Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 20.2.2007 - Potvrzení zpráv o 4. sérii

20.2.2007 - Potvrzení zpráv o 4. sérii

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 21.2.2007 15:40:04
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Phebeus píše:
TAk to jsem zvědavej že by někdo další umřel??Jinak doufám že ta Rasa bude spojenec a doufám že to s Wraithy nebo Ausaranu něják vyřešej halvně doufám že něják jinak ,aby nekopírovaly SG-1 :lol:

proč by měl někdo umírat? prostě se třeba bude chtít vrátit k rodině :P

Příspěvek 21.2.2007 16:24:17
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ta zpráva mě moc nepotěšila.
1. Nová rasa, nevim, nevim, řekl bych, že už jich je tam docela dost.
2. Carterová, nevadí mi, ale aby byla ve 14. epizodách SGA, to mi příjde jako doceal moc.

Uvidíme, jak to nakonec dopadne...

Příspěvek 21.2.2007 16:29:55
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To Klenotka: Že ty se vždycky necháš tak snadno vyprovokovat. Já mám rád Samanthu, jako ty Rodneyho. Kdybych měl rozčíleně reagovat pokaždé, když někdo napíše, že je Carterová (teda už mě to příjmení začíná připadat jako sprosté slovo :roll: ) až přespříliš dokonalá, že je "paní všechno vím", že jí v Atlantis nechce, že je Amanda hrozná herečka atd. tak se ureaguju k smrti. :)

Podle mě je Rodney stejně dobrý vědec jako Sam, jenom je o něco víc temperamentnější a unáhlenější, toť vše. A to nemyslím jako urážku, ale naopak jako klad. Takhle je s ním víc zábavy a je přiznávám, pro spoustu lidí o něco uvěřitelnější postava. Ne pro mě, já mám rád oba dva úplně stejně.

A jinak nevím jestli je to už známo, ale před chvílí jsem četl, že by se Amanda Tapping měla přidat k hlavnímu castu, takže asi bude narozdíl od Jewel Staite, i v úvodní znělce.

Příspěvek 21.2.2007 16:41:17
Drekorian Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
OMG, jen ne žádný SG1 Legacy, díky moc, ale na SGA koukám hlavně proto, že to je nebo aspoň bylo něco úplně jiného než SG1. McKay a packal? Jasně, hlavně, že Carterová je zase pro změnu dokonalá, takový Ferda mravenec...vážně, tyhle postavy jsou si v základě tak podobné a přitom tak odlišné, že je to docela zarážející. McKay je normální vědec, člověk, co dělá chyby, Sam je vědec, co...chyby nikdy nedělá, což podle mě trochu normální není. Kdo nikdy neudělal chybu? A co třeba to, jak vyletěli s Orionem na oběžnou dráhu při výbuchu sopky? Velmi zpackaný nápad, pravda. :( Jděte s těmihle názory...na Lapiduch:roll:

Doufám, že nenapíšou podzim a nebudou tím, asi jako v případě "jara" myslet poslední měsíc tohohle období, čili listopad :roll: Druhou půlku 3. série odsunuli pro Amíky až na duben. To mě štve. Nejsem z těch změn nějak nadšená, ale to neznamená, že se netěším. Ne na Sam, přes to už jsem se přenesla a začíná mi být docela jedno, pokud se jim tam nebude moc motat pod nohy a pokud to nezmrší při psaní postav. Ale těsím se hlavně na to, jak to dopadne s městem, na Jeannie, na Michaela....no, to už jsem tu psala).

Toto je spoiler!!!:
A s tím Teal´Cem, asi to bude jen epizodní role, protože myslím, že opravdu dalšího neužitečného tam nepotřebujeme. Máme Teylu, ta zastane celou armádu neužitečných! :wink: Ale doufám, že neudělají radost Lapidušákům a neudělají z toho Atlantis: SG1 :(

Klenotka, jeden z lidí, kteří mi svými názory dokáží hnout žlučí. Samotný Atlantis je sice hodně fajn seriál, ale rozhodně by nikdo neriskoval, že našim oblibeným hrdinům v galaxii Pegasus jednou prostě dojde štěstí a nějaká armáda záporňáků se zmocní brány vedoucí přímo na Zem.

