OMG, jen ne žádný SG1 Legacy, díky moc, ale na SGA koukám hlavně proto, že to je nebo aspoň bylo něco úplně jiného než SG1. McKay a packal? Jasně, hlavně, že Carterová je zase pro změnu dokonalá, takový Ferda mravenec...vážně, tyhle postavy jsou si v základě tak podobné a přitom tak odlišné, že je to docela zarážející. McKay je normální vědec, člověk, co dělá chyby, Sam je vědec, co...chyby nikdy nedělá, což podle mě trochu normální není. Kdo nikdy neudělal chybu? A co třeba to, jak vyletěli s Orionem na oběžnou dráhu při výbuchu sopky? Velmi zpackaný nápad, pravda.

Jděte s těmihle názory...na Lapiduch:roll:
Doufám, že nenapíšou podzim a nebudou tím, asi jako v případě "jara" myslet poslední měsíc tohohle období, čili listopad

Druhou půlku 3. série odsunuli pro Amíky až na duben. To mě štve. Nejsem z těch změn nějak nadšená, ale to neznamená, že se netěším. Ne na Sam, přes to už jsem se přenesla a začíná mi být docela jedno, pokud se jim tam nebude moc motat pod nohy a pokud to nezmrší při psaní postav. Ale těsím se hlavně na to, jak to dopadne s městem, na Jeannie, na Michaela....no, to už jsem tu psala).
Toto je spoiler!!!:
|
A s tím Teal´Cem, asi to bude jen epizodní role, protože myslím, že opravdu dalšího neužitečného tam nepotřebujeme. Máme Teylu, ta zastane celou armádu neužitečných! Ale doufám, že neudělají radost Lapidušákům a neudělají z toho Atlantis: SG1  |
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.