Tak jo, vstupenka stála 92 liber (dospělý od 15) let, což byla ta nejdrařší věc. Necelých 4000 korun, je to čipová karta, takže k tomu asi počítají nějaké náklady. Ale každý con to má jiné, podle toho, kdo ho pořádá.
Student Agency jízdenka stála 2250, tam i zpět. Dá se počkat 10 dní před odjezdem a bude o půlku levnější, ale to riskujete, že už třeba neseženete místo. Můžete i letadlem, tuším, že nejlevnější je snad Easyjet, ale ten lítá na Luton nebo St. něco, což je asi 3 hodiny cesty jen přes Londýn.
Ubytování, to záleží kolik vás je. My jsme cenu srazili počtem lidí, co se podělili, takže to stálo 67 liber na tři noci ve 4* hotelu, necelé tři tisíce.
Kolik si pak rozměníte peněz už záleží na vás, já jsem měla docela štěstí na práci, takže jsem si rozměnila 10 tisíc za libry a 2 za Eura, ale tak nějak jsem počítala, že mi určitě zbyde. Na plno věcech se dá ušetřit, já jsem v podstatě dala peníze za vajíčkové sendviče a kafe
Fotky, to je na každém conu jiné, podle toho, kdo ho pořádá. Tohle dělal Wolfevents, kteří pořádají plno conů v Německu a Anglii, takže předpokládám, že ceny jsou plus minus stejné. Jen se rozliší libry nebo eura. Focení s jednotlivcem stálo 15 liber, pokud byli dva (třeba Kate a David nebo David a David), tak 25. Pak je možnost skupinové fotky, ale tu bych nedoporučila. Nikdy tam totiž stejně nejsou všichni, protože se to fotí v době představení jednoho z herců, herců na fotce je moc a vy si je neužijete a navíc stojí 80 liber.
Tak asi měsíční plat, plus minus

Ale v přepočtu mi asi ještě pět tisíc korun zbylo, takže to zase tak strašný nebylo.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.