Pravda, když už sraz, tak se vším všudy. Sice pochybuju, že budu mít čas toho hodně vypalovat, jelikož se zítra i v pátek vrátím ze školy až v osm, ale večer by se to snad zvládnout dalo.
Nemá tu, nějaká předobrá duše, Babylon 5, který mi snad jako jediný chybí ke shlédnutí (z těch "klasických" seriálů)?
Nabízím toho dost, především svou neskromnou sbírku filmů s Davidem Hewlettem, které nikde neseženete a mezi nimiž jsou dvě perly, Nothing a Treed Murray
Pak moje tradiční agitace- Dr. Who, Farscape, Firefly, ST (DS9 a Enterprise), Torchwood, Battlestar Galactica...er, ještě si na něco vzpomenu
Jen mám limit tak max. 3 lidi, víc bych asi nestihla a prosím, napište si nejpozději do pátku večer, abych si stihla nakoupit DVD (a vy taky, na výměnu

) a abych to hlavně stihla vypálit.
Jo a jen btw. prohoďte si Torchwood s BSG a máte můj osobní žebříček nej seriálů

SG zařaďte na první místo...je to srdcovka a já jsem věrná

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.