Klenotka píše:
A jo, příští epizoda, nějak nemám u SG1 vůbec přehled, co se bude dít. Epizoda o Mitchellovi? Super, konečně, snad dostane víc prostoru. Jen doufám, že z Valy zase neudělají stroj na hlášky, což se nejspíš stane.
Jinak proti tomu půjde Sunday, tak jsem vážně zvědavá, kolik lidí, co po minulé epizodě SG1 křičeli "SGA upadá", budou křičet opak....čeští fanoušci jsou totiž strašní nevděčníci

Mnooo, tak jsem shlédla tuto epizodu a udrčitě ti udělám radost Klenotko, protože nejsem zatím nevděčný fanoušek... Je fakt, že asi myslíš jinou epizodu (tu o Mitchellovi.... ), ale Line in The Sand byla vynikající epizoda a i když proti ní šlo Sunday (které bylo sice taky super), můj názor přetrvává... SG1 je prostě podle mě lepší. Ono se to asi moc nedá, ale když tedy srovnám tyto dvě epizody, tak SG1 u mě opět vítězí.
Nabitý děj, skvělá zápletka, odvážné činy:-)... Teal´c jak má být... Vala skvělá, opět ukázala svoji vážnou stránku (a pak skočila Teal´covi do náruče:-) ), zraněná Carterová, kterou ošetřoval Mitchell.... Řekla bych, že je to naše stará SG1 se vším všudy... A ať mě odpůrci Mitchella ukamenujou, podle mě je to důstojná náhrada Jacka a zkrátka každý je jiný, nejde je srovnávat.
Možná mi trošičku chybělo to, že víc nesmutnili po Danielovi, ale Micthell to pak trošku napravil, když Samantě řekl, že poté, co ztratili pod jeho velením Jacksona, nechce přijít i o ni... Jejich společné scény byly skvělé, je z nich cítit to, jak drží pohromadě a jednomu na druhém záleží (to, co vyčítám už od začátku SGA, že tam cítit není... no dobře, tak teď už trochu jo:-) .... ) No, nakonec, asi se to nedá srovnávat, každý příběh je jiný, tak to budu brát, jak to je:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]