Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 10.3.2007 - Další info o 4. sérii

10.3.2007 - Další info o 4. sérii

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 11.3.2007 22:17:39
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mně se vyplňovací u SGA líbí víc :D Rozhodně si třeba z Echoes nebo Ark pamatuju víc než jen "Die Hard" z Bad Guys, ačkoliv uznávám, že scéna to byla skvělá :D
Ale to sem nepatří :oops:
Ještě k těm propojeným epizodám. JM říkal, že by to víceméně mělo mít ucelenou linii všechno, samozřejmě vycpávky budou, ale i v těch vycpávkách bude nějak probíhat děj týkající se celého seriálu. Uvidíme víc Wraithy :wink: Michaela a jeho potvůrky taky :wink:
A co se týče toho, jak by na sebe ty epizody měly zpočátku navazovat-nebude to nejspíš jako dřív, že navazovala jen první, max. druhá epizoda, ale mělo by to vést až do třetí epizody Reunion. A pak hned Travelers a Missing by na sebe měly zase navazovat. Nebudou to přímo dvoudíly, ani s klasickým "to be continued", ale asi jako Progeny/Real World nebo Instict/Conversion. Takhle by měla více méně vypadat celá série. Jsem na to upřímně dost zvědavá, jestli to zvládnou. Asi by to mělo teoreticky vypadat jako 3 (OK, to jsem hodně optimistická :wink: ) nebo 4.série Enterprise. Kdo viděl, ví. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.3.2007 09:26:18
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrá novinka, som zvedavý na tie nadpojenia, ale dost ma to potesilo a DN bude v viac epizodach ako Carterová? To by v tej znielke naozaj mal byt?

A viete ze ten prvy diel sa uz zacal natacat?
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 12.3.2007 14:36:41
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to ví snad každý... :) A ne jenom první díl i jiné se už natáčí... :)
Obrázek

Příspěvek 12.3.2007 19:42:58
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jestli Zelenka se dostane do úvodní znělky,tak ja zacnu kandidovat na nového elektrikáře v Oblasti 51.
A ,že jsem toho schopnej :-D
Ale přál bych mu to.

Jsem zvědavý jestli v nějaké epizodě půjde Tieal'c do akce s Rononem,je to fajnová,ale vražedná kombinace pro Wraithty a kohokoliv nepřátelského . :twisted:

Příspěvek 14.3.2007 09:57:50
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no ten termin me nici... :( kazdopadne se tesim a napad vic propojit jednotlive dily do uceleneho deje je podle me vyborny... :thumright:

jen doufam, ze ten dej bude zameret vice na wraithy nez na replikatory... wraithove byl takovy krasny novy nepritel a oni ho odsunou za trapne a jiz jednou poresene replikatory... :x
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 14.3.2007 21:40:06

Odpovědět s citací

Prosím, vyvětlíte i někdo co si mám představit pod pojmem propojení dílu do jednotného děje? Doted snad SGA nebyla jednotná, a nejela po jedný časový přímce a nenavazovala na sebe?

Příspěvek 14.3.2007 21:54:45
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To znamená, že ty díly budou více propojené...jako na pokračování. Něco se stane v jednom dílu a to bude mít vliv na ten další. Ne oddělené epizody, které defacto můžeš vidět v nesprávném pořadí.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 14.3.2007 21:55:32
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

SGA a ve velké míře taky SG1 je spíš sestavená z jednotlivých epizod, které sice tvoří seriál, ale nějaký dějový oblouk (boj s Goualdy nebo Wraithy např.) se řeší jen třeba ve čtyřech epizodách ze série. Nebo se něco v jednom díle stane a po zbytek seriálu se to nezmíní. To u propojených dílů nikoliv. Porstě to jede jako kontinuální děj, který je naopak sem tam narušen vycpávkovou epizodou. Myslím, že krásný případ dějové linie můžeš vidět u DS9, B5, 3. a 4. série Enterprise, Farscape, BSG...lidé už dneska vyžadují trochu jiné věci a SGA se musí přizpůsobit....trochu ale pochybuju, jestli jsou toho autoři SG schopní. Ale těším se a doufám, že mě jen mile překvapí.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.3.2007 21:55:53
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ne.

Každý díl (kromě cliffhangerů) měl vlastní příběh. Občas se na nějaký odvolali, ale každá epizoda byla koncipována tak, aby se na ní mohl dívat kdokoliv, bez předchozí znalosti seriálu
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 18.3.2007 11:41:09
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

chudak Daniel ten se na atlantis dostal jenom jednou a ted ho vysachuje Samantha ;DDD

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM