Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organizmů a jejich Rehabilitaci ve Společnosti. Má to jednu nevýhodu zkratka je KLITORIS. Druhý technik Arnold Rimmer - IQ neznámé
Měl jsem, hrál jsem s bráchou, je to šupa. Hlavně když dáte TER k braně a někdo příjde z druhé strany, nebo C4 a odpálí te jí, zrovna jak projde, celkem dojeb Jestli bude server, stáhnu a jdu do toho
Intel Core2Duo E8500 4096MB DDR2-1066Mhz Kingston HyperX Gigabyte EP45-DS3L ASUS 8800Ultra Seagate Barracuda 1,5TB + Seagate Barracuda 250GB - System Disk LG Flatron L245WP 24" Logitech Z-2300 Logitech G5 Mouse,G15 Keyboard
DIvny ze jsem si tohohle topicu nevsim uz pred pul rokem ale to je jedno otazka je jestli by si ted nekdo zahral tenhle mod
BTW mam 14.6 % stahnuto zejtra by to melo bejt
pak mam si stahnout tuhle hru 1.00 nebo 1.1 protoze mam pocit ze 1.00 je vo dost vetsi
Já sem nekde měl aj demo singleplayeru, bylo to sice krátké, ale dobré... Sestřelil sem pár letounů, zahubil nejaké ty jaffy... A tuším sem to stáhl z té samé stránky!
jmenuje se to sg-1 missions zajimavy mod je dokonce a i plna verze
no tak o tomhle modu vím pěkně dávno, jednou vyšel ve SCORE na dvd (2003), problém byl sehnat normálního Halfa bez Counteru a stejně už měli všichni dvojuku a tu bych asi nerozchodil... ale teď mám dobrý net, kde to hrajete?
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in