Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 13.1.2007 - Hewlett nezahálí

13.1.2007 - Hewlett nezahálí

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 13.1.2007 12:46:53
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 13.1.2007 13:28:13
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to zní zajímavě. Doufám, že ten seriál bude stát za to.
Obrázek

Příspěvek 13.1.2007 13:37:35
Jockey[CZ] Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevite jestli je uz psi snidane uz ke stazeni

Příspěvek 13.1.2007 13:43:59
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Asi zatim ne. Není ani na torrentech.
Obrázek

Příspěvek 13.1.2007 13:44:52
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

OMG..., kdybyste se koukli tady do novinek, kde je nejmíň pět topiců o jeho filmu...nebo třeba chodili na mé stránky o Davidovi...

Ale asi takhle, film ke stažení není, jelikož ještě nebyl oficiálně vydán. Sice už v rámci různých akcí (conů, festivalů) promítání probíhají, ale práva od produkční společnosti Jane Loughman koupila MGM, která to chce vydat v celosvětové distribuci na DVD. Takže až to vyjde na DVD, tak to bude ke stažení. A datum vydání ještě není, takže až bude, ode mě se to dozvíte hned a budete první, kdo to bude vědět :wink:
Osobně si asi koupím originál, poněvadž David a ostatní lidi, co se na filmu podíleli, ještě nedostali plně zaplaceno, jelikož jsou závislí na zisku. Pokud to samozřejmě nebude stát tisícovku, to bych si to radši koupila v Německu...

Ovšem tohle je trochu, i když ne úplně, OT.

2Saix: Tentokrát ti chválím výběr fotografie. Výběr z filmu Nothing, jednoho ze tří Davidových nejlepších filmů, to je fakt skvělá volba :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.1.2007 15:50:33
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

on je na me az moc aktivni :D ....je v normalnim zivote uplny opak Mckaye
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 13.1.2007 16:38:10
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak na ten serial se těším koukám že David se asi nudí :lol: Jinak s tím zasnoubení mu gratuluju . :thumright:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 13.1.2007 16:55:52
SeNdro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak s Davidem to bude určitě hustý :D Už se na to těšim

Příspěvek 13.1.2007 17:34:10
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Skvělý, jsem zvědavej na ten novej seriál, snad to bude dobry, uvidime po odvysilani
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 13.1.2007 18:12:00
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám že bude pokračovat ve slibně rozjede kariéře je to fakt super herec. :thumleft:
Už se nemůžu dočkat psí snídaně.
Naposledy upravil LAZYjohn dne 24.11.2008 21:23:22, celkově upraveno 1
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 13.1.2007 18:24:44
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Už se těšim ..BTW : Všechno nej Davide !!!

Příspěvek 13.1.2007 18:41:51
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo tak to bude dobrý.

Jo a mám dotaz neznáte nějakej jinej (dobrej) film Kde hraje David Hewlett(Kromě Kostky) nebo někdo z SGček? sorry za OT.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 13.1.2007 19:34:18
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Pokud umíš anglicky, tak ti můžu nabídnout tak 7 filmů s DH :D Jinak česky kvalitní filmy moc nejsou, Boa vs Python, tam sice hraje hlavní roli, ale to je dost blbej film.
Nejlepší filmy jsou Nothing a Treed Murray, ale ani jeden z nich nemá ani vydaná DVD pro Evropu, takže jedině v angličtině.
Jinak zkus Century Hotel nebo Bermudský trojuhelník, ale to jsou jen vedlejší role.

Zkus csfd.cz (československá filmová databáze), tak ti u každého herce vyjede seznam, kde hrál a pokud umíš aspoň trochu anglicky, tak imdb.com. Ale tam se nedozvíš, jestli ten film vyšel tady :wink:

Konec OT
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.1.2007 20:27:31
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak na ten seriál to se teda těším moc:-)

Příspěvek 13.1.2007 21:05:57
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ked pokračuje seriálom kde sa mihne aj sci-fi....asi mu ten stargate chyba :D :D
Držím palce :!:
[img][http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpg]http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpghttp://[/img]

Příspěvek 13.1.2007 21:40:26
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Pokud umíš anglicky, tak ti můžu nabídnout tak 7 filmů s DH :D Jinak česky kvalitní filmy moc nejsou, Boa vs Python, tam sice hraje hlavní roli, ale to je dost blbej film.
Nejlepší filmy jsou Nothing a Treed Murray, ale ani jeden z nich nemá ani vydaná DVD pro Evropu, takže jedině v angličtině.
Jinak zkus Century Hotel nebo Bermudský trojuhelník, ale to jsou jen vedlejší role.

Zkus csfd.cz (československá filmová databáze), tak ti u každého herce vyjede seznam, kde hrál a pokud umíš aspoň trochu anglicky, tak imdb.com. Ale tam se nedozvíš, jestli ten film vyšel tady :wink:

Konec OT

No moje angličtina to je slabota možná titulky kdyby k některejm z nich byly. Ale díky.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 13.1.2007 21:49:31
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Pan Citron: Zkus:
www.titulky.com

Tam by mohly bejt.

Příspěvek 13.1.2007 23:06:20
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nejsou, nejsou, nejsou :roll: Nothing a Treed Murray mám v téhle republice snad jen já plus pár lidí, kterým jsem ty filmy dala (a ještě možná lidi, kterým se to nějakým zázrakem povedlo sehnat)
Nothing je pořád aktivní torrent, ale Treed Murray jsem nenašla nikde a uploadovala mi to přímo kamarádka z Ameriky ze svého DVD.
Jediné české filmy s DH jsou v téhle republice Kostka, Boa vs Python, Century hotel a Bermudský trojuhelník.
Jinak ještě štěky ve Foolproof nebo Cypher. Jinak pak se ještě objevil v Pohotovosti.
Toť vše, titulky na to nejsou, leda tak možná někde anglické.

Příspěvek 14.1.2007 14:46:55
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sorry, za špatnej tip, na takový těžko dostupný filmy titulky jen těžko budou. Ale štve mě, že to nejsou schopný vydat s cz dabingem. Místo toho vydávají úplný blbosti. Njn, jsem přece v Česku.

Příspěvek 14.1.2007 16:00:44
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ale až tak bych Česko nepomlouval. Občas jsou schopný vydat i něco rozumnýho. :wink:
Obrázek

Příspěvek 14.1.2007 22:20:33
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Nejsou, nejsou, nejsou :roll: Nothing a Treed Murray mám v téhle republice snad jen já plus pár lidí, kterým jsem ty filmy dala (a ještě možná lidi, kterým se to nějakým zázrakem povedlo sehnat)
Nothing je pořád aktivní torrent, ale Treed Murray jsem nenašla nikde a uploadovala mi to přímo kamarádka z Ameriky ze svého DVD.
Jediné české filmy s DH jsou v téhle republice Kostka, Boa vs Python, Century hotel a Bermudský trojuhelník.
Jinak ještě štěky ve Foolproof nebo Cypher. Jinak pak se ještě objevil v Pohotovosti.
Toť vše, titulky na to nejsou, leda tak možná někde anglické.

...Nothing vřele doporučuji..... :thumbsup:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 18.1.2007 03:30:35
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To je hezké, ještě jsem se nedotěšila na Dog's Breakfast a už se mám těšit na něco dalšího...mno, Klenotka ale asi zrovna těšením umírá, takže na tom nejsem zas tak špatně ;-).

Mmch., Treed Muray rozhodně doporučuju (teda Nothing taky, ale Treed Murray asi víc...prostě se koukněte na obojí a máte to ;-)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Zpět na SGA-PROJECT.COM