Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 10x12 - Line In The Sand

10x12 - Line In The Sand

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 17.1.2007 11:58:13
cpt-nemo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Chevron píše:
Co máte prooti mitchelovi? Dyt je uplne normalni...

Hmm krome toho ze existuje? C4, Semtex, vitriol, atomovku a tak .... :D
Ja chci spatky Jacka ...
Každej má kamarády, jenom ty máš nás ....

Příspěvek 17.1.2007 14:15:04
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No tak epizoda opravdu výborná, musím říct. Možná bych řekl, že se mi i líbila víc než Sunday. Napínavá a konečně jsme viděli, víc jak probíha ta invaze Ori, jen houšť a větší kapky. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 17.1.2007 15:08:47
raziel685 Airman
Airman

Odpovědět s citací

tato epizoda bola celkom dobra...a podla mna urcite lepsia ako Sunday

Příspěvek 17.1.2007 15:31:09
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

taky se přidávám k pění chvály na novej díl SG1- fakt byl lepší, než sunday- vypadá to, že SG1 chytla druhej dech... bude mi hodně chybět :cry:

Příspěvek 17.1.2007 15:33:01
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Taky bych řekl. Porád jsme ho nemohl překousnout, ale když jsem si zase řekl, že je jiná škola (tudíž že je oproti všem mladší) tak musí bejt kapku jiný a možná i víc namachrovaný aby mezi ně zapadl :)

Příspěvek 17.1.2007 15:41:32
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jen pro informaci, ti co si nemůžou stáhnout tuto epizodu, byl sepsán podrobný popis, samozřejmě i s fotogalerií REVIEW ZDE

Příspěvek 17.1.2007 15:48:21

Odpovědět s citací

no, hlavně poslední slušnej díl SGA byl Tao of Rodney, od tý doby celkem slabota :-/

Zkrátka SG1 stoupá, jako raketa a SGA jde k zemi, jako šutr :wink:

Jak tak na to koukám, tak SGA už asi fakt potřebuje oživit a myslim, že Carterová bude to pravý- aspoň už nebude většina technologií co najdou (díky Rodneymu) jen na jedno použití :)

Příspěvek 17.1.2007 16:17:19
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No já se teda taky připojím k chválení nových dílů SG-1 :) Sou fakt dost dobrý akorám se čekal že tam bude aspoň něco s Adrií a Danielem...

Btw myslím si že SGA by hlavně oživil Daniel, pokud se nějak vylíže z toho zajetí
Toto je spoiler!!!:
jako že asi jo :)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 16:48:26

Odpovědět s citací

Mám pocit, že Daniel bude hlavní postavou v posledních dílech 10. řady a vzhledem k tomu, že se před jejich natočením už docela vážně diskutovalo o filmech, tak to bude mít asi otevřenej konec a my budeme napjatě čekat na film...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 17.1.2007 17:32:25
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

3koda že se neobjevil Daniel, ale očekávalo se to, skvělá epizoda, jako by to dělali schválně a na začátek dali ty horší, tedy až na dvě vyjímky a teď nás budou bombardovat těma nej dílama až do konce jenž vyústí v filmy, jen tak dál, sg1 opět na laťce jak jsme zvyklí z dřívějška. 9/10
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 17.1.2007 17:39:05
Ufin Airman
Airman

Odpovědět s citací

vy pišete ze ste to uz videli S10E12, ale pritom ja nikde torrent treba nemuzu splasit. A to ani na sga. Jedinej sem nasel nejakej kde je nutna registrace. Nemuzete me to tady postnout linky a nebo hodit do posty? hned bych si to stahl. DIk

Příspěvek 17.1.2007 18:03:20
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:roll: Si zajdi do sekce, kde sehnat nové epizody, když neumíš otevřít mininovu :wink:

