Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 27.2.2007 23:54:40
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Příště vás všechny porazím na halvu já :wink: teda jako me de kulecnik zasadne jenom kdyz mi nekdo da napít džusu s trochou vodky ale i tak...ehm..no asi bude sranda :) ale ne..opravdu bych zas nejaky ten sraz dal a slibuju, že se zdržim déle a už vás nebudu podvádět s figurínama :D

Příspěvek 28.2.2007 09:23:51
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Hmm, takže zatím předběžně platí to ponděli, jak přijede Pomeranč? Já že bych se pokusila tomu přizpůsobit rozvrh, aneb, čeká se, co řekne Pomeranč :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.2.2007 11:57:54
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Co řekne Pomeranc, no hmm věc se má tak. Ptal jsem se toho inženýra co jede s náma na nějaký harmonogram programu a on "Já se nechám překvapit jako vy." :roll: Jenom vím, co se bude dít, kolem poledne první exkurze (ČNB) odpoledne druhá (nějaký pivovar, to bude veselo :D ) no a pak jak mi ing. řekl bude nějaká pařba, a spát budeme někde na nějakých kolejích :?:
Takže jsem se zase dozvěděl velké kulové. :roll:
Tak nějak předpokládám, že nás po tom pivovaru zavezou na ty koleje, a že pak teda budeme mít volno, tak bych za váma zdrhl pokud to půjde. Ale jak říkám, nemám tušení v kolik. A to ještě vůbec neřeším otázku, že se v Praze nevyznám a že bych vás musel prvně najít. :D
Nejlepší by bylo, kdyby jste si ten srázek udělali (nejlépe blízko nějakých kolejí, které snad ještě upřesním) a pak tam snad nějak někdy dorazím.
Komplikované jak žebřík. :D Je to na vás.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 28.2.2007 13:15:52
Aldy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vedle dobře známých a zavedených setkání fanoušků science fiction se letos poprvé uskuteční ve dnech 30. 3. - 1. 4. 2007 akce s názvem Scon (Praha, ulice Svatoslavova).

Na co se jako účastníci můžete těšit?

Organizátoři pro Vás připravili velice zajímavý a bohatý program. Hlavní slovo budou mít fenomény Star Trek, Star Wars a Stargate, ale i jiné, méně známé sci-fi série (Lost, BSG, Farscape, Firefly…), které jste na obrazovkách českých televizí určitě nemohli zahlédnout, nepřijdou zkrátka.

Na své si přijdou také vyznavači SF literatury, jelikož program Literární linie bude opravdu velmi obsáhlý, čekat Vás bude nejen Františka Vrbenská, ale třeba i Honor Harringtonová.
Nebude samozřejmě chybět oblíbené Dance Dance Revolution a jedinečná možnost zahrát si populární deskové hry se svými přáteli v příjemné atmosféře conu.

Přihlašte se na Scon právě teď a využijte slevu pro předem přihlášené účastníky. Stačí na stránkách akce (www.scon.cz)
do 11. 3. 2007 vyplnit elektronickou přihlášku. Na stejném místě najdete i aktualizované informace o programu.

Těšíme se na Vás!

Příspěvek 28.2.2007 19:15:48
General
General

Odpovědět s citací

Nojo, my víme, že bude Scon :roll:

OK, lidičky, nějaká možnost, že byste mohli (aspoň někdo) v pátek? Mám volno (asi jediný den, zase jsem se přihlásila na brigádu), tak bychom mohli zkusit minisrázek. A tentokrát bych zůstala určitě nejmíň o hodinu déle :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.2.2007 19:26:45
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Velice, velice komorní :D

já mám v pátek čas přibližně od tří, půl čtvrtý...
patrně to bude na Andělu... někde najdem útočiště... zas tak moc nás asi nebude.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.2.2007 19:32:55
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno jo, Aldy to strká, kam může ;-).

V pátek já nemohu :-(
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 28.2.2007 20:49:37
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

v pátek bych asi mohla...
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 28.2.2007 21:08:06
General
General

Odpovědět s citací

Hmm, no já bych jela asi vlakem, ať teda využiju ten jediný vlak, co mi tam jezdí...když už ho mám zadarmo :D Přijela bych ve dvě odpoledne, teda plus minus, tak spíš kolem půl třetí :) Potřebuju si ještě koupit jednu knihu do školy, měli by jí mít buď v Luxoru nebo Černé labuti. Tak to na ten Anděl stihnu akorát, dojdu si ještě do Dračího doupěte, kouknout se na nové knihy...jo, to bude fajn, hlavně vypadnout z domu. Kde bude sraz?

Takže zatím harém? :lol: Kdo ještě? Kdokoliv...prosím.... :lol:

Příspěvek 28.2.2007 21:14:49
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já si myslím, že to Tillionovi vyhovuje tak, jak to je. :wink: :)

Nu což o to, odpoledne by čas byl, ale asi bych se musel sebrat tak okolo páté, protože už jsem se domluvil s jedním kamarádem.

Příspěvek 01.3.2007 18:03:45
Major
Major

Odpovědět s citací

Kde? No to je ta otázka... je to podle mě celkem jedno, protože místo se pro těch pár lidí určitě najde. Je tam McDonald, KFC, asi tři pizzerie... nevím... osobně bych volil nějakou tu pizzerku.

EDIT: Kdy a kde se teda sejdem? Já tam budu nejdříve v 15:10... což takhle použít pizzerii Carleone?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 01.3.2007 18:16:18
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak je mi líto, ale bohužel se to vyvrbilo tak, že se tam pravděpodobně nedostanu. Nedá se nic dělat. Ale vy to beze mně určitě nějak přežijete. :wink:

Příspěvek 01.3.2007 19:08:55
Parapsycho Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

harám bych bral :twisted: :twisted: :twisted: ne nejsem ******* bohužel nemůžu nemám ani vyndru a škola se mi nějak nahrnula :( :( a nemluvím o tom že jsem byl jen 3 v baru a 800 Kč pryč:/
Nechť tvůj nůž praskne a rozdrolí se.

Příspěvek 01.3.2007 21:14:45
Major
Major

Odpovědět s citací

Takže kdo by moh, ať se staví. Je to zítra, tj. 2. 3. 2007, od 16:00 v MacDonaldu na Andělu...ale je možný přesun do některé z pizzérií okolo.

Přijdou:
Tillion (neboli já)
Sopdet (neboli Sheeba)
Klenotka (neboli Adminka)

Možná přijdou:
LukArcher (neboli S. Freud)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 01.3.2007 21:19:35
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no skoda ja bych se stavil ale to by to muselo byti tak o dve hodiny driv abych tam chvili vydrzel protoze zejtre mame na vesnici karneval a ja tam nesmim chybet 8)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony