Battlestar.Galactica.S03E12.WS.DSRip.XviD-aAF
Kód: Vybrat vše
censored
EDIT by Tillion and Six: Promazal jsem tu diskusi o stahování a změnil jsem číslo epizody na správné číslování.
btw: Tady se můžete vyjadřovat k dílu.
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
censored
| Toto je spoiler!!!: |
| Ufff... to byl teda díl. Nádherný. Nic moc z toho jsem nečekal a to je hodně dobře. To s trojkou je mi docela líto... už je o kočku míň. Ale to co bylo na dílu nejlepší byla chiefova hláška: "Welcome home, mr. president." ... tak krutý a strohý.... jooo, to se mi líbilo. |
| Jo a všimli ste si kto je tým cylonom s kým si trojka podala ruku - Kara. |
Skvělé, skvělé, skvělé. Jen efekty mi někde přišly ne tak dokonalý, jak jsou v Galactice zvykem.
| EDIT: Už jen ta scéna mezi Athenou a Helem před spoilerbubmy mě složila. Nicméně asi zkopu Rona za to, že nám neukázali co viděla D'Anna, nebo jak se jmenuje. Velmi se mi líbí propojení s malůvkou u Starbuck doma, to je ukázka toho, jak se něco podobného má dělat když se hraje na mýty. Tady by si to asi zasloužilo rozložit na dva díly, některé dějové linie byly skvělé, ale takové neúplné (Caprica pomůže Atheně s Herou z kolébky, pak půl dílu nic a pak frk a jsou na Galactice, apod.), ale možná by to pak bylo nudnější, když vlastně něco podobného udělali s Resurrection Ship. Taky jsem na konci dílu už nevnímal, pochopil jsem to správně, že třiňácťáci viděli před lety jinou supernovu a tam se teď poletí? |
| Sjížděl jsem si scénu, ve které pětka zvedá hlavy, ale jestli ta, co k ní přišla D'Anna je nebo není Starbuck není pořádně vidět. Ale když se tam budete dlouho dívat, tak ji v té postavě začnete vidět |
| Tak určitě tu osobu, ke které přistoupila, znala. Ale nemyslím si, že je to Starbuck. Protože si nepamatuju, že by jí něco D´Anna udělala. Teda kromě toho, že je Cylon. |
| A na tos přišel jak? |