Mno nevím, no...můžu být trochu zmatená?
Valu mám moc a moc ráda a v posledních epizodách z ní dělají něco jiného než jen hláškaře a to je dobře, ale....zajímavá paralela s Landrym, který řešil svůj vztah s dcerou, ale...proč teď? Tohle téma, myslím Lama/Landry, začali v deváté sérii a v celé desáté se o tom nemluvilo a teď najednou...totéž Vala s otcem. Ten chlapík, já Freda Willarda moc ráda nemám a trochu se to projevilo, i když nebylo to tak tak strašné jako v případě Luciuse Lavina. Ale stejně by si měli založit klub nejotravnějších týpků v SG
Ale s těmi stařenkami mě dostal, líbilo se mi, jak se hned zabydlel a začal podnikat. Víme, po kom Vala je
Vztah Sam-Vala, hmm, jaký? V celé sérii spolu měly pár scén, jen v Road not taken Vala Sam objala a Sam z toho byla docela mimo a najednou spolu pijí víno? Jako líbilo se mi to, vážně, trochu polidštění ženským postavám v SG vůbec neškodí, ale zase to bylo moc náhlé, jakoby se strašně snažili něco dohnat, i když v tomhle stádiu ještě nevěděli, že je zrušili.
Být to epizoda o někom jiném, opravdu by to bylo dost nuda, ale Vala resp. Claudia, ta je zajímavá a je radost ji sledovat, aspoň pro mě, takže aspoň že tak.
Jinak ten Teal´C na konci...

jo, to byla nejlepší scéna z celého dílu

až mi ho bylo líto a říkala jsem si: "Sežeňte mu někdo holku!"

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.