Pěkná vycpávka

Konečně zabili toho nesympatického chlapa z Lucian Alliance.
Ben a Claudie, hurá, tyhle dva miluju

Je super vidět, jak Claudia umí zahrát všechno, jak má ve FS úplně jinou roli a přesto zvládne i tu roli tady, která je neprosto odlišná.
Ale to, že Sam bude hologram...er, no, já to čekala už jak začala mluvit o tom holografickém projektoru, takže to nebylo moc překvapení. Teda pro mě.
Zato ten autobus, to bylo super

Teda, nějak mě to vyloženě neodrovnalo, ale ten Danielův výraz byl priceless, jak koukal tak jako "hmm, zajímavé"
A souhlasím s Tar-arou, ten záběr na loď byl moc pěkně udělaný. Že by režiséři zase chytali druhý dech? Nejdřív ten záběr v SGA na Shepparda v křesle a teď loď?
A btw. všimli jste si plakátu na straně toho telefonního automatu? Bylo tam "Damian Kindler"

A v SGC se v jednom záběru mihnul Andy Mikita....ráda bych je viděla dělat tohle i v SGA, protože pak bude vidět, že ten seriál berou natolik vážně, že si z něj už dělají legraci
Ale v titulcích byla nějaká herečka DeLuise...to byla náhoda nebo si DeLuise už začal tahat do seriálu i ženskou část rodiny?

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.