Toto je spoiler!!!: |
Už to, že se z někoho má stát atomovka z něj dělá maséra ![]() ![]() ![]() |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Fantastic |
Uf, tak jsem shlédl 17. díl. Čekal jsem od něj hodně a byl to opravdu perfektní díl. Splnil více než výborně mé očekávání. Emocemi nabitý. Perfektní pokračování 16. Ten konec byl HODNĚ smutný. ![]() |
Skvělý díl, zdá se mi, že tohle je ten bod, kdy by se mohli "hrdinové" začít dávat dohromady. Jestli se Isaac s Peterem nezblázní, smrt Simone by je mohla spojit. A Peter očividně už je dost silný a hodně toho umí.A Claire, která zná asi jen Petera, by se ho mohla pokusit vyhledat... Ale když už mají Teda pod zámkem, tak by ta věc s tím zničením NY nemusela být tak akutní. Možná by se měli pokusit zastavit Sylara. A doufám, že Hiro dostane svůj meč ![]() Ale k té epizodě, jak Claire vyšla z toho ohně, stálo okolo plno sousedů, to ji viděli všichni? A je zajímavé, jak se tady lidi mění, z bezcitného Benneta je najednou milující otec a z Hirova otce je záhadná postava, která to nejspíš všechno řídí. Ví o schopnostech svého syna? Nebo je to jen shoda náhod? A neměla by je teda mít i Hirova sestra? Sice nám pár otázek zodpověděli, ale plno jich zbývá. Ale souhlasím se Shortym, že tohle není Lost, kde se pořád snaží být tajemní. A trochu nám načrtnuli budoucnost, takže k ní musí nějak směřovat. Nechci další seriál o superhrdinech, jen...by s tím mohli trochu hnout ![]() Těším se na další díl. Ale vážně nemusím vidět Niki/Jessicu, leda by s tou jejich "linií" nějak pohnuli. |
Jenom jsem Claude vypadal s tím účesem jako debil ![]() A malej Hiro byl naprosto suprovej - ale teda co s tou společností má společnýho jeho táta? A ještě aby se to zamotalo víc tak ten vedoucí tý společnosti bude určitě Liederman ![]() Ale ten konec jsem teda nečekal |
www.youtube.com/watch?v=ZMNnkp_lElQ&NR
www.youtube.com/watch?v=ZMNnkp_lElQ&NR
ona žije ![]() |
To bude hodně vostrý... Ale nemyslím si, že Simone žije - podle mě to budejenom vidina... Ale potěšilo mě že tam ando bude.... A konečně tajemný Liderman odkryje svou tvář... ale jak to vypadá tak zase ve vzpomínce... Protože pokud se nepletu tak ho oslovoval Bennet a navíc to bylo černobílí |
To byla jízda... perfektní díl, solidně zpackaná akce ![]() Ale zajímalo by mě, koho skrýval Claude... |
http://www.youtube.com/watch?v=CODzjz6PwiE&NR
Hiro a Nathan |
Jinak si myslím, že Simone bude asi jen iluze. Má se objevit nějaký nový "mutant", tak je možné, že bude umět vytvářet iluze. Nebo to dělá Peter, mohl tuhle schopnost získat nevědomky. |
...k mému částečnému zklamání:-) ani Heroes nejsou tak nekompromisní seriál, jak jsem si myslel:-) |
Claude is back ![]() ![]() Z Benneta se vyklubal opravdu dobrý člověk a milující otec. Tohle zpracovali hezky. A ten konec...škoda, že se vzpomínky opravdu mažou (chtělo by to obnovitele), protože je pro Claire teď vlastně mrtvý. ![]() |