Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 10x15 - Bounty

10x15 - Bounty

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.1.2007 17:04:23
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

It's high school reunion time for SG-1's Cameron Mitchell, Class of '87, who takes Vala along to Kansas as his date. There he reconnects with old friends like Darrell Grimes, and his high school crush Amy Vanderburg, "the one that got away" (first mentioned in "Ripple Effect"). Amy is a beautiful, wholesome girl in her late thirties, recently divorced (and available). Darrell finds Vala very intriguing, and as Cam and Amy confess their high school crushes on each other the Colonel gets a phone call from Stargate Command: Carter and Teal'c have been attacked, and someone may be coming after him.

On a Jaffa planet, an injured Teal'c is attended to by the Jaffa Cha'ra (Noah Danby). They aren't sure if Teal'c's attackers have left or not, so Teal'c encourages Cha'ra to put out the word that Teal'c survived the attack -- and wait to see if someone comes to finish the job.

Daniel, meanwhile, is working diligently at the Museum of Antiquities.

The man now after Mitchell on Earth is a humanoid but alien bounty hunter, a brash and no-nonsense warrior who has already tracked Mitchell to the party and is posing as a fellow classmate. He is Odai Ventrell, who catches Cam and tells him he's here to collect the price on the Colonel's head.

But Cam is only a pawn in a larger game, the bait for a bigger prize that the bounty hunter hopes to collect: He wants all of SG-1. And now they're on their way.

Zde můžete debatovat o této epizodě, po vydání titulků (je jedno jakým týmem) bude toto téma přesunuto do Pokecu o epizodách. A prosím mluvte pouze o dané epizodě, dohady co bude příště nebo části děje SGA si nechte do jiných témat.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 22.1.2007 17:42:49
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

nechcete to někdo přeložit pro ty "méně schopné" :roll:
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 22.1.2007 20:20:16
Mereia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Z toho co jsem pohopila jse to dost zajímavý...Camova školní láska....Vala jako jeho holka...Sam a Teal´c napadení....už ted se těšíííííím :wink:
jen nechápu jak se Daniel dostal do Muzea.... :?
"You just call him Meredith?"

Příspěvek 22.1.2007 20:59:50
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

asi uz bude odpriorovanej :lol:

Příspěvek 22.1.2007 21:45:27
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nejspíš jo, ale zajímalo by mě, jak toho docílí, že by nějáký Antik? Uvidíme.

Příspěvek 22.1.2007 21:46:38
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nebo najdou lék na převory :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.1.2007 01:40:58
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jen jestli tam Daniela vůbec ukážou...řeknou "jo, ten je teď tam a tam" a nazdar :? To bych si spíš typovala.
A zase to bude hodně o tom Kinoripu... :roll:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2007 08:57:26
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To je na nic, že za jednu epizodu ho dokážou odpriorovat...Čekal jsem, že to tak dva-tři díly potrvá. Ale už se těším na způsob jak ho z toho dostanou. Doufám, že ne nějak lacině...

Příspěvek 23.1.2007 11:22:55
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Bylo by fajn , kdyby zůstal Daniel v týmu jako prior :D

Příspěvek 23.1.2007 13:32:01
Airman
Airman

Odpovědět s citací

georgAnubis píše:
Bylo by fajn , kdyby zůstal Daniel v týmu jako prior :D

to by bylo hezký, ale jak by jiím chtěl pomoct tak by se rozprskl....což by nebylo moc fajn... :wink:

Příspěvek 23.1.2007 14:13:11
Major General
Major General

Odpovědět s citací

rozprskl... :biglol: :laugh: :laugh: :biglol:

Kdyby mu tak zůstali nějaké schopnosti (ale vypadal normálně, bělostné vzezření není to pravé). Jenže to by bylo "moc silné" a byl by to zdroj mnoha bugů :). Jo, taková, třeba i malinká, telekineze...:).

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2007 14:42:39
Airman
Airman

Odpovědět s citací

"rozprskl" to mě opravdu dostalo :D

Ale tomu Danielovy by mohli zůstat aspoň ty Merlinovo ability, nebo aspoň něco z nich, to by se týmu určitě hodilo :)

Příspěvek 23.1.2007 14:51:11
Airman
Airman

Odpovědět s citací

telekineze a merlinovy vědomosti by se šikly, ale to už by jsme po chudáčkovi Danielovi chtěli moc :lol: ...mě bude stačit kdyžv se vrátí celý :wink: a hezký jako dřív 8)

Příspěvek 23.1.2007 15:33:35
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jj, jeho mozek to nebude schopen unést, jedině jako prior a to zase nemůže být hodný.
btw. Mě tak ještě napadlo, jestli mu nepomůžou Asgardi, stejně jako O´neillovi. Ale spíš ne, už se dlouho neobjevili na scéně.

Příspěvek 23.1.2007 18:34:30
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no pomoct se mu bude snazit Jack, a ten by mohl zavolat Asgardy, ale je fakt, že ti už se tam dlouho neobjevili...

Příspěvek 23.1.2007 20:01:27
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Asgardi by byli super, ale to asi těžko :?. Hmm, I miss Thor :roll:

Příspěvek 23.1.2007 21:13:52
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mereia píše:
no pomoct se mu bude snazit Jack, a ten by mohl zavolat Asgardy, ale je fakt, že ti už se tam dlouho neobjevili...

To mě taky napadlo, že by se mohli na konci sezony objevit, nebo alespoň v těch filmech, oni si to taky zaslouzi. Už taky dlouho nevíme nic o Tollánech, když jsme zničili Goau¨ldy, tak by nám taky mohli nějak pomoct, mají nám co vracet. Zachránili jsme jim ty jejich arogantní prdele nejmíň...no víckrát jak oni nám...

Příspěvek 23.1.2007 22:52:35
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tollány přece vyhladil Anubis , pochybuju že z nich někdo přežil...

Příspěvek 27.1.2007 14:20:02
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

georgAnubis píše:
Tollány přece vyhladil Anubis , pochybuju že z nich někdo přežil...

Třeba někdo zdrhl a někde založili novou kolonii...Zatím co je vyhlazoval tak jsme Anůbisovi začali pěkně lézt na nervy...Snad na Tollány nezapomenou, nebo by mohli alespon zmínit jak to s nimi dopadlo.[/quote]

Příspěvek 07.2.2007 09:30:20
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jako vyplňovací díl byl tenhle naprosto skvělej, od Valininých keců u rodičů Camerona, až po sešlost jeho střední školy. Každej člen týmu prožíval "svůj den". Doktor Lee se Samanthou byli zřejmě na nějakém setkání vědců a Lee tam měl dost fanynek :lol: mno Carterové to připadalo nechutný tak šla radši pryč :lol: představila tam i holografní technologii, udělali jí podle Asgardské (nakonec díky tomuhle se dostali z pasti na konci dílu) a dokonce, což mě velice překvapilo, když jí chtěl najemný lovec zabít, vzala si zbraň ala Muži v černém, na které byla zmenšená verze naquadahového generátoru a zneškodnila ho, takže jak to tak vypadá na energetických zbraních pracujou a dokonce je maj už v provoznim stavu.

Příspěvek 07.2.2007 10:03:12
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Pěkná a vtipná epizoda.

Lucianské alianci to opět nevyšlo. Nejlepší byla Vala, která byla dost sexy( fakt jí to seklo :oops: ) Její rozhovory s Cameronovými rodiči byly super. Lee a jeho fanynky a výraz Carterové stál za to. Taky představování nové zbraňe Leeovi moc nevyšlo. I fix it :lol:
No rozhodně se epizodka povedla a 2. polovina desát série je až nebývale kvalitní. Jen tak dál :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 07.2.2007 11:16:59
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Na začátku pěkná akce s vybuchnutím transportní lodě a pak ti zabijáci. Navíc, u tohodle dílu jsem se zasmál víc než normálně, nejvíc asi jak tu vražedkyni před Danielem srazil autobus :rflmao: to jsem vážně nečekal. Valiny řeči s rodičema a pak jak Cam spadl ze židle před tou Amy :D

Jo byla to dobrá epizoda, povedla se. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 07.2.2007 13:19:56

Odpovědět s citací

tak tahle epka nebyla spatna :D Navrhuju nasadit proti ORIum invazni flotilu linkovych autobusu :D

Příspěvek 07.2.2007 13:33:28
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tohle byla super epizoda takovej oddych :lol: i když nemam rád upozorňování na chyby a spíš se koukam na přednosti dnes jsem si nemohl nevšimnout Teal'ca střílejícího ze zavřené tyčové zbraně, škoda vipadalo to dosti divně :roll: jináč Vala to se snad ani nedá slovně vyjádřit, bez Vali by asi v SG už žádný humor nebyl, začátek hned zaujal jak to má být, holografická technologie super konečně se taky na něco vzpomělo, ta "zbraň" no vipadala "zajímavě" ale aspoň se vyrábí něco novýho :D námezní lovci byli bomboví, dost mě překvapila nákladní loď se zbraněma vzpoměl jsem si na větu z firefly "vydláci, ani neví že nákladní lodě nemaj zbraně" nebo tak nějak to bylo, koukam v SG nic neplatí věčně :lol: ze začátku jsem myslel že to bude něco jako neděle v SGA ale nakonec mě to velice zaskočilo tím jak byla epizoda originální. Na efekty z SGA to sice nemělo ale srovnávat se to nedá jde o dva úplně jiné příběhy takže hodnocení naplno 10/10 jen tak dál, už by jen stačilo komplet smazat 9 řadu a na SG-1 se dá koukat pořád :wink:
Obrázek

Příspěvek 07.2.2007 18:10:16
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dobrá epka, trochu změna oproti tý 14. ale furt byla dobrá :-)

btw toho Teal'ca sem si taky všim ale jinak byla fakt good ;)
Hallowed are the ORI!

Další

Zpět na Pokec o epizodách