janinka píše:
Ehmmm už sem to dokoukala ale přeložte mi někdo asi třio poslední věty Brataca před koncem epky ...buď mi ta horečka stoupla až moc nebo mám vidiny a slyšiny

Nevím, co se ti na tom nezdálo. Bratac mu řekl toto: Nikdy jsem Ti to neřekl, ale měl jsem. Jsi pro mě jako syn, kterého jsem nikdy neměl a nemohl bych být víc hrdý (jakože je na něj fakt moooc hrdej:-).
Jinak pěkná epizoda, hodně mi připomněla Satedu, kde Ronon řekl Sheppardovi, že když zabije toho Wraitha, zabije pak on jeho:-), v podstatě ten námět byl podobný.
Teal´c se mi tady líbil. Konečně ukázal nějaký charakter a že není jen chodící hláškovač. Trochu jsme se koukli na to, jaký vlastně je, většinou to v sobě tlumí, ale teď se vážně rozohnil. Vždyť Jaffové přece takoví jsou. Měl důvod se Arkadovi mstít a zabít ho. A měl opravdu hooodně nagelovaný vlasy. Líbilo se mi, jak odporoval Landrymu, já toho chlapa fakt nemusím. Tentokrát nebyl Teal´c jen takovým přívěškem do počtu. A přiznám se, taky jsem se bála, že ho nechají umřít... s tím mečem v břiše to vypadalo dost nebezpečně:-). Zkrátka tady bylo vidět, že Teal´c není jen takovej velkej méďa, co občas pozvedne jedno obočí a řekně vážným hlasem "Die Hard":-)
No a Danielovo opálení z minulého dílu je tam pořád... definitivně si myslím, že se někde musel spálit. I ty brýle tam má vypálené:-) Žeby to přehnal se solárkem?:-) Je takovej pěkně růžovej...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]