Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 10x17 Talion

10x17 Talion

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 24.2.2007 09:57:21
@ndy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

jj...nic moc díl... bylo to o ničem a jak se zdá Teal´c je snad nesmrtelnej... :roll:
řekněme, že to už je takovej třetí díl kde se zas tak nic neděje, a příštu bude taky podle mě o ničem... taky nechápu, poslední díly a takhle to odfláknout.. :roll:
[img][images/thumbs/@ndy_cabecerametalgearzp5.jpg]http://img339.imageshack.us/img339/15/cabecerametalgearzp5.jpg[/img]

Příspěvek 24.2.2007 10:32:10
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jenže když točili tenhle díl, tak ještě nevěděli že bude konec :wink:

Příspěvek 24.2.2007 10:50:21
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

titulky, prosim potrebuji titulky... nevite, kdy budou? resp. nemate je nekdo? kdyztak napiste na icq... dik
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 24.2.2007 10:52:28
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ehmm co se týče titulek jsou tady : www.sga-project.com/sgtt když sem to kontrolovala anposledy já zbýval ještě kousek korekce :wink:

Příspěvek 24.2.2007 10:58:13
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Titulky už měli být, ale chybí nám 5 minut překladu. Buďte trpělivý.

Příspěvek 24.2.2007 11:18:17
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Sry za OT: Na nové epizody dokážete čekat půl roku na titulky ani ne 3 dny a už šílíte... zamyslete se nad sebou :wink: Chce to z hluboka dýchat a nepsat zbytečnosti :D
Obrázek

Příspěvek 24.2.2007 11:25:48
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je ale dosť zaujímavé, že keď sa obidve SG vysielali súbežné, tak o takomto čase už titulky boli dávno na oba seriály.. teraz beží iba SG-1 a titulky stále nie sú. Prečo ?
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Příspěvek 24.2.2007 11:34:25
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já ti to povím protože je musí někdo udělat a jen tak nazaplňuje fórum debi*níma dotazama...

EDIT: Když jste všichni tak chytrý tak si je dělejte sami :wink:
Obrázek

Příspěvek 24.2.2007 11:37:01
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Rozhodne nepovažujem svoju otázku za debilnú..
Prácu SGTT si veľmi vážim, len som sa normálne spýtal na vec, ktorá ma zaujíma.. na titulky si rád počkám tak dlho, ako bude treba, takže kľud :)

edit: aj keď je to dosť OT, za čo sa ospravedlňujem, dúfam, že to nakoniec bude zodpovedané..
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Příspěvek 24.2.2007 12:56:18
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
Sry za OT: Na nové epizody dokážete čekat půl roku na titulky ani ne 3 dny a už šílíte... zamyslete se nad sebou :wink: Chce to z hluboka dýchat a nepsat zbytečnosti :D

Ono to bude třeba tím že všichni se neučí anglicky nebo umí ale minimálně ..já si to klído přlouskám sama bez titulků, ale prostě když nejsou titulky nejni to or lidi co neznají AJ smysluplný kddežto když je přestávka tak si prostě musíš počkat a víš že SGA zase vyjde...Ale mezitím se můžou soustředit na něco jiného kdežto když ví že většina lidí ví o co tam běží taksi přijdou blbě a chtějí to vědět taky a co nejdříve ...
Vážím si SGTT a velice je obdivuju a vím jak je těžký najít si čas na nějakou takou prácičku ale rozhodně to není dobeliní dotaz :?

Příspěvek 24.2.2007 13:17:26
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
Já ti to povím protože je musí někdo udělat a jen tak nazaplňuje fórum debi*níma dotazama...

EDIT: Když jste všichni tak chytrý tak si je dělejte sami :wink:

jak říká strýc Pepin, někdo by si tady měl opláchnout přirození teplou vodou... práci sgtt si vážím, stejně jako většina lidí tady, obzvláště když to nikdo jiný nedělá, takže si rád počkám, jen jsem se slušně zeptal...

tímto bych chtěl sgtt poděkovat...
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 24.2.2007 15:18:45
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobře, tak se přestaneme hádat, nemá to smysl. Těch otázek typu, kdy budou titulky by jste se mohli zdržet, stav můžete kontrolavat na webu SGTT, vím, že se dotyčný jen zeptal, ale nic novějšího, než je na webu vám stejně nikdo z SGTT neřekne. Občas se holt stane, že se práce zasekne. Času je bohužel málo.

Příspěvek 24.2.2007 19:59:21
martik__ Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Apple píše:
Titulky už měli být, ale chybí nám 5 minut překladu. Buďte trpělivý.

Vypadá to, že posledních 5 minut překladu zabere dycky nejvíc času :roll:

Příspěvek 24.2.2007 20:52:40
V.lorenc Airman
Airman

Odpovědět s citací

pokud jde o opizodu tak ihned po shlednuti bez titulku jsem kamaradovi rekl ze je to pekna epizoda, pak jsem se zarazil a rekls co to meles vzdyt to byla hruza T nesmrtelnej Mitchela zmlatil jako kdyby se nechumelilo. Pri ty scene jsem si rikal proboha vzdyt Mitchel ma sodanskej vycvik, a chova se jako by poradne neumel ani sebeobranu. Celkove i presto, ze nejsem moc narocnej a vetsina dilu se mi libi tak tady to byla donebevolajici hruza

Příspěvek 24.2.2007 21:05:37
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

