokoli?opravit asgardovi jeho genetický kod,vytvořit nového asgarda ihned?
Ty masky stárnoucích členů SG1 opravdu příšerný nevím proč si každej myslí že starci maj dlouhý vlasy.

No díl pěknej kromě těch asgardů.Ovšem na závěr se může vždy navázat,až prodaj práva někomu jinýmu.

Příspěvek 16.3.2007 09:48:48
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No jo, logických bugů okolo Asgardů tam bylo moc, nemluvě o absenci dramatu (odchod civilizace nejde udělat během deseti minut), ale zase to ponechává dost zadních vrátek.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.3.2007 10:52:21
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Byl to skvělí díl plný emocí . Mám stejné pocity jako mnozí z vás . Zdá se mi jako by ve mě něco chybělo. Na sg1 jsem vyrůstala bylo to užasných 10 let. Nikdy na ně nezapomenu :(

Tenhle díl obsahoval vše co jsem si představovala jen Jack tam chyběl.

Vztah Daniela a Valy......... co můžu říct :)

Indeed na koncy mě dojalo a zároveň mě upozornilo že je konec :(

bude te mi chybět SG1

hodnocení 10/10

Příspěvek 16.3.2007 11:17:56
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já jsem myslela, že když ta planeta vybuchla, že sebou vezme aspoň loď Ori a ono prdlajs. :roll: Byl tam krásný moment toho, jak Thor říká Sam, že jsme pátá rasa a pak to takhle dokonale blbě zazdí. Včera večer jsem se na to koukala znova a už to nejspíš nikdy neudělám.
Nevím, jestli jsem víc naštvaná, že to skončilo (i když uznávám, bylo už načase) nebo že to ukončili takhle hloupě. Co to do háje je s těmi vztahy? To nemůžou udělat jeden vztah tak, aby zůstal? Jakýkoliv vztah mezi kýmkoliv byl paralelní vesmír nebo to "zadělali" a pak "oddělali", jak říkal Mallozzi. Tenhle díl měl zamíchat vztahy, to teda určitě zamíchalo. Vala a Daniel byli jasní od začátku, vážně to nebylo překvapení. Překvapení by byla třeba Sam s Mitchellem. Jack a Sam nedořešeno, scéna, kdy generál umřel taky nebyla překvapivá, osobně jsem teda čekala, kdy na to dojde a vůbec mě to nedojalo.
Jednoduše řečeno, nostalgie je pryč, je tu jen kruté probuzení z toho, jak naprosto hloupě můžou ukončit seriál, filmy nefilmy.
Zkrátka pro mě nějakým způsobem skončila SG1 šestou sérií na Nově a pak, když jsem se na to o pár let později podívala, tak sedmou. Mitchell a Vala byli super, ale to si měli schovat na nový spin-off a nezačínat to takhle, pod hrozbou zrušení.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.3.2007 11:51:21
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak a mám to za sebou. Jelikož jsem nemocný, tak sem celý díl prosmrkal a nebylo to jenom rýmou... Sg-1 mi bude fakt fakt fakt chybět.
Moje hodnocení je 999/10, mohlo být i 1000, kvůli nepřitomnosti RDA jen 999.
nevím co, ale něco tomu chybělo, tak nějak jsem doufal, že Daniel a Vala už spolu budou furt a ne, že na to zapomenou, ale třeba to dořeší v těch filmech, ale s tím bych tak nepočítal, i když jemný náznak tu byl. Na konci když Vala, řekla "Life is short"... To byla od ní velmi pěkná a dojemná tečka...A samozřejmě Indeed a průchod branou.
Určitě si ten díl pustím ještě jednou... Taky je dobré, že to budou ještě dávat v tv, takže než natočí filmy tak se na to budu dívat v tv.
SG-1 žije... SG-1 Navždy......[/b]

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách