Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Arma assault a OPF

Arma assault a OPF

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 24.2.2007 18:37:36
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Hrajete Armu ? Jak vám chodí a hlavně na čem ? Je lepší než OPF ? Uvažuji o koupi, ale nevím, jestli mi na to stačí HW (2,8 Celeron D, 1,5 GB Ram 400Mhz, VGA Radeon 9600 256 MB/128 bit, HDD 160 GB Samsung SATA I), tak bych rád slyšel (no v tomto případě je asi přesnější čet) vaše názory. S OPF (včetně Resistance a neoficiálních addonů, misí, kampaní) jsem se zabavil na docela dlouhou dobu. Jen se tenkrát na 750 MHz a 256 MB RAMM (133 MHz) trochu občas cukala a tak jsem si ji po upgradu PC vychutnal znova a lépe. :comp:
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 24.2.2007 19:08:33
Auror Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Arma neni spatna jen je trochu dost zabugovana(s patch 1.01), bez cheatu to nedohrajes v predposledni a v posledni misi je bug, ktery te nepusti dal mel by to opravit patch 1.05 ktery ma vyjit v unoru. zvuky a silnicni znacky jsou z OPF, ale pribeh je naprosto odlisny, zbrane pribyli a hlavne vozidel je vic. Me to bavilo stejne jako OPF. mam proc amd 2 GHz, ram 1G, graf geforce 6600-256 MB. a beha to dost v klidu. jinak koupi orig bych zvazil protoze je vazne dost zabugovana. takze pokud te bavil OPF a nevadi ti ze musis pro dohrani pouzit cheat tak do toho urcite bez.
[img][images/thumbs/Auror_sig1be7.jpg]http://img147.imageshack.us/img147/9554/sig1be7.jpg[/img]

Příspěvek 24.2.2007 19:14:04
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to Auror: jo, o bugách jsem slyšel. Prej docela pomoh patch 1.02. A jestli má vyjít v únoru, tak to je úplně v pohodě i kdyby měl trochu zpoždění. Týden navíc nebo ne mě nazabije.
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“

Příspěvek 24.2.2007 20:15:24
Wyntil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ArmA je dobra... Nevim jestli uz ma na OFP, ale je pravda ze je to docela novinka, tak jeste neni tak "natunena" jak zabehnute OFP. Nemuzu se dockat na 1.05, ale myslim si ze z klidnym svedomim muzu rict ze je to uctyhodny nastupce. Nektere veci jsou vytecne, nektere uz tak ne, ale celkove z ni mam dobry pocit, a te tisicovky nelituju. K technicke strance, mam ntb z Turionem (1,8GHz), 1GB RAM a ATI Mobile Radeon X1600 (128+MB RAM) a na primerenem nastaveni (!= nejhorsi :!: ) mi jede slusne... V noci pri ohnickach by se mozna nejake to fps navic hodilo, ale nestezuju si...

Příspěvek 25.2.2007 11:23:34
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to Wyntil: A jak to vypadá s nejhorším nastavením? Jestli je to vzhledově přibližně jako OPF na střední nastavení, tak je to v pohodě.

Příspěvek 25.2.2007 11:47:36
ElKubo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Armu mi půjčil Ježuro (známý to OFP mišnmejkr). A musím říct, že jsem byl ohromen grafickým zpracováním. fakt nádhera. Singlmise mi jely bez problémů, ale jak sem si dal kampaň, už to nebylo ono. Připadal jsem si jako bych chtěl rozjet CallOfDuty 1 na svém nejstarším Celru433.
Jinak Armu sem zkousel na sestavě: Athlon64 3700+; GeForce 7600GST; 2x512MB DDR@400MHz; Seagate 320 SATA II a rozlišení 1280x1024x32.

Už ste někdo porazil StarForce?
Whoopie! Man, that may have been a small one for Neil, but that's a long one for me.

Příspěvek 25.2.2007 12:40:25
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já na torrentech viděl cracklou verzi, bez SF, česky :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 25.2.2007 14:42:30
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to HAck: o tom neuvažuji, neboť když jsem se hrou spokojený, tak si ji koupím, jako výraz spokojenosti. Ze začátku jsem měl takhle získanou OPF, ale byly hrozný problémy s instalací upgradů a patchů. Tak jsem ji po pár dnech smazal a koupil originál a nelituju. Dobrá hra, tak proč finančně nepodpořit výrobce.

toElKubo: Máš problém se Starforce i v originální verzi? To by mě hodně štvalo, kdyby tato ochrana dělala problémy i na origoš DVD.

Příspěvek 25.2.2007 16:37:07
ElKubo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

StarForce mi dela problem vsude. Original mi jakoze najel, ale nez se to spustilo, cekal sem 5 minut, nez to SF prezvejkal :(
Taky sem se snazil rozjet LockOn pomoci SF nightmare. Nejak to neslo. Mozna to bylo tim, ze Daemon tools neumi dokonale emulovat veskere nalezitosti mechaniky :(
Whoopie! Man, that may have been a small one for Neil, but that's a long one for me.

Příspěvek 25.2.2007 16:55:46
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

přes daemona DVD se StarForce bude dělat problémy, ne proto, že by ji Daemon neuměl, ale že StarForce účelově dělá problémy, pokud se snažíš DVD spustit přes jakýkoli virtuální mechaniky

Zpět na Hry