Omluvte mě, ale Atlantis prostě nemáz logického hlediska smysl... SG-1 chránila naše zadky, no nic... asi jsem moc velký 'Homeworld patriot'...

K tomu McKayovi, je mi jasné, že Hewlett je tvoje tajná láska, každý má svého oblíbence (u mě je to třeba Ben Browder - nejen kvůli Farscapu), nicméně McKay se objevil ve dvou epizodách tuším že 5. a 6. série (už si nejsem jistý, dlouho jsem to neviděl, omlouvám se všem SG gurům) ve stylu přišel jsem, zvoral jsem, odešel jsem... A najednou 'Rodney je king' v Atlantisu? Zajímavé, trochu podivné...

A Sam taky dělá chyby... namátkou epizoda 6. série Red Sky. Anyway, ta postava je zkrátka koncipována jinak... Sam je imho člověk, na kterého se lidi obrací ve chvíli kdy se loď potápí, kdy naděje umírá a kdy je potřeba se na někoho spolehnout.

Příspěvek 21.2.2007 16:42:59
bloodust Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmmm, nova rasa... , jen je zajimave ze v sg1 se bojovalo proti goauldum 7 rad ale v sga se proti wraitum bojovalo 2 a 1/2 rady :D celkem zajimave..., na to ze wraitu ma byt cela galaxie ale na vetsine planet na kterych byl tym zadny nebyl maximalne narazili v cele galaxii zrovna na Michaela :) ,ale kdyz jim neklesa sledovanost tak budiz, alespon se dozvime neco noveho :lol:
^Gaming 4ever^

Příspěvek 21.2.2007 16:43:12
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, já jsem teď o Samanthě nic takového neřekla, ale je pravda, že mě tohle docela štve. A bojím se, aby to ten směr nenabralo i v SG1, kde bude McKay za břídila a Sam za tu, co dá všechno do pořádku. Nechci druhý Pegasus Project :(
Main cast? Hmm, super, něco takového jsem taky už někde četla...to je teda, no, jako vážně z toho kouká potenciál, kdyby tam byla s lodí a tak, ale main cast? :roll: Myslím, že i když můžeme namítat, že se tohle neví najisto, tak kdyby to byla pravda, tak těžko někomu vyvrátíš to, proč udělalu z Torri recurring....
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.2.2007 16:45:32
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Markus píše:
Toto je spoiler!!!:
...
A jinak, jak už někde poznamenala Klenotka, doufejme, že se nesejdou v jedné místnosti Ronon, Teal'C a Teyla, protože to by nás čekalo pár minut ticha. :)

Toto je spoiler!!!:
Několik vteřin ticha, pak cvičný výstřel do tmy od Ronona, následné Teylino "Mohl jsi někomu ublížit", ale Teal'c by je všechny trumfnul pozvednutím obočí ...jako srovnávat ty dvě opičky a Teal'ca...je dalece před nima :)

Klenotka píše:
...McKay a packal? Jasně, hlavně, že Carterová je zase pro změnu dokonalá, takový Ferda mravenec...vážně, tyhle postavy jsou si v základě tak podobné a přitom tak odlišné, že je to docela zarážející. McKay je normální vědec, člověk, co dělá chyby, Sam je vědec, co...chyby nikdy nedělá, což podle mě trochu normální není. Kdo nikdy neudělal chybu?...

Klenotko, Klenotko...vážně, jak říkal Markus, kdykoli přijde na toto téma, popadneš nejbližší zbraň a jdeš tvrdě do protiútoku. Sam není neomylná, udělala chyby, i když je fakt, že méně jak Rodney. Ono takhle na ní nadávat, jak je "bezchybná" a kdyby toho spackala o něco víc než Mer, tak by byla zase "to nemehlo, co nic neumí". Kdo chce psa bít...:?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.2.2007 17:01:42
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Main cast? Hmm, super, něco takového jsem taky už někde četla...to je teda, no, jako vážně z toho kouká potenciál, kdyby tam byla s lodí a tak, ale main cast? :roll: Myslím, že i když můžeme namítat, že se tohle neví najisto, tak kdyby to byla pravda, tak těžko někomu vyvrátíš to, proč udělalu z Torri recurring....

To jsem četl v poslední novince na Solutions Blogu. Tak my hlavně nevíme, proč Torri odchází z main castu, že. Třeba odchází ze své vlastní vůle, jako před lety Michael Shanks. Takže v tom případě by bylo naprosto logické, že jí někým nahradí a proč jí nenahradit ověřenou a oblíbenou postavou, než nějakým nováčkem, který může jednoduše selhat. V takovém případě vyčítat Amandě, že to vzala by bylo, jako vyčítat Corinu Nemecovi, že to vzal po Michaelovi. Prostě jen využila příležitosti, která se jí naskytla. :wink:

Příspěvek 21.2.2007 17:03:08
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Je to jen blbost scénáristů, že neumí pořádně napsat ani jednu z postav s tak velkým potenciálem. Carterové dali možnost nějakého rozletu v 8. sérii, pak to zase zazdili, z McKaye udělali jen komika, který se snaží do zdi dlabat lžící a když je dají dohromady, tak je to "Sam všechno ví" a "Vytáhněme na Rodneyho citrón". :( Ano, jsem naštvaná, ale nemá to nic společného s Carterovou, trochu jsi ten můj příspěvek vytrhla z kontextu, když jsi vynechala poslední větu :roll:
Atlantis v první sérii byla tak něco úžasného, svěží vánek. Pak to celé překopali, vyměnili jednu nevýraznou postavu za jinou, kterou tak zmršili, že se celou třetí sérii snaží aspoň sbírat drobečky a něco s ním dělat. Teylu zazdili úplně, Elizabeth nejspíš odstrčí na druhou kolej, Carson je pryč, ale zato budeme mít postavu, která je sice fajn v SG1, ale kde byla 10 LET a měla tisíc možností se projevit. SGA je tu tři roky, s postavami, které jsme ještě ani nestihli poznat a oni už je posílají pryč.
Tak se omlouvám, že jsem trochu naštvaná, ale na SGA jsem se začala dívat úplně zvlášť bez SG1, ještě před shlédnutím 7-9 série SG1, přivedlo mě to vlastně zpět k SG...a shlédnutí 1. série SGA jsem už SG1 zdaleka nebaštila tak jako dřív. Je to můj oblíbený seriál, se všemi těmi chybami, co mu lidi vyčítají, prostě je v něm "mé srdce" a to skoro doslova....takže promiňte, že trošičku zuřím, když neustále říkají (z mého hlediska ovšem), jednu špatnou zprávu za druhou (a to nemyslím teď přítomnost Carterové, i když to ze začátku tak vypadalo)

EDIT: 2Markus: Já taky ale nemluvím za sebe, jasně že nic nevíme, ale koukni se na GW, odtud vane moje špatná nálada, když tam člověk čte různé spoily z časopisů a rozhovorů. Proti Amandě rozhodně nic nemám a nemůže jí nikdo vyčítat, že chce ve svém oblíbeném "světě" strávit delší čas. A Torri docela dobře může jen svou roli zredukovat kvůli rodinným důvodům, jen říkám, že to přesně vypadá tak, jak si to lidi myslí-Torri poslali pryč, aby mohla udělat místo Amandě. Já si to nemyslím, ale některým hodně fanatickým fanouškům SGA, kteří nikdy neviděli ani jednu epizodu SG1 to těžko vysvětlíš. Zase odkazuju na GW fórum, stačí si tam pročíst pár topiců :arrow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.2.2007 17:07:56
martik__ Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Souhlasím s Klenotkou.

Carterovou mám rád, ale patří do SG-1. V Atlantis bych ji dokázal zkousnout i třeba ve 4 epizodách, ale 14 je už trochu moc. A pokud se ještě k tomu začne chovat stylem "já jsem vševědoucí, ty jsi idiot" jak předváděla v SG-1 10x03, tak to už bude vážně na zamyšlení. :roll:

Příspěvek 21.2.2007 17:14:38
Drekorian Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Svěží vánek?

SGA má/mělo jen tři skutečně dobře zahrané postavy: McKaye, Becketta a samozřejmě Zelenku (ačkoli ten je v našich končinách spíš taková nekalá soutěž).

Sheppard, Weirová, Teyla, Ronon, Ford.... nuda nuda nuda... neskutečně příšerně napsané a podprůměrně zahrané postavy.

Prostě nevím, kde ten svěží vánek vidíš.

Rodney není jen o "Vytáhněme na něj citrón" (ačkoli je to docela prdel :lol: ). Ale jak může člověk, který vyhodil do vzduchu (hm, špatné slovní spojení) tři čtvrtě mimozemské sluneční soustavy buzerovat jiné dva lidi, protože spustili nějakou mašinu? (Sunday)

Příspěvek 21.2.2007 17:21:40
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To martik_: Tyhle reakce typu, proč ve čtrnácti a proč ne jenom ve čtyřech, nemám moc rád. Opět vytáhnu můj oblíbený argument a to DS9. Michael Dorn hrál v sedmi sériích TNG, pak přešel do DS9 zrovna také ve čtvrté sérii a nebylo to na škodu. A nebyl jen v části dílů, ale snad ve všech a až do konce seriálu. Proč nedat Amandě šanci dokázat, že bude přínosem. Když ne, budu první kdo bude křičet, že to podělali. A protiargument, že Worf byl mnohem lépe napsaná postava, neberu. To je věc názoru.

To Klenotka: Tak já si nemyslím, že těch SGA fanatiků je tolik, že by to mohlo ohrozit sledovanost. Myslím, že valná většina z těch fanatiků bude jen reptat, ale bude se dívat dál a těch, které by částečný odchod Torri a příchod Amandy mohl odradit od sledování, je minimum. Teda alespoň doufám. :wink:

Příspěvek 21.2.2007 17:30:57
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Však můj je to oblíbenej seriál taky. Rodneyho mám hrozně moc ráda, vždyť to víš ;-). Kdyby mi nabídli možnost, že Carson nikdy nezemřel a Elizabeth tam bude dál za cenu toho, že tam nebude Sam...hned to beru. Ne proto, že bych tam neviděla Sam ráda, ale proto, že bych raději viděla zpátky mile se usmívajícího doktora, jak si povídá s vedoucím expedice. Rozhodně to tedy není tak, že bych ze Sam udělala záplatu na ránu, mám ji ráda sama od sebe, ale jelikož budou dvě ze čtyř mých nej postav v tahu, snad se na to nadále budu dívat se stejnou láskou. I když, kdyby tam byli všici + ještě Sam...to by byla krása *zasněný úsměv*

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.2.2007 17:44:12
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No doufám, že ta nová rasa bude náš spojenec, jelikož ti jsou v Pegasově galaxii hodně nedostatkovým zbožím.
Naposledy upravil Pan Citron dne 21.2.2007 17:52:34, celkově upraveno 1
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 21.2.2007 17:51:02
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No nová rasa. Já bych to neviděl negativně, pokud to nebude nějaký high-tech emzáci, kterým stejně dáme na ... tykadla. Chybí mi rozvíjení už známých ras. Byl by dobrej zvrat, kdyby se ze známé zapadlé rasy stal silný hráč. Něco jako my. Našli jsme Atlantis a už se montujeme všude. Proč se něco podobnýho nemůže podařit i jinýmu?
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 21.2.2007 18:31:01
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Drekorian píše:
Svěží vánek?

SGA má/mělo jen tři skutečně dobře zahrané postavy: McKaye, Becketta a samozřejmě Zelenku (ačkoli ten je v našich končinách spíš taková nekalá soutěž).

Sheppard, Weirová, Teyla, Ronon, Ford.... nuda nuda nuda... neskutečně příšerně napsané a podprůměrně zahrané postavy.

Prostě nevím, kde ten svěží vánek vidíš.

Rodney není jen o "Vytáhněme na něj citrón" (ačkoli je to docela prdel :lol: ). Ale jak může člověk, který vyhodil do vzduchu (hm, špatné slovní spojení) tři čtvrtě mimozemské sluneční soustavy buzerovat jiné dva lidi, protože spustili nějakou mašinu? (Sunday)

Řekla jsem BYL svěží vánek. V první sérii, když to vypadalo, že SG1 skončí, otěže převezme Atlantis a po třech, čtyřech letech začnou s dalším spin-offem. Jenže s SG1 pokračovali, vrhli všechny síly do nových postav a zápletky v SG1 a SGA šla docela do kytek tím stylem, že autoři, píšící primárně pro SG1 a občas si odskočící do Atlantis, si právě z Atlantis začali dělat vedlejšák a sitcom. Nebylo to špatné, ale něco tomu už chybělo....nevím, no. Doufám, že teď, když bude Atlantis jediná SG, tak tam vrhnou veškerou energii a něco z toho dostanou.

2Tar-ara a Markus: Já vám rozumím, že máte rádi Sam, ale určitě chápete, z čeho mám obavy a o co mi jde.

Příspěvek 21.2.2007 18:32:27
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám že ta rasa nebude jako Asgardi jako myslím tim ,aby se chovaly jinak teda pokud budou spojenci .A ke Cartrové lidi hlavně se nehádejte nemá to cenu uvidíte jak to dopadne . :wink:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 21.2.2007 19:18:45
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Markus píše:
Toto je spoiler!!!:
Tak já si myslím, že na rozdíl od Samanthy bude Teal'C jen čistě epizodní Guest Star a objeví se v jedné, maximálně ve dvou epizodách. Samozřejmě to může být i jinak, ale tak mi to připadá.

A jinak, jak už někde poznamenala Klenotka, doufejme, že se nesejdou v jedné místnosti Ronon, Teal'C a Teyla, protože to by nás čekalo pár minut ticha. :)

Si nemyslím, že by nastaly minuty ticha, Teyla by odkecala nějaký trapný monolog za všechny. Ostatně blbý kecy jsou její specializací, krom překážení a divných mimických výrazů.

K truchlení za staré přátele - hlavně ať se nestane nic ošklivýho Radkovi nebo Lornovi, stačil už ten Carson. Elisabeth klidně oželím, ale Rodney by mi chyběl.
Cartrová mi do Atlantis prostě stále nějak nejde. V posledních epizodách SG1 jsem jí nějak přestala mít ráda a teď mám strach, že přijde geniální Cartrová a z ostatních se stanou jen trapné opičky stylu dr.Lee, a to si Radek nezaslouží.
Doufám, že nová rasa bude přátelská, další nepřátelé už by byla docela trapárna. Bylo by to už strašně přeplácaný. Navíc nějakej silnej spojenec by Atlanťanům prospěl.

Příspěvek 21.2.2007 19:26:17
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To chce myslet pozitivně.
Sam - 14 epizod No 14 je v numeroligii prý docela dobrý číslo je z oněch které vedou k výšinám, přes strádání vždycky k dobrému.
Truchlení za postavy? Třeba se konečně dočkáme a postavy nám začnou projevovat víc citu k těm chudákům co už žádné nemají :cry: . A nemusí nutně nikdo odejít, tech mrtvých je tam už dost. Tak proč netruchlit pro ně? :lol:
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 21.2.2007 19:41:41
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Zajímavý článek:

http://featuresblogs.chicagotribune.com/entertainment_tv/2007/02/amanda_tapping_.html

Angličtináři čtěte, pro neangličtináře (měli byste se naučit pořádně anglicky, bude se vám to hodit :lol: ), pár přeložených úryvků. Jde o rozhvoor s J. Mallozzim. Něco ve spoileru, něco ne:

"Mallozzi nebyl kontkrétní, jak Weir a Sam zapadnou do řetězu velení (ani neřekl, v kolika epizodách Weir bude), ale u Sam půjde o ´podpůrnou roli´. Bude důležitým členem expedice, ale tým Atlantis je tým Atlantis. Příběhy se budou soustředit na postavy týmu a na jejich vývoj. Sam tam není, aby zastínila ty, co tam máme, ale jako podpora."

Ale Carterová bude pro McKaye další mozek, s nímž se bude moct dělit. "Může trochu vypomoct Davidovi s technobláboly-David má obrovské množství textu."
Zkušenost Carterové jako vědce, vojáka a velitele se taky bude hodit"

K Beckettovi: "nikdo ve sci-fi nikdy nemusí zemřít, takže to, že se objeví ve 4. sérii je docela dobře možné." Mallozzi ale vyloučil, že by se Beckett povznesl.

Na otázku, jestli ještě někdo z expedice odejde, odpověděl, že "musíte počkat a uvidíte"

"Když se dívám na těch 10 epizod, které zatím máme připravené, tak musím říct, že spousta věcí se změní. Někteří fanoušci nebudou rádi, jiní to budou milovat. Budeme hodně hýbat s postavami, máme pro každou postavu jednu epizodu. Hodně se dozvíme o soukromí postav a dovíme se věci, které jsme předtím nevěděli. Také rozvineme trochu linii s Wraithy a objevíme novou rasu." Tato rasa má být "nevyzpytatelná". Je to taková typická rasa, která se dá v galaxii Pegasus očekávat . Je to typ rasy, na který jsme mohli párkrát narazit, ale zatím ne v SGA."

V současnosti nejsou plány pro to, že by se Mitchell, Vala nebo Jackson objevili v Atlantis, ale nevyloučil to.

Toto je spoiler!!!:
V jedné epizodě na začátku 4. série se objeví Teal´C (teorie je, že bude v epizodě, odehrávající se částečně na Zemi)

"Taky děláme na něčem, co by se dalo nazvat ´příběhová kontinuální linie´"

Taky dodal pár informací k filmům, ale je to, to co se už ví. A pak taky, že ví o nespokojenosti fanoušků, ale doslova řekl, že "abych byl krutě upřímný, fanoušci na naše rozhodnutí nemají vliv"

Tak nevím, přeberte si to, já si počkám, na nějaké ujišťování moc nejsem....

Příspěvek 21.2.2007 19:54:16
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

...máme pro každou postavu jednu epizodu...

Doufejme, že se to týká i Zelenky. Snad napíšou něco pořádnýho i pro Teylu. Něco, co by její postavu dál rozvíjelo a pod.

"Taky děláme na něčem, co by se dalo nazvat ´příběhová kontinuální linie´"

Má tajná přání byla vyslyšena :D . Snad to bude minimálně něco jako pětidíl (nemyslim 1 episoda v pěti, ale pět provázaných episod po vzoru DS9).

K otázce Sam bylo řečeno dost. Víc to rozvíjet nebudu. Jen to, že souhlasim spíš s Klenotkou.

Ende, Schluss
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 21.2.2007 20:21:36
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ke Carsonovi... doufám, že se nevyplní mé obavy a nešoupnou tam nějakého Carsona z paralelní reality...:? :roll:

Kontinuální linie? Mno, nevim, nějak jim to moc nevěřim.

A to, že fanoušci nemají na rozhodnutí vliv? ...aha, já myslela, že to dělají pro fanoušky, tak to jsem se sekla...

Jako, něco nezní špatně, ale po zkušenostech...ne, že bych chtěla být pesimista, ale ne, že bych se netěšila...

Příspěvek 21.2.2007 22:22:27
theonas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja to vidim takhle : zijeme v dobe kdy se vsechno toci kolem penez a hlavne v Americe je to videt nejvic. A rekl bych ze to funguje asi takhle: Nejaka televize vam da omezene mnozstvi penez abyste jim natocili ten nejlepsi serial ktery kazdeho zaujme s temi nejmesimi moznymi naklady v nejkratsim moznem case. Me osobne by v pozici nejakeho bosse ktery z toho chce vytriskat co mozna nejvic vubec nezajimalo jestli se nejake mensine fanousku nelibi nejaky presun postav atd. Cartrova jak uz nekdo rekl je overena a je jistota ze prilaka vic fanousku nez nekdo neznamy. Neni mozne za jediny rok promyslet vsechny postavy do uplne dokonalosti aby se to kazdemu libilo kdyz ani nevite jestli se pristi rok natoci dalsi serie. Takze proste ten kdo ma penize (a ty urcite nemaji producenti) si urci podminky a jede se....... Podle meho nazoru se nikdy nedockame SGA takoveho jaky bysme si prali, takze to berme s nadhledem a jestli to dopadne jakkoliv spatne ? "Tlacitko EXIT" vam vzdycky umozni
zapomenout!!
Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci.

JAN WERICH

Příspěvek 23.2.2007 13:14:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak je to oficiální, Amanda Tapping bude v úvodních titulcích :?

Peter writes: “Come Season 4, will Amanda Tapping be seen in the Opening Credits?”
Answer: Yup.

Tak teď už musí říct, proč Torri zredukovali na vedlejší postavu, protože jinak si z toho lidi udělají své vlastní závěry... :(

Příspěvek 23.2.2007 13:31:08
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já jsem rád, že bude v úvodních titulcích. Překvápko. :wink: :)

Ale chtěl jsem říct něco jiného. Vem si, že PMG byl také v úvodních titulcích a nedá se říct, že by byl hlavní postava, takže nevím, co je na tom tak hrozného.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM