Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Odkazy Nothing (sci-fi, David Hewlett)

Nothing (sci-fi, David Hewlett)

zajímavé webové odkazy týkající se informací či downloadů

Příspěvek 08.1.2006 16:42:51
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nejsem si jistá, kam bych tohle měla dát, ale myslím, že to pasuje sem.
Nothing je sci-fi komedie s DH, kterou opět natočil s Vincenzo Natalim.
Odkaz na torrent:

http://www.mininova.org/tor/86424

Jen nevím, jak je to s jazykem. Jsou tam napsané angličtina i němčina, tak doufám, že jsou tam oba. Mně je to celkem jedno, ale originál je vždycky lepší.
Jo a btw je to DVD rip, takže by to měla být docela kvalita.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.1.2006 17:31:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, Rodney má taky pár skvělých výrazů, ehm :oops: no nic. Podívám se a pak to sem napíšu. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.1.2006 17:35:04
enchanted Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To Klenotka:
Mám dotaz a nevím kam s ním, a viděla jsem tady odkaz na film s DH, tak to zkusím tady. Zdá se mi, že máš spojení na vše možné, nevíš náhodou o ANGLickém torrentu na Thought Crimes? Vím, že jsi spíš Rodney fanda, ale co kdyby... Já trpím na Shepa, miluju jeho mimiku, humor, obětavost, lenost (viz Condemned)...
No a co si budeme zastírat, je pro mě kus pěknýcho chlapa. Tak kdybys náhodou věděla, budu moc vděčná.

Nechodil net, tak jsem myslela, že to neodešlo a navíc se to ztratilo, a teď jsem za blbce, je to tu 2x, bože, ta technika!!!
McKay: Proč nejsi mrtvý??
Sheppard: Taky tě rád vidím, Rodney.

Příspěvek 13.1.2006 17:38:10
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nechodil net, tak jsem myslela, že to neodešlo a navíc se to ztratilo, a teď jsem za blbce, je to tu 2x, bože, ta technika!!!

Stane se, ten první příspěvek jsem vymazala :wink:

Příspěvek 13.1.2006 18:30:34
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díky za pomoc při hledání i při mazání. Re: DH a jeho výrazy - jak jsem psala už dřív, za jedny z nejlepších scén považuju ty, kde jsou spolu. Ale ne ve smyslu slash příběhů na fanfiction forech, to mi přijde trochu ujetý (občas dokce hraničící se šílenstvím, vyhýbám se tomu). Nemůže se všem líbit stejnej chlap, to by byla nuda a navíc by se tvořily fronty :D Když se pročítám nejakým GateWorld forem, kde jsou fanoušci jen jednoho herce, tak to po pár stránkách začne být nuda :roll: Není se o co přít, všichni se jen rozplývají jaký je dotyčný/á úžasný/á. I když musím přiznat, občas se tam najdou dost pěkný obrázky :lol:

Příspěvek 13.1.2006 18:53:03
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Všichni chlapi v SGA jsou skvělí, jen je má každý nebo spíš každá, v jiném pořadí. Ale teď se musím praštit přes prsty :ban: to sem nepatří.
Rozhodila jsem sítě na ten film, ale určitě ho dávali i u nás tak bude možná někde v půjčovně. Je z roku 2003, to by nemuselo být úplně marné.

Příspěvek 13.1.2006 19:09:02
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Půjčovnu jsem zkoušela, ale nemám tušení, jak se to jmenuje česky, a může to být prakticky cokoliv, oni se s tím překladatelé moc nepářou. A jestli byl v TV, tak mi rozhodně utekl :cry:

Příspěvek 13.1.2006 19:39:52
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jmenuje se to Zločinné myšlenky a určitě to mají u nás. Koukni sem:

http://www.csfd.cz/film.php?top=&id=174030

a sem:
http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=6326&TemplatesDir=dvd

Příspěvek 14.1.2006 00:10:09
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dík za info, zkusím naší půjčovnu, když vím jak se to jmenuje. Teď jsem dorazila z maturitního pesu (učim maturanty) a neodolala jsem nahlédnutí. Chtělo by to ovšem DVD, dabing je někdy na škodu, především, když máš hlas herce zafixovanej. Ještě jednou dík.

Příspěvek 14.1.2006 00:15:04
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Na DVD je originál. Takže sháněj DVD.

Zpět na Odkazy