Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 10x18 Family ties

10x18 Family ties

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.3.2007 20:14:21
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak tahle epizoda mě teda moc nebavila, ale to bude spíš tím, že konec je za chvíli a já pořád čekám na epizody s Ori.

Tak bych tomu dal tak 2.5/5
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 01.3.2007 20:19:55
reznik Airman
Airman

Odpovědět s citací

mrzi me ze jedna z poslednich epizood SG1 je zrovna takova...a popravde ani ta predtim nestala za moc:D ikdyz je pravda ze dva Teal'covo vystupy ten dil vytahli daleko nad prumer :D

Příspěvek 01.3.2007 21:38:37
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teda, tak ako sa mi zdal ten spoiler nezaujimavy, tak sa táto brána páčila.
Nemalo to chybu, teda na tie humorné scénky. :P
Valin tatko, sa na našu základňu dovalil s nákupom, ako pre celé vojsko... :)
Potom to upravovanie pred návštevou Vali, jeho nenápadné zamknutie....
Len mi tam tak trochu nesedela ich korešpondencia... Jacek piše pozemským písmom aj ked je prakticky mimozemstan??? :oops:
Proste Jacek vytazil z každej situácie všetko čo sa dalo...aj malý podvod s obličkami pre jeho malé deti.... 8) :?
Inak nezdalo sa vám, že sa nejako príliš rýchlo adaptoval do pozemskej kultúry??? šak Vale to trvá tak dlho... :P
hodnotenie zabavy: 4/5
celý diel 3,75/5
[img][http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpg]http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpghttp://[/img]

Příspěvek 02.3.2007 00:35:03
Westik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tenhle díl se mi samozřejmě líbil ( jako všechny) ale opravdu jsem od něj čekal víc. I když ty poslední minutky, mě svalily ze židle, tak to mohlo byt o krapítek zajímavější... :?

Stupnice : 5,5 z 10

Příspěvek 02.3.2007 12:56:15
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mno nevím, no...můžu být trochu zmatená? :oops:
Valu mám moc a moc ráda a v posledních epizodách z ní dělají něco jiného než jen hláškaře a to je dobře, ale....zajímavá paralela s Landrym, který řešil svůj vztah s dcerou, ale...proč teď? Tohle téma, myslím Lama/Landry, začali v deváté sérii a v celé desáté se o tom nemluvilo a teď najednou...totéž Vala s otcem. Ten chlapík, já Freda Willarda moc ráda nemám a trochu se to projevilo, i když nebylo to tak tak strašné jako v případě Luciuse Lavina. Ale stejně by si měli založit klub nejotravnějších týpků v SG :)
Ale s těmi stařenkami mě dostal, líbilo se mi, jak se hned zabydlel a začal podnikat. Víme, po kom Vala je :wink:
Vztah Sam-Vala, hmm, jaký? V celé sérii spolu měly pár scén, jen v Road not taken Vala Sam objala a Sam z toho byla docela mimo a najednou spolu pijí víno? Jako líbilo se mi to, vážně, trochu polidštění ženským postavám v SG vůbec neškodí, ale zase to bylo moc náhlé, jakoby se strašně snažili něco dohnat, i když v tomhle stádiu ještě nevěděli, že je zrušili.
Být to epizoda o někom jiném, opravdu by to bylo dost nuda, ale Vala resp. Claudia, ta je zajímavá a je radost ji sledovat, aspoň pro mě, takže aspoň že tak.
Jinak ten Teal´C na konci... :lol: :lol: jo, to byla nejlepší scéna z celého dílu :lol: až mi ho bylo líto a říkala jsem si: "Sežeňte mu někdo holku!" :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.3.2007 14:33:52
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Klenotka- S tím Landrym a jeho dcerou resp. jeho ex-manželkou; určitě si to uvědomil, když věděl že se Vala setká se svým otcem, kterého dlouho neviděla. Asi chtěl taky něco dohnat. Jenom reakce k tomu "proč teď"

Mimochodem jsem čekal, kdo dostane velení na Odyssey a konečně jsem se dočkal. Colonel Davidson
Obrázek

Příspěvek 02.3.2007 20:48:13
corroder Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Trochu moc velká komééédie ale jinak dobra epka. A Teal´Ca mi je teda strašně líto. Skončil strašně :lol: Nic zlyho mu nepřeju ale já málem vybouchl smíchy :P Vivat Vaginas!!
Ale je fakt že ten konec série moc natahujou. Kdyby udělali ten závěr trochu víc akčnější a hlavně aby víc řešil zápletku Ori tak by to bylo better. Ale bohužel je konec, čekají nás filměčky a oni prostě šetří na seriálu ať maj money na movies.
btw všimli jste si že hned na začátku se Mitchel baví o seriálu Stargate?? Řikal něco ve smyslu: Nevěděl jsem že je nová série SG... nebo tak jsem tomu aspoň rozuměl 8)
McKay: You shot me!
Sheppard: I shot you and I am sorry...

Příspěvek 02.3.2007 22:13:50
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teal'c neměl chybu, zvlášť jak dorazil na tu show. :D

Jinak mám trochu strach, jak to dořeší s dějem, neboť seriál končí během 2 epizod a s ORi zatím moc nehli. Aby boj a konečná bitva s ORI neskončila zničehonic v připravovaném filmu během půl hodiny.
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 02.3.2007 23:25:09
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Díl se mi docela líbil, byl lepší něž 10x17, ale žádnej zázrak to taky nebyl. Myslel jsem, že to bude trochu více akční, ale z názvu bylo jasné, že Ori ná scéně nebudou. Rěšení rodinných vztahů mi nevadilo, ale čekal jsem něco jiného. Závěrečná scéna s Teal´cem mě dostala, to jsem opravdu nečekal :lol: . Doufám tedy, že poslední dva díly budou jenom o Ori, už by mohli taky trochu pokročit :) . Jinak hodnocení bych dal tak 60%.

Příspěvek 02.3.2007 23:32:00
Krajda Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak musím bohužel konstatovat, že to byla nejnudnější epizoda 10. série :( Opravdu si myslím, že by poslední díly seriálu měli vypadat jinak. Minulí díl jsem považoval za průměr a říkal jsem si že příště to bude lepší... spletl jsem se :( Nezbývá mi než doufat, že poslední dva díly (cože??? oni už zbývají opravdu jenom dva???:cry:) mě uspokojí a já budu moc pokládat 10. sérii za dobrou :D Poslední díl, který se mi opravdu líbil byl Bounty.

Hodnocení: 2/10

Ty dva body jsou za závěrečnou scénu s Tea´lcem :D

Příspěvek 03.3.2007 09:19:38
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zdárek Lidi, jsem zklanamej. Tento díl, to teda bylo něco. Jsem blázen do SG, ale tento díl byl asi nejhorší ze všech. To je po prvé, co jsem musel přeskakovat části. JSem zklamanej, možná je dobře, ře SG-1 končí 10. řadou.
Jediný co se mi na tomto díle líbili, byl konec.S tým Tyelkem :D

Příspěvek 03.3.2007 09:35:58
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No nebyla to nejhorší epizoda byly tam dobrý hlody a Valin otec byl zloděj jak má bejt :lol: .Dobrej byl konec a Tielk a taky se mi líbil Valin otec ,jak na konci prej: posilovače mužství :lol: :lol: .Novej velitel Oddysey zase plešoun :D .

Ale podle mě to chtěly s stím útokem(Zemi od toho Goalda) roztáhnout a udělat jakoby novýho nepřítele. Kromě Ori ,ale když zjístili že je konec tak to ukončili . :lol:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 03.3.2007 10:12:37
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Markus píše:
Začínám mít z téhle epizody trochu obavy. Právě běžela v Británii a jak si tak pročítám reakce na GW, tak dopadla mezi fanoušky hodně špatně. Mnohokrát jí ohodnotili jako jednu z nejhorších epizod SG-1. Už vidím, že jestli bude obecně špatná, tak najednou začnou fanoušci vyšilovat, že je dobře, že SG-1 končí. Přitom ještě před dvěma díly brečeli, že končí. No jo, oblíbenost je pomíjivá. Třetí série SGA by mohla vyprávět. :wink:

Jinak, obavy nemám kvůli mě. Mě se líbí každá epizoda. Jen některá více, některá méně, ale neexistuje žádná, kterou bych rád neměl. Jo, jsem holt divný. :)

Májí pravdu, je to to nejhorší

Nameless píše:
Blbá epizoda :D Už je z tohomoc velká komedie. U Bad guys mi to nevailo, tam to bylo udělaný perfektně, ale tohle byla celkem hrůza. 4/10 + Bonusové 3 body za Tealca na konci :lol:

Přesně s tebou souhlasím

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej tlač. upravit. Pomeranc

Příspěvek 03.3.2007 10:29:08
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se taky tenhle díl moc nelíbil, snad bude další díl lepší. No tento bych ohodnotil 5/10.