Jinak k tomu, že SGA upadá, tak s tím nesouhlasím. Sunday byla dost dobrá, ale hold Sg-1 už podruhé zabodovala a SGA zastínila. Přitom po Sunday jsem si říkal, že Sg-1 ji asi nepřekoná. No zmýlil jsem se.
Díl byl pěkný, jen by mně zajímalo jestli Tomin zemřel, nebo jestli z toho vyvázl.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 17.1.2007 19:32:57

Odpovědět s citací

Myslim, že Tomin bude tim podvratnym živlem mezi vojákama Ori. Prostě se začnou bouřit vojáci a Orisi s Priorama budou v řiti- můžou je pozabíjet, ale na dobývání planet potřebujou vojáky a takovou podporu na planetách nemaj, aby tam naverbovali novou armádu... tohle bude ještě hodně zajímavý :)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 17.1.2007 19:49:32
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To je dosti možný no.
Jinak se mi líbily ty stíhačky od Ori. Pěkná žihadla :)
A ty přenosné kruhy neměly chybu :twisted:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 17.1.2007 19:53:39
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jenda.sg1 píše:
Myslim, že Tomin bude tim podvratnym živlem mezi vojákama Ori. Prostě se začnou bouřit vojáci a Orisi s Priorama budou v řiti- můžou je pozabíjet, ale na dobývání planet potřebujou vojáky a takovou podporu na planetách nemaj, aby tam naverbovali novou armádu... tohle bude ještě hodně zajímavý :)

No oni je zase pozabíjet nemůžou ;) protože moc ori pochází z těch kteří je uctívaj => nikdo je nebude uctívat nebude žádná síla :)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 20:05:40
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
A jo, příští epizoda, nějak nemám u SG1 vůbec přehled, co se bude dít. Epizoda o Mitchellovi? Super, konečně, snad dostane víc prostoru. Jen doufám, že z Valy zase neudělají stroj na hlášky, což se nejspíš stane.
Jinak proti tomu půjde Sunday, tak jsem vážně zvědavá, kolik lidí, co po minulé epizodě SG1 křičeli "SGA upadá", budou křičet opak....čeští fanoušci jsou totiž strašní nevděčníci :D

Mnooo, tak jsem shlédla tuto epizodu a udrčitě ti udělám radost Klenotko, protože nejsem zatím nevděčný fanoušek... Je fakt, že asi myslíš jinou epizodu (tu o Mitchellovi.... ), ale Line in The Sand byla vynikající epizoda a i když proti ní šlo Sunday (které bylo sice taky super), můj názor přetrvává... SG1 je prostě podle mě lepší. Ono se to asi moc nedá, ale když tedy srovnám tyto dvě epizody, tak SG1 u mě opět vítězí.

Nabitý děj, skvělá zápletka, odvážné činy:-)... Teal´c jak má být... Vala skvělá, opět ukázala svoji vážnou stránku (a pak skočila Teal´covi do náruče:-) ), zraněná Carterová, kterou ošetřoval Mitchell.... Řekla bych, že je to naše stará SG1 se vším všudy... A ať mě odpůrci Mitchella ukamenujou, podle mě je to důstojná náhrada Jacka a zkrátka každý je jiný, nejde je srovnávat.

Možná mi trošičku chybělo to, že víc nesmutnili po Danielovi, ale Micthell to pak trošku napravil, když Samantě řekl, že poté, co ztratili pod jeho velením Jacksona, nechce přijít i o ni... Jejich společné scény byly skvělé, je z nich cítit to, jak drží pohromadě a jednomu na druhém záleží (to, co vyčítám už od začátku SGA, že tam cítit není... no dobře, tak teď už trochu jo:-) .... ) No, nakonec, asi se to nedá srovnávat, každý příběh je jiný, tak to budu brát, jak to je:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 17.1.2007 20:12:32
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Řekla bych, že je to naše stará SG1 se vším všudy... A ať mě odpůrci Mitchella ukamenujou, podle mě je to důstojná náhrada Jacka a zkrátka každý je jiný, nejde je srovnávat.

