Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Blbosti v čekých televizích

Blbosti v čekých televizích

Co vám vadí nejvíc...

Rodinná pouta/VKS
62
38%
Pojištovna štěstí
14
9%
Ordinace v růžové zahradě
41
25%
Ulice
15
9%
Horákovi
4
2%
Letiště
7
4%
Nevadí mi.
13
8%
Jsou to super seriály.
7
4%

Celkem hlasů : 163

Příspěvek 26.1.2007 13:27:26
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

České seriály pro mě skončili Nemocnicí na kraji města (originál) žádný po dvaceti letech. To co je teď je komerční blaf. V televizi se koukám jenom na Dr.House protože sem si ho ještě nestačil stáhnout. :) Jo a taky sem se kdysi koukal na Haló haló ale to už teď asi nedávaj. Akorát mě podivilo co se stalo s mou pravidelnou dávkou emocí a pak mi někdo prozradil že se změnil název .. a já se už radoval že už to skončilo :roll:

Příspěvek 26.1.2007 14:13:48
Tod Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Všecho to jseu hovadiny na jedno brdo kdyby šli označit všechny tak to udelam takhle jsem vybral jen jeden
nejradši bych jejich tvůrce pověsil za koule do průvanu

Příspěvek 05.3.2007 20:05:07
svobomil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Moje řeč.
Blahoslaveni budiž kdo Ori.

Příspěvek 06.3.2007 10:23:41
Stenly Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A co říkáte na seriály, které jsou udělané na základě románové předlohy ? Mám na mysli třeba právě vysílající Ságu rodu Forsythů(snad jsem to napsal dobře) nebo z českých třeba F.L. Věka ? Já abych řek pravdu, ze zahraničních jsem viděl pouze jeden, který mě hodně zaujal a sledoval jsem ho, když ho vysílali a jmenovalo se to Sever a Jih(bylo to natočeno podle románu Johna Jakese sever a jih a láska a válka) a jak už název napovídá, odehrával se v době americké občanské války jihu proti severu a byli tam docela zajímavě ztvárněny bitevní scény a děj se mi taky líbil. Je tu ještě někdo kdo tento seriál sledoval ?
No a co se týká F.l: Věka to považuji za klasiku, viděl jsem tento seriál několikrát, nemohu říct, že bych to úplně žral, ale ani že by to bylo úplně špatný a nedalo se to sledovat.
Všichni se jednou dostaneme do vyšších sfér bytí ...... nebo taky jinam !!

Příspěvek 06.3.2007 13:17:51
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Sever a jih, yop, tady je jeden "pamětník" :D Už to dlouho nedávali, tenkrát jsem na to koukala, když to dávali poprvé...kolik mi to jen bylo...hrál tam Patrick Swayze a taky Kirstie Alley. Ta měla zajímavou roli, vzala si černocha a rodina ji vydědila. On byl díky svatbě s ní svobodný, ale nemohl najít práci, jo, bylo to moc pěkně natočené.
Co se týče F.L.Věka, to jsem se pokoušela i číst, ale skončila jsem v půlce prvního dílu. Seriál je to pěkný a pro patrioty jako já jakos tvořený :D Ta scéna, jak tam ten mrtvý představený kláštera vstane z mrtvých, tu si pamatuju dodnes. I když teď to znovu běží, nemám moc čas na to koukat, což je škoda.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.3.2007 19:15:02
Stenly Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teda Klenotko to jsi mě moc překvapila :faint: :faint: :faint: já myslel, že tenhle seriál(Sever a Jih) tady asi už nikdo nepamatuje 8) . Jinak dlouho to už v televizi nedávali a asi dávat nebudou, psal jsem do ČT a odpověděli mi, že k tomuto seriálu nemaj vysílací práva a ani o jejich nákupu neuvažujou, což je škoda. Docela se mi v tomhle seriálu líbil výkon Patrika Swayzeho a co vím, byl to jediná role pro Swayzeho v něčem takovém a myslím si, že mu to docela sedlo, snad mnohem lépe než ve filmech. Co myslíš ty ?

Edit : Před pár lety dávali v televizi pokračování, ale nebyla tam už postava Oryho Maina a tak jsem to už nesledoval, a po hříchu si ani nevzpomínám, jak se to jmenovalo, ale jestli jsi to sledovala a víš o čem mluvím, můžeš napsat jaký to dělalo na tebe dojem ?
Všichni se jednou dostaneme do vyšších sfér bytí ...... nebo taky jinam !!

Příspěvek 06.3.2007 20:21:30
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No u vás v ČR sa aspoň niečo produkuje, na rozdiel od nás, Medzi nami, alebo ako sa to volalo, skončilo v polovici, nehovoriac o tom, že to bolo podobného štýlu, ako telenovely..

Oveľa lepšie sú staršie seriály ako Nemocnica alebo My všichni školou povinní.. keď som bol menši, tak som to fakt žral :)
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Příspěvek 06.3.2007 20:24:23
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

všechno co teď dávaj v TV z český produkce seriálů sou pí**viny poslední dobrej CZ seriál byli četnický humoresky

Příspěvek 07.3.2007 16:16:14
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no u nas jsou ted spatny serialy ale casem se to urcite zmeni :D (ceska stargate) :D :lol:
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 08.5.2007 13:20:53
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nejhorší na tom je, že se ted na většině čekých televizí řídí heslem, jedny papundeklové kulisy = 100 dílu bez jakékoliv invence, jak přes kopírák. Kdyby to aspon vyvážil nějakej rozumnej děj ...