Příspěvek 03.3.2007 11:03:05
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Musí plánovat 11.sérii, nemůžu prostě uvěřit, že by jeden z posledních dílů byl taková ptákovina, to prostě nejde.
Za blbost se platí.

Příspěvek 03.3.2007 15:03:39
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já mám pocit, že 11. serii plánovali, to, že nebude, se dozvěděli až po natočení 10.serie. Opravte mě jestli se pletu.

Příspěvek 03.3.2007 16:04:01
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tohle byla skutečně ptákovina, ale konec dílu byl úžasnej, Tealc se musel skutečně divit, smal sem se asi 5 minut po konci dílu, tahle scéna se stane legendární něco jako Window to opourtunity, prostě úžasnej konec, za tenhle díl jinak dávám 5/10 a to jen díku tomu Tealcovi ..:D

Příspěvek 03.3.2007 16:29:45
Urgo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čekal jsem od toho víc...a zajímala by mě jedna věc...
Kdy bude fight with Ori? :(
I hate Togar

me me me me me me me me me me me me me

Příspěvek 03.3.2007 20:32:52
Dr.Snak Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Viděl bych to na poslední díl a hlavně film!!!! Ono si furt všichni stěžujou, že se neřeší problém s Ori, ale zase kdyby se to řešilo furt od tý doby co si stěžujete, tak nadáváte, že jsou tam furt jenom ori a že to není stará dobrá SG...nebo se pletu? :D
[img][http://img393.imageshack.us/img393/3134/fsscorpy2yn6.jpg]http://img393.imageshack.us/img393/3134/fsscorpy2yn6.jpghttp://[/img]
http://www.farscape-world.cz

Příspěvek 04.3.2007 13:02:37
Ráďa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale jo slusna a dobra epizoda, takova ta oddechova s rodinou atmosferou :oops: Libila se mi i ta cast jak gen. Landry se setkal se svou zenou a chce urovnat vztah s ni. Dokazu si predstavit , ze je to dost pro nej slozity , ma obrovsky zavazek k praci a cas na rodinu strasne maly. Konec dilu byl dost husty , chudak Tealc :lol: A to ze tam nebyla akce s ORI , no nekomu to muze vadit ale mne ne :roll:

Toto je spoiler!!!:
Nevi nekdo jak to bude s 20 dilem ? Skonci to tak ze bude otevreny a uzakonci to celovecernim filemem ?

3,5-4/5

Příspěvek 04.3.2007 13:06:15
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jen by mi někdo mohl vysvětlit, proč matka Lamy byla jen o pár let starší než její dcera :D

Poslední epizoda, spoilery jsou známé, a nejspíš se všechno dořeší až ve filmech. Koukni do sekce Spoilery, tam je to popsáno :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.3.2007 13:09:41
Ráďa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jen by mi někdo mohl vysvětlit, proč matka Lamy byla jen o pár let starší než její dcera :D

By ses divila ma mati vypadala ve svych 52 letech jako 30+ leta fakt nekecam , hold u nekterych zen to je takovy nektere starnou driv (myslim tim vzhledove) nektere pozdeji, zalezi na genech a zda moc neni clovek vystaveny stresu z bezneho zivota :roll: A i dost casto se stava , ze vypadaji matky lepe nez jejich dcery :wink:

Příspěvek 04.3.2007 15:38:51
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Urgo píše:
Čekal jsem od toho víc...a zajímala by mě jedna věc...
Kdy bude fight with Ori? :(

V díle 10x20. A zkončí to asi takhle " to be continued" :D
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 04.3.2007 15:42:19
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak to asi neskončí. Já si myslim, že 10x20 nebude až nějak extra vyjímečnej(pokud něco není ve Spoilerech, ty radši nečtu) a rozjedou to až ve filmu a nebo to jenom načnou, ale nemyslím si, že by dali TO BE CONTINUED... :?
Obrázek

Příspěvek 05.3.2007 08:17:01
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

klasicka vyplnovacka, kazdopadne konec ve stylu "vagina, vagina, vagina..." nemel chybu... :)

kazdopadne co se tyce toho konce, mam z toho obavy... Predpokladam, ze to bude efektni, to kazdopadne, ale vyporadat se s goauldy jim trvalo 8 serii a na Orie nenasli zatim vubec nic a presto to maji zvladnout za 2 dily a 2 filmy? No doufam, ze aspon to provedeni bude opravdu stat za to a ne jen takove splachnuti, aby fanousci nerekli...
Surrender or be destroyed!!

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách