Ghet píše:
jako fakt dobrý, ale už mě docela štve jak ze všeho toho SG nikdy nic nevydoluje...
žádný technologie nic...
vždycky jen takový kousky - utržky a na konec každý epizody o všechno "+" příjdou, teda pokud se nejedná o nějaký pitomost
viz.. kanon na jedno použití, loď na jedno použití... vždycky něco bouchne a všechno se tim na nějakou dobu vyřeší, už to začíná bejt dost jednotvárný...
téměř vždy ten samej konec a kdenic tu nic

O tomhle je spousta dilu, takze si je uzivej jako celky, ta Aurora mi pripada vynikajici, prestoze je nikam neposunula a behem deje jsem prubezne predvidal mnoho udalosti, co se stane, ale dojem tohodle dilu je skvelej. Oni jsou jeste takovy ty dily, ktery celkovy dej posunou, neboj a jsem si jistej, ze prijdou.
meduzka1 píše:
Ahoj vsem,
Dil je opravdu pekny, libil se mi, ale scenariste to trochu nedomysleli.Jde o toho Wraitha, ktery dokaze modifikovat slozity program na Virtualni realitu, ale taky mohl vypnout silove pole a tak vcas odesilat ziskane informace...tady to trochu pritahli za vlasy..jasne ze jsou postrehy na mnohem vetsi prkotiny, kterych si clovek nevsimne, ale tohle docela bije do oci..Jinak dil to byl zajimavy a pekne udelany....
Z rovna v tomhle bych problem nevidel, on informace mozna odesilat mohl, ale stejne to nestihl, hlavne si myslim, ze je mohl tezko zaroven ziskavat a odesilat, vzdyt byl skoro celou dobu u kapitana a shanel je, nebo nekde mezi ostatnimi Antiky. je spis fakt, ze tech Wraithu mohli nechat vic ... Ale tohle bych neresil, v tomhle dile vazna trhlina neni, pokavad se to nepitva
noviluk píše:
opravdu dobrej dil ale souhlasim že teda z toho mohli neco dostat aspon zkusit zkopirovat z disku aurory na disky deadaluse nejaky zaznamy o tom kde by mohli byt dalsi zpm atd. nebo na ty lodi urcite tam aspon jedno zpm meli tak si ho mohli vzit kdyby ho nasli
ZPM tam byt mohlo, ale: nemuselo byt funkcni, proc by jinak ta lod letela sneci rychlosti; treba na to zapomneli

; nebo prave kvuli nemu to byl tak krasny vybuch

kdo vi...
Neco z disku Aurory? myslite, ze by tam Wraithove neco nechali?