JJ s tou nesmrtelností to přehnai a to Sodánské umění mi taky přišlo kapánek nevyužité....mnooo nevim ale celekově epizody Jaffů se mi až tak nelíběj já ráda když je tým celej ..vždycky se mi líbilo když objevovali nové planety jen tak i třeba bez lidí s nějakou zajímavostí ale teĎ mi toho přijde kvanta rozvrtaného a ještě víc nedořešeného . ...tak např. Zajímali mě Furlingové a nic
Jaffská rada: Zase problémy žádný schopný vůdce cchce to další děj ale kam ho strčí to mě zajímá- při tom ta SG1 z alternativní reality tuhle část vyřešenou měla vedll je Bratac ...
Luciánská aliance: Sice ta epka minulá k ní trochu patřila ale chtěla bych nějakej pořádnej střet ....
Zajímali by mě rasy se kterýma se setkali dříve ani Asgardi už nejsou vidět ..při toom by mohly být tak zajímaví ....Ori jsou sice hezkcí netřápelé ale nevim nevim bude mi to připadat asi blbě když seknou poslední epku a Ori budou strašit dál a výsledek bude až ve filmu kterej yjde bůhví kdy.....sem zvědavá

tenhle díl : 5/10

Příspěvek 24.2.2007 22:15:08
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sorry za OT:
Nebylo by lepší na webu SGTT psát něco jako "Pravděpodobné vydání titulků"? Myslím že by to mnoha lidem ulehčilo čekání.

Příspěvek 24.2.2007 22:18:27
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No od toho jsou tam ty procenta :wink: a Pak většina lidí by byla nasr**ných kdyby potom vyšli déle než bylo napsané :lol:

Příspěvek 24.2.2007 22:28:04
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dyť ty procenta jsou tam k ničemu, vůbec to neplní svojí funkci :D třeba si vzpomínám nedávno tam u nějakýho dílu bylo "Korekce: 99,99%". To by samo o sobě nebylo moc divné, protože si člověk řekne: "bezva, za chvilku to bude". Jenže jaké bylo moje překvapení, když to tam bylo celou noc :lol: . Mně teda neříkejte že korekce 0,01% epizody (což jsou tuším nějaké 4 ms) trvá celou noc :roll: :D :D

Takhle by to bylo lepší, protože by pak člověk věděl, kdy přibližně to asi bude. Takhle je to akorát na mrtvičku :lol:

Příspěvek 24.2.2007 22:31:40
Trellac Airman
Airman

Odpovědět s citací

janinka píše:
No od toho jsou tam ty procenta :wink: a Pak většina lidí by byla nasr**ných kdyby potom vyšli déle než bylo napsané :lol:

A když tam už dvě hodiny je 100%, 100%, 97% tak by člověk počítal, že to bude do maximálně 15 minut hotové... Jinak jejich práce si vážím jen mě zaráží, že například titulky na Prison Break jsou několik hodin po odvysílání hotové a u SG1 to trvá tak dlouho...

Příspěvek 24.2.2007 22:33:35
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Předpokládám že titulky se projíždějí několikrát celé a pokaždé se nacházejí menší a menší chybky. Proto bych se nedivil že ty poslední procenta trvají nejdéle...
A vůbec, tuhle diskuzi o titulcích ukončete, je to off-topic a je na to vyhrazená celá sekce. A navíc tím že si budete neustále stěžovat titulky neurychlíte, naopak ještě zbrzdíte, jelikož čas věnovaný překladateli na odpovídání na pořád stejné dotazy mohl být využit k dokončení korekcí....
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 24.2.2007 23:37:01
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

A když tam už dvě hodiny je 100%, 100%, 97% tak by člověk počítal, že to bude do maximálně 15 minut hotové... Jinak jejich práce si vážím jen mě zaráží, že například titulky na Prison Break jsou několik hodin po odvysílání hotové a u SG1 to trvá tak dlouho...[/quote]

Njn jenže když nejsou lidé tak nejsou lidé a titulky pak dostaneš v úplně perfeektím stavu ......už vyšly :D

Příspěvek 25.2.2007 13:04:50
Ronon_Sokol Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak mě se díl líbil, Teal'C tam pěkně vyklepnul Mitchella a docela si to dával, ale stejně mu i Bra'tac řekl že de do ****, měl by začít makat!! Rubat do pytle atd.. Tendle díl se mi líbil mnohem víc než ty nudný předtím, byl dobrej dal bych mu 8/10. Takovejdle dílů by to chtělo víc.
Ronon is the best!!!

Příspěvek 25.2.2007 13:41:54
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ten díl se nelíbil, protože jak se zdá Teal'cka se nedá zabít. Jednou přežije výbuch, podruhé bodnutí mečem.
Díl tak 5/10.

Příspěvek 25.2.2007 13:45:36
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Diel bol dobrý, akčný, jediné, čo sa mi nepáčilo, je Teal'cova nesmrteľnosť...

Tiež si dám na čelo žltý slovenský znak, premenujem sa na Sila, prežijem výbuch bomby z pár metrov, postrelím sa tyčovkou, prepichnem sa mečom a ešte budem bojovať palicou rýchlosťou Chucka Norissa..

Už po tej bombe by ma vyniesli :D

Stargate Odyssey

Příspěvek 25.2.2007 14:05:33
Jack_xy

Odpovědět s citací

Taktéž zde promazáno od nevhodných příspěvků.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách