To Malaghost: Musím reagovat na to tvoje:"všichni pokorně fandili SG-1" Tak s tím musím nesouhlasit. Před Atlantis byla spousta fanoušků na baterky, stejně jako dnes.
A teď už to není na tebe, ale obecně - Spousta "fanoušků" jakmile je seriál delší než pět sérií pravidelně bědují :"Už to mělo skončit! To to chtějí natáčet do nekonečna?!" atd... Já prostě nevidím nic špatného, když kvalitní seriál běží třeba i deset let. Kdo řekl, že správný sci-fi seriál musí mít maximálně sedm sérií?
Třeba já mám nejraději sedmou a osmou sérii SG-1. Kdyby skončila šestou, jak si spousta tehdejších (vlastně i dnešních) fanoušků přála, tak bych nikdy neviděl tyhle dvě naprosto skvělé série. A rozhodně si nemyslím, že devátá a desátá řada nestojí za nic. Pořád jsou kvalitnější než spousta jiných sci-fi seriálů. Ano, první polovina desítky byla v mnoha ohledech, až na malé vyjímky, dost hrozná, ale nyní je z toho zase ta stará dobrá SG-1. A jsem rád, že tomu tak je. Když bude úspěšný zbytek desítky, tak budou úspěšné i filmy a to by znamenalo alespoň pokračování SG-1 v podobě filmů. A třeba se jednou dostane i do kin, co my víme.

Spousta lidí si myslí, že od sedmé řady SG vaří z vody, ale jak na to přišli, to fakt nepochopím. Jenom proto, že dostali větší rozpočet a mohli si dovolit triky a výpravu do té doby nemožnou neznamená, že vaří z vody.

Ono to věčné běhání po lesích v prvních sériích taky časem omrzí.
Omlovám se za mega OT, ale nevím kam jinam bych to napsal.
A abych taky řekl něco k věci, tak si taky myslím, že Daniel věděl o mučení Jacka Baalem od něj. To mi přijde jako jediné možné vysvětlení.