Inu pěkná epizoda

Akorát se nemůžu zbavit dojmu, že tohle mělo být jako poslední epizoda a pak plynule navázat na film. I když, kdoví co přinese poslední epizoda, ale mám dojem, že to asi bude víceméně vycpávka.
Teď k epizodě. Byla výborná, ovšem já mám vždycky nějaké ale

Osobně tomu vztahu/nevztahu Vala-Adria moc nevěřím, v minulých epizodách se to omezilo jen na to, že Vala prostě řekal Adrii, aby to (něco) nedělala. Ale tady to zvládli pěkně a mě jen mrzí, že to takhle neukázali i v předchozích dílech. Valina reakce na konci se mi moc líbila, odpoutala se, i když si nejsem jistá, jestli někdy měla k Adrii až tak silné pouto. A to jak Vala sledovala Adriino povznesení, to bylo opravdu moc pěkně udělané a dojemné.
Baal super, on je většinou velké osvěžení a samozřejmě není mrtvý, to by si nedovolili

Chemie mezi ním a Adriou byla výborná, lepší než mezi Adriou a kýmkoliv z SG týmu. Nebylo to nucené a přirozené a bylo vidět, že Adria je bez své moci jen plná velkých slov, ale ve skutečnosti je to jen vyděšená holčička.
Bylo tam hodně dějových zvratů, že bych to od autorů SG už skoro nečekala, obzvlášť po minulých epizodách.
Scéna s Valou na začátku...(byla jsem jediná, komu ty pistole připomněly Farscspe?

)..to bylo moc fajn a jak na ní v jednu chvíli vytáhli zbraně všichni, to jsem se opravdu bavila. Tohle byla, samozřejmě, hodně epizoda o Vale, za což jsem ráda a je zajímavé sledovat, jak Claudia dokázala za jeden rok udělat s postavou pokrok (navzdory scénáristům) větší než někteří ostatní za několik let. Jsem zvědavá, kam to dovede ve filmu

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.