Příspěvek 08.5.2007 14:10:04
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hmm, Horákovi a Letiště jsou docela dobrý seriály, pár dílů jsem viděl,ale ostatní seríáli jsou k ničemu, na to se nedá koukat ( je t samozřejmě můj názor). Tedka akorát koukám na SG, Simpsnovi a sem tam jedním očkem na výměnu. Jinak televizi jsem zanevřel :-)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 09.5.2007 08:25:17
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no jeste je libovej cervenej trpaslik ale mas asi pravdu v televizi nic moc nedavaj a nema cenu na ni moc koukat
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 09.5.2007 11:10:47
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já tedka koukám hlavně na SG, pak na Dr. Hause a CSI, dál pak na O.C. a na nějaké filmy, podle výběru samozřejmě, ale většinu si nahrávám, protože nestíhám..

Příspěvek 09.5.2007 15:47:31
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

asi tak, SG, Dr. House, CSI, LOST, Greys Anatomy, občas Hack, nebo i ty co dávali nebo chystaj - 24, Alias, Dark Angel, Supernatural ... Navíc bohužel to dávají v tak nelidskou dobu, že jediná možnost je si to nahrát

Příspěvek 09.5.2007 16:16:04
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to Amper: taky fanoušek Alias ? Nevíš náhodou, jestli se plánuje vysílání 3. série ? Ta druhá skončila tak slibně
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 10.5.2007 13:00:23
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to Asgard007: něco jsem četl na netu, ale bylo to neoficiální, něco se jen tak šuškalo; jinak některá z našich stanic a hlavně Nova se o tom (pokud vím) nijak nevyjádřila. Taky dávat to v takovou noční hodinu, jako byly první dvě řady, není se čemu divit, že mají třeba nižší sledovanost a nechtěj jít do pokračování (stejně jako třeba Dark Angel).

Příspěvek 18.5.2007 09:16:06
Vendik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Alias, je super, teoreticky by ho měli dávat někdy letos
A české seriály nějak nemusím :? , až na četnické humoresky :loltransparent:

Příspěvek 18.6.2007 12:14:26
tommi86 Airman
Airman

Odpovědět s citací

nějak mi tam chybí možnost všechny :D
myslim že čas VKV, Ordinace, Letiště apod. by se dal využít trochu jinak (a to jak programově) ještě, že existuje Eurosport a DSF, i když ten první mě štve tenisem a ten druhý těmi dementními soutěžemi, ale to už jsem OT

Příspěvek 18.6.2007 15:52:03
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

To už opravdu není možné, tento pátek dávali na nově v 20:00 pohádku, oni už fakt neví co by tam dali, vždyť na tu telku se už opravdu nedá koukat, kdyby ji dali třeba někdy ráno. Te'dka jsem četl článek, že internet odstrčuje televizi, já se tedy vůbec nedivím. Kdyby tam dávali pořádné filmy, ale oni furt jen opakují, opakují a opakují. To jsou vždy sliby, že všechno dělají pro diváka. Tedka mají zase dávat policejní akademii, a zase v pátek večer. Sice to jsou dobré filmy, ale když to opakují 3x ročně, tak už to docela dost omrzí. Ať žije PC, internet či dvd přehrávač :-), třikrát hurá, hurá, jurá

Příspěvek 18.6.2007 16:02:28
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Docela mě zarazilo že ted na čt1 dávali super fil smrtonostná past 3 ale když řikali že je to premiéra :lol:

Příspěvek 18.6.2007 17:12:47
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Premiéra to určitě není, ale možná mysleli tento rok :-)

Příspěvek 18.6.2007 18:06:43
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Řekl bych, že mysleli premiera na ČT.
Ve Volejte novu taky říkali, že premierově uvedou Chicago a přitom to dávala asi před půl rokem čt... :wink:, to samé prima když dávala Lotr: Dvě věže akorát s tím, že to dřív uvedla zase Nova...no mají v tom troška binec...

Příspěvek 18.6.2007 18:48:14
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

To tedy mají, a pořádný. Ale beru to tak, když se budu chtít koukat, tak se kouknu, ale jinak na zabavení mám jiné prostředky :-)

Příspěvek 19.6.2007 09:15:09
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no ono se na české televize občas dívat dá, problém je v tom, že to nejzajímavější je v naprosto šílených vysílacích časech (když si vzpomenu třeba na Alias, který dávali okolo 1.00 :roll: ). a teď? Třeba i Grey's Anatomy podle mě taky nejsou zrovna v "prajtajmu". Lepší vysílací čas by si zasloužil House M.D. nebo Desperate Housewives ...

Příspěvek 19.6.2007 10:20:02
Dragona Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Me prijde ze tech*nekonecnych* serialu je uz nejak moc ja osobne si myslim ze by meli nejakej dokoncit a novej nepridavat nebo misto nej dat nejakej solidni napr. Horakovi ty zas tak spatny nejsou tam se alespon porad neresi nejaky brecky :roll: :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály