Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.2.2007 - epizody čtvrté sezóny

2.2.2007 - epizody čtvrté sezóny

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 04.2.2007 23:57:46
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Doufam ze se bude rozvijet dej do celyho prubehu Atlantisu, je toho hodne co se da resit, Wraithove, Asurane, Ford, Majkl... A pokud pribude vic akce, tak tim lip, uz se tesim na nejaky ty intergalakticky bitky :D
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 05.2.2007 03:23:14
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Eleira píše:
...
Hlavně ať je ve čtvrtý sérii hodně majora Lorna a Radka.....ostatně mohli by občas vystupovat i společně...ty dva když se sejdou, tak to stojí za to (epizoda Game :D

Mno...samozřejmě, o tom se snad ani nemusim zmiňovat ;-) (toho Lorna taky, ale hlavně Radka ;-)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2007 14:43:41
Sokoro Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ja bych rad hodne wraithu, nebo neceho jinyho, ale ne Asuranu.
Wierova mi ani nevadi, raci bych tam mnel Carsona, nebo Teylu, kdyz uz ji davaj vice prostoru.
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"

Příspěvek 05.2.2007 14:52:59
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych rád Lorna a Zelenku, jak už zmínila Tar-ara. Nejvíc mi v SGA vadil Ford, prostě mi přišel nesympatickej. Ve 4. sezóně se bez něj rád obejdu a na druhou stranu mi zase bude chybět Carson, si holt nevyberu.

Příspěvek 05.2.2007 16:42:59
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hmm, to já bych do čtvrtý série klíďo vyměnila Teylu za Forda. Ford aspoň něco umí, ale Teyla jen kecá a skutek utek. Dřív k tomu kecání alespoň něco předvedla, ale poslední dobou už jen mele a nikde nic. :roll:

Příspěvek 06.2.2007 21:15:26
colekx Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No ja bych moc rad uvital kdyby narazily na Furlingy (čtvrtou rasu z aliance 4 ras z Antiku. Noxu a Asgardu) zase nějaká vyspělá rasa jako spojenec a pomoct jim řešit jejich problémy(neco jako pomoci asgardum s replikatory)....

Příspěvek 06.2.2007 21:54:00
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo a pak by to spojenectví mohlo dopadnout stejným fiaskem jako většina spojenectví...například s Tolány (kteří byli vyhlazeni), Tokry (na pokraji vymření), Jaffy (taky mají dost starostí sami se sebou a o Zemi se moc nezajímají) či Asgardy, kteří se ve válce proti Ori taky moc neangažují (sice chápu, že to není jejich galalxie, ale aspoň malá pomoc jen tak z kamarádství by neuškodila.
Když už jsem se zmínila o Tokrech, je tu taky někdo, kdo se radoval, když našli Egerii a pak byl děsně zklamanej, když jí nechali umřít? :roll: :x

Příspěvek 06.2.2007 21:55:47
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Eleira: Nevim, jestli děsně, ale docela mě to zamrzelo. Hrozná škoda :?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 06.2.2007 22:02:37

Odpovědět s citací

Jo Radek je klasik :D Nejlepší je jak vždycky prohodí něco jako o Rodneym "Já ho zabiju, to je magor,naprostej idiot" :D a Amíci z toho mají strašnou prdel když tomu nerozumí
Hammond-Colonel,what the hell are you doing?!
O'Neill-In the middle of my back swing!!!

Příspěvek 08.2.2007 16:48:26
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak Egerie mě bylo líto, ale ne kvůli tomu že mohla obnovit tokry, ale kvůli tý postavě. Ona byla dobrou postavou, ale tokry samotný rád nemám.

Příspěvek 21.2.2007 09:24:00
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No objevil se tu názor, že by mohl být uhlavním nepřítelem Michael s těmi kříženci vetřelce a predátora... Tak to by byl konec, vždyť to jsou jenom zvířata, prostě by se objevili a byli vystříleni, takže Rodney by se moh pakovat, nebylo by co řešit, jen masakrovat...
Surrender or be destroyed!!

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM