Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 20.2.2007 - Potvrzení zpráv o 4. sérii

20.2.2007 - Potvrzení zpráv o 4. sérii

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 20.2.2007 22:32:06
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mno tak se potvrdělo to co jsme už věděli dlouho. Sam uvidíme 14x někoho to naštve, někoho potěší, budou nové postavy a v březnu se začne natačet. Jediná věc která mi ještě chybí je kdy s můžeme dočkat prvního dílu 4. Sezóny v TV. Už se nemůžu dočkat ...

Příspěvek 20.2.2007 22:38:05
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky proto je tam to potvrzení :wink: a pak s tou novou sérií je myslím jasné, že by se mělo vysílat jako každý rok někdy na začátku července.

Příspěvek 20.2.2007 22:41:21
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nová mocná rasa? ........ aby to nepřepatlali-tech ras je tam uz dost

Příspěvek 20.2.2007 22:41:25
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

že by to byli očekávaní Furlingové?

Příspěvek 20.2.2007 23:07:47
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Furlingy "očekáváme" už od 3. řady SG-1, spíše podobně jako s Ori vymyslí nějaké ultranadupané emzáky, kteří nás budou jednu řadu drtit aby je pak Atlantis nějak "neobvykle" vydrtila... jak rád bych se mýlil.. :cry:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 20.2.2007 23:12:45
Jockey[CZ] Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Až na tu Carterovou to zní celkem dobře a s těma Furlingama bych už nějak ani do budoucna nepočítal.

Příspěvek 20.2.2007 23:13:15
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ono to spíš zatím podle naznačených zpráv od Mallozziho vypadá na nějakou rasu spojenců/nespojenců....nejspíš něco jako Genii, asi vyspělejší, ale stejně nevypočitatelní. Teda to už tak odhaduju, ale podle otázky a odpovědi by se tak dalo soudit... :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.2.2007 23:35:58
Shanks1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

co to znamená: truchlení nad ztrátamy bývalých přátel. To jeko že všichni zahynou nebo co?

Příspěvek 20.2.2007 23:52:29
Trellac Airman
Airman

Odpovědět s citací

Může to i být nějaká rasa spojenců. V SG-1 mají asgardy tak atdy budou mít ?????. :D

Příspěvek 21.2.2007 00:01:07
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

no tak s tymi spojencami to bude asi tak ako s noxami v sg1. spjencami boli ale nezda sa mi zeby sa javili ako spojenci... :)

Příspěvek 21.2.2007 00:53:42
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Shanks1 píše:
co to znamená: truchlení nad ztrátamy bývalých přátel. To jeko že všichni zahynou nebo co?

třeba to, že Weirová bude jen v málo epizodách, možná vůbec

Příspěvek 21.2.2007 01:42:05
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Truchlení nad ztrátamy bývalých přátel...??? To jsem na ně zvědavá...
A s tou mocnou rasou...spojenec by byl krásnej, ale spojenec, ne další nepřítel...a tohle bude hrát asi na obě strany (uvidíme, podle toho, no).
Na Sam se samozřejmě moc těším :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.2.2007 09:16:24
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak nevím, např. Asgardům trvalo 8 serií než z nich něco vylezlo... Jen doufám, že ta rasa nebude nepřátelská, pač na jedno městečko 3 trubo nepřátelské rasy, to už by bylo přehnané... Ledaže by našli další Atlantis nebo aspoň antickou základnu, kterou by zprovoznili a usadili se tam... Že by "dědictví" Asuranů??

Každopádně ať hejbnou kostrama... :D
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 21.2.2007 09:44:04
Sokoro Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

kdyby raci misto novych ras pracovaly s wraithy :( i tak se ale tesim, je fakt ze by tam mohly bejt i novy mene vyznamny a zajimavy rasy.
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"

Příspěvek 21.2.2007 10:25:19
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak na GW aktualizovali informace o čtvrté sérii a napsali:

Stargate Atlantis will return for its fourth season this fall in the U.S., SCI FI Channel announced today.

No, nejsem dobrý angličtinář, ale mám pocit, že se můžeme na čtvrtou řadu těšit až na podzim. :cry: A já jsem počítal se srpnem. To mě trochu naštvalo.

Jinak se moc těším na Samanthu, i na novou rasu. Nemyslím si, že bude čistě nepřátelská, to by byli scénáristé trochu na hlavičku. Už mají dvě supersilné nepřátelské rasy a že by k tomu všemu přihodili ještě další? To si nemyslím.

Příspěvek 21.2.2007 11:32:48
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dobrých a k tomu ještě navíc potvrzených zpráv není nikdy dost
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 21.2.2007 12:18:36
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

TAk to jsem zvědavej že by někdo další umřel??Jinak doufám že ta Rasa bude spojenec a doufám že to s Wraithy nebo Ausaranu něják vyřešej halvně doufám že něják jinak ,aby nekopírovaly SG-1 :lol:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 21.2.2007 13:16:22
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2Markus: Já počítal s červencem a ten podzim je trošku mimo plán :(
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 21.2.2007 14:27:13
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jop až na podzim :(

A pak taky takový menší spekulace, že
Toto je spoiler!!!:
se ve čtvrté sérii má objevit i Teal'c. Co tam proboha bude dělat ten jaffa co k antickému městu vůbec nepatří . Teda zatím jsou to jenom spekulace a nepsalo se tam kolik epizod tam bude, ale bude tam. Indeed.

Příspěvek 21.2.2007 14:41:40
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak já si myslím, že na rozdíl od Samanthy bude Teal'C jen čistě epizodní Guest Star a objeví se v jedné, maximálně ve dvou epizodách. Samozřejmě to může být i jinak, ale tak mi to připadá.

A jinak, jak už někde poznamenala Klenotka, doufejme, že se nesejdou v jedné místnosti Ronon, Teal'C a Teyla, protože to by nás čekalo pár minut ticha. :)

Příspěvek 21.2.2007 14:44:16
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nová rasa? No, budou to potomci dinosaurů na vyspělé úrovni.
Rádi nám proti Wraithům nebo Asuranům pomůžou, ale když zjistí že my jsme z té Země s velkým Z, která je jeich domovskou planetou asi nás vezmou na nože...
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 21.2.2007 15:18:40
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Markus píše:
Toto je spoiler!!!:
Tak já si myslím, že na rozdíl od Samanthy bude Teal'C jen čistě epizodní Guest Star a objeví se v jedné, maximálně ve dvou epizodách. Samozřejmě to může být i jinak, ale tak mi to připadá.

A jinak, jak už někde poznamenala Klenotka, doufejme, že se nesejdou v jedné místnosti Ronon, Teal'C a Teyla, protože to by nás čekalo pár minut ticha. :)

Indeed! :) Kazdopadne s tim podzimem me nakrkli... A jeste k tomu konci sg1... :( asi si zacnu stahovat pekne od zacatku ST TNG...
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 21.2.2007 15:31:47
Drekorian Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nová rasa? Omg... :scratch:

Už teď jestli si všímáte, tak je to jen velice málo Wraithech, epizody Atlantisu byly ke konci 3. série takové vláčné, rozmělněné...

Sam jenom kvituju, snad se bude krásně škorpit s McKayem a pokud osud tomu bude přát, objeví se i trochu "SG-1 legacy" - McKay totiž je hlavně packal, Atlantis na to navázal pouze tím, že vyhodil do vzduchu tři čtvrtě sluneční soustavy.

Anyway... kvalita klesá, uvídíme, jak to půjde dál.

Příspěvek 21.2.2007 15:33:18
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

OMG, jen ne žádný SG1 Legacy, díky moc, ale na SGA koukám hlavně proto, že to je nebo aspoň bylo něco úplně jiného než SG1. McKay a packal? Jasně, hlavně, že Carterová je zase pro změnu dokonalá, takový Ferda mravenec...vážně, tyhle postavy jsou si v základě tak podobné a přitom tak odlišné, že je to docela zarážející. McKay je normální vědec, člověk, co dělá chyby, Sam je vědec, co...chyby nikdy nedělá, což podle mě trochu normální není. Kdo nikdy neudělal chybu? A co třeba to, jak vyletěli s Orionem na oběžnou dráhu při výbuchu sopky? Velmi zpackaný nápad, pravda. :( Jděte s těmihle názory...na Lapiduch:roll:

Doufám, že nenapíšou podzim a nebudou tím, asi jako v případě "jara" myslet poslední měsíc tohohle období, čili listopad :roll: Druhou půlku 3. série odsunuli pro Amíky až na duben. To mě štve. Nejsem z těch změn nějak nadšená, ale to neznamená, že se netěším. Ne na Sam, přes to už jsem se přenesla a začíná mi být docela jedno, pokud se jim tam nebude moc motat pod nohy a pokud to nezmrší při psaní postav. Ale těsím se hlavně na to, jak to dopadne s městem, na Jeannie, na Michaela....no, to už jsem tu psala).

Toto je spoiler!!!:
A s tím Teal´Cem, asi to bude jen epizodní role, protože myslím, že opravdu dalšího neužitečného tam nepotřebujeme. Máme Teylu, ta zastane celou armádu neužitečných! :wink: Ale doufám, že neudělají radost Lapidušákům a neudělají z toho Atlantis: SG1 :(
Naposledy upravil Klenotka dne 21.2.2007 15:45:42, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM