Rollie píše:
Pro mne normalni epizoda jakych jsem videl nekolik drive (:) zapnul jsem to a zkoukl o nelitoval jsem casu u toho..
marmange píše:
Ještě že SG-1 končí. Při pomyšlení na úžasné poslední dva díly si říkám: ještě pár takových a donutí mne přestat se na SG-1 dívat.
Ten seriál už teď vypadá jako parodie na sebe sama. Nechtěná parodie.
Tohle prostě už není Hvězdná brána, ať se na mne nikdo nezlobí.

ty jsi teda fanousek SG1 .... takove jako ty nemam rad furt si stezujou ze tohle je spatne tohe me nudi asi se prestat se koukat apod. Nikdo te nenuti koukat!! Bud mas rad serial a proto se koukas nebo nemas rad a proto se nekoukas nic mezi tim...
Tak to asi fanousek nejsem, protoze nedokazu nekriticky obdivovat kazdy dil aniz bych premyslel o tom, jestli si ten ktery serial moji prizen zaslouzi. A ty posledni dve epizody .... ty by byly ostudou i mnohem horsich serialu.
Pravda, nikdo mne nenuti se divat, ale ja sam jsem se v posledni dobe musel nutit do toho nektere dily dokoukat.
Vis, nas matikar na stredni rikal: zenska nemuze bejt trochu tehotna, bude je nebo neni tehotna, nic mezi tim.
Vypada to, ze jsme chodily na stejnou skolu:)
Ne, vazne, asi se na mne budes zlobit, ale ja se budu dal na nektere serialy divat aniz bych byl jejich fanousek. Treba se zase podivam na Cerveneho trpaslika nebo Simpsonovi, az je zase nahodou chytnu, a udelam to presto, ze se koukam nepravidelne a nejsem si jisty, jestli ty serialy mam nebo nemam rad.
Otazka pro vsechny fanousky: kdyz si oblibite nejaky serial, nezacenete k nemu potom byt presprilis shovivavi?