No SG-1 se vším všudy to nejni chybí Daniel :( Ale jak znám lidi z SG-1 tak ho z toho snad vysekaj :)

Jinak s tím ohledně Cama souhlásím :)
Btw to jak jim na sobě záleží bylo podle mě nejvíc vidět v 11. epizodě jak se Daniel obětoval aby si uložil ty Merlinovi vědomosti do sví hlavy... Toť můj názor
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 20:41:02

Odpovědět s citací

přesně, neváhal riskovat život- v SGA riskuje život pro ostatní jen John, jinak se všichni jen vezou, zato v SG1 neváhá nikdo
Albert Einstein

Příspěvek 17.1.2007 20:43:38
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Protože jim taky vždycky řekne aby vypadli tak to na nikoho jinýho ani nezbyde :)
Ale Ronon se občas taky chce obětovat ;) ale to bych řešil spíš v sekci o Atlantisu :)

Ještě z5 k tomu Danielovi, věděl co mu to můlže udělat viz. Jack tuším 4. a 7. serie ;) Teť už jen čekat jestli tomu stroji opravdu porozuměl a nakopčil si do hlavy jen to nejnutnější :)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 20:47:47
the monarch Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlsim se vsema co rikaji, ze SG-1 je zase lepsi nez Atlantis...Jen nevite nekdo neco o titulcich k tyhle epizode, videl jsem ji bez titulku, ale stejne bych radsi s titulkama. BTW. nevite nekdo co znamena v clanku o filmech SG-1 jak je tam napsano, ze cekaji kolik se proda DVD aby videli jestli maji lidi zajem o SG-1...jako to znamena ze bude po filmech SG-1 pokracovat???
-----------------------
TH3 MoN4Rch-RoHS

Příspěvek 17.1.2007 20:54:32

Odpovědět s citací

spíš že když bude mít film úspěch, tak natočí další filmy...

a k těm titulkům- teď je zkouškový, takže se lidi, co dělaj titulky učí na zkoušky- musíš si zkrátka počkat
Naposledy upravil Jenda.SG-1 dne 17.1.2007 20:56:57, celkově upraveno 1
Albert Einstein

Příspěvek 17.1.2007 20:56:16
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No k titulkům dělaj je jen lidi, holt budeš muset počkat :) Já se učím jen německy a rozumím tomu celkem dobře ;) (si teda myslím :lol: )

K pokračování SG-1, takže SG-1 pokračovat nebude 10. serií seriál končí. Na něj budou navazovat 2 filmy. První naváže na konec 10. serie a jakoby ukončí boj s Orii (nejspíš). Druhý film má být tušim o nějakým cestování časem atd.. A MOŽNÁ na něj bude navazovat nový seriál z tohoto prostředí... Nebo jak je zmíněno výš bude víc filmů toť vše co k tomu vím :)
Naposledy upravil Smicr dne 17.1.2007 20:58:19, celkově upraveno 1
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 20:57:46
the monarch Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co z toho maji z filmu???:evil: Serialy jsou lepsi. NJ. ale co nadelame SG-1 rulezzz
-----------------------
TH3 MoN4Rch-RoHS

Příspěvek 17.1.2007 21:00:18
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vem si že už je tady ten seriál 10. let.
Ikdyž ty epizody co dávaj teť sou hodně dobrý tak si vymejšlej furt nový a nový věci aby si se neopakoval a ty lidi to pořád bavilo...

btw taky bych byl ovšem radši kdyby tu SG-1 ještě pár let zůstalo :(
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 21:22:45
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Na epizodu tohohle typu jsem se těšil a doufal, že taková vznikne. Alespoň trochu mi to přiblížilo stíhačky Ori a jejich nekompromisní vojáky, z prvu to byla povedená akce a jak zasáhli Sam no nečekal jsem to :lol: jsem mile překvapen když mě ještě dokážou scénáristi překvapit. No co na závěr, snad jen mohlo tam být víc akce, jinak jak už je tu zmíněno ty kruhy sou fakt "hustý